Oana Roman rupe tăcerea. Ce spune vedeta, după ce s-a zvonit că Marius Elisei invită alte femei la cafea: „Oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva, uneori nu se întâmplă”
Data publicării:
Oana Roman le-a transmis un mesaj fanilor, după ce s-a zvonit faptul că partenerul ei de viață invită alte femei la cafea.

Oana Roman nu trece prin cea mai bună perioadă. Dacă recent, vedeta era copleșită de problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa, la scurt timp, aceasta avea să anunțe faptul că relația dintre ea și Marius Elisei nu a luat-o din nou pe un drum nedorit, din cauza neglijenței pe care vedeta a avut-o în viața de cuplu îm această perioadă. Recent, în presă au apărut anumite informații conform cărora actualul partener al Oanei Roman ar invita alte domnișoare la cafea, în oraș, semn că relația lor nu merge deloc bine. Chiar dacă a decis să nu comenteze zvonurile, vedeta a lăsat un mesaj în mediul online, care lasă loc interpretărilor. Oana Roman spune că oricât de mult încerci uneori să faci să meargă anumite lucruri, ele tot nu vor funcționa, singura soluție fiind cea în care te detașezi și mergi mai departe.

„M-am parcat lângă un parc, unde e liniște și nu e trafic și îmi iau un pic de timp pentru mine. Fac asta des și mă ajută să îmi pun gândurile în ordine. Azi mă gândeam la faptul că, oricât de mult ne dorim să facem anumite lucruri, ele nu ies mereu așa cum ne-am dorit.

Dar important este să avem conștiința împăcată că am făcut tot ce ne-a stat în putință ca să ne iasă, chiar dacă nu reușim mereu. Uneori, anumite lucruri nu merg, nu se întâmplă, oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva, uneori nu se întâmplă.

Dar dacă știm că am depus toate eforturile, atunci înseamnă că așa trebuia să fie și trebuie să găsim puterea să mergem mai departe către ceva bun care ne așteaptă.”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

VEZI și: Oana Roman, despre scandalul cu Dan Capatos: „Toată lumea știe câte mi-a făcut”. Cei doi au fost la cuțite

Marius Elisei invită o domnișoară la cafea, pe internet

Recent, în spațiul public au apărut niște fotografii care dau de înțeles faptul că Marius Elisei și Oana Roman nu mai sunt deloc într-un punct bun al relației lor. 

Potrivit cancan, acesta i-a dat mai multe mesaje unei fete în miez de noapte, pe care voia neapărat să o invite la o cafea, fără să-i pese, aparent, de posibilele consecințe care ar putea apărea. 

Marius Elisei: „Tu când poți? Unde stai?”
Utilizatoarea: „București”.
Marius Elisei: „Super”, a fost conversația dintre cei doi, potrivit sursei citate.

În altă zi însă, în jurul orei 22:00, Marius Elisei i-a trimit noi mesaje domnișoarei, aceasta din urmă ținând să o aducă în discuție și pe soția acestuia, Oana Roman.

„Hello, unde-i cafeaua?”. 

Tânăra răspunde: „Păi când? Vine și Oana?”

Marius Elisei: (râde) „Bună întrebare. Vrei?”

Tânăra: „Da. Ieșim toți 4, și cu Iza. Fac eu cinste”

Marius Elisei: „Cum ar fi”

Tânăra: „Super”, a fost continuarea conversației dintre cei doi, potrivit sursei citate. 

VEZI și: Ce pensie încasează Petre Roman de la statul român. Suma este una colosală: „Sunt bine plătit”

Oana Roman: „Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat”

Faptul că Marius Elisei apelează la „atenția” altor domnișoare din mediul online nu este întâmplător. Recent, Oana Roman recunoștea în cadrul unei emisiuni faptul că și-a neglijat foarte mult relația în ultima perioadă, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama sa, Mioara Roman. Din această cauză, vedeta este conștientă de faptul că Marius Elisei s-a simți abandonat. 

„Au fost probleme cu mama mea. Toată lumea știe lucrul ăsta. A fost o perioadă care m-a solicitat emoțional extrem de mult. Deși m-am mai liniștit, nu pot să spun că trăiesc într-un echilibru – încă. Îmi lipsește o anumită limită pe care încă nu am reușit să o ating. O liniște emoțională, personală, dacă vrei.

Această perioadă foarte grea pentru mine i-a afectat foarte mult și pe cei din jur. Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat. Și are dreptate! Da, îmi asum. De ce? Pentru că scopul meu a fost să-mi canalizez toată energia posibilă ca să fac pentru mama niște lucruri. Am neglijat relația mea cu el, viața mea cu el, casa…', a declarat Oana Roman într-o intervenție la Metropola TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: despartire  Marius Elisei  Oana Roman  probleme in cuplu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel