Oana Roman și Marius Elisei au pus tot internetul pe jar. În ce ipostaze tandre s-au filmat cei doi în mașină
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au fugit la mare. 

Oana Roman este în cea mai fericită perioadă din viața ei. Chiar dacă la începutul anului anunța divorțul de Marius Elisei, iată că această pauză de câteva luni a reaprins flacăra iubirii. Acum cei doi porumbei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar Marius Elisei ar face orice pentru a o face pe vedetă fericită. 


Chiar ieri, acesta i-a cumpărtat un telefon mobil și un buchet de flori. Oana Roman le-a găsit pe masă atunci când a ajuns acasă, după o zi obositoare. 


”Am avut o zi groaznică și am ajuns acasă și am găsit asta...Și acum plâng în hohote de bucurie pentru că îmi doream mult de tot să-mi schimb telefonul. Mulțumesc Marius Elisei din toată inima mea ruptă în bucăți, dar plină de iubire”, a spus Oana Roman pe Instagram.


Chiar dacă vremea nu este prea bună în această perioadă, Oana Roman împreună cu Marius Elisei și fiica lor au plecat într-o vacanță de câteva zile la mare. În drum spre destinație Oana Roman a publicat o filmare în care se poate observa cum Marius Elisei o atinge tandru pe picior. 

 

 

„Astăzi am venit iarăși să o văd pe mama, pentru că plecăm până duminică seară la mare. Avem niște treabă acolo. Am vrut să o văd înainte să plec. Aștept să coboare, să ies cu ea pe terasă să stăm de vorbă. E și Isa, dar e cu tatăl ei la restaurant. Eu o aștept pe mama. Ar trebui să vină pe acolo, cu liftul”, a spus Oana Roman la InstaStory.


Ba mai mult, vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care apare doar cu fostul soț în timp ce sunt îmbrățișați. Potrivit descrierii, Isa este „responsabilă” de apropierea părinților, micuța și-a dorit să îi vadă pe cei doi așa cum erau înainte de divorț. 


„Poza asta a făcut-o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat-o cum a făcut-o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editată deloc, dar este autentică precum iubirea cu care ea a făcut-o”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: impacare  Marius Elisei  Oana Roman  relatie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel