Oana Roman, singură în vacanță. De ce a făcut vedeta acest gest extrem: "Sunt doar eu cu mine"
Data publicării:
Oana Roman a plecat în vacanță de una singură. Vedeta a mărturisit și care este motivul pentru care a făcut acest gest extrem.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman încearcă să dea uitării momentele grele prin care trece. Cei doi au ales să se separe, după ce soțul acesteia a plecat de acasă cu tot cu afacerea familiei.

Oana Roman a petrecut sărbătorile de iarnă alături de fetița pe care o are împreună cu Marius Elisei. Deși Crăciunul a fost unul trist pentru vedetă, spre deosebire de alți ani, aceasta încearcă să treacă peste toate cele întâmplate, dedicându-se unui nou proiect profesional. Până atunci, vedeta este decisă să își facă ordine în gânduri, astfel că a luat o decizie total neobișnuită. Oana Roman a plecat în vacanță de una singură, lăsând-o în București chiar și pe fiica ei de care se desparte cu greu.

Oana Roman, singură în vacanță 

Oana Roman este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a mărturisit acestora că a plecat de una singură la munte, deoarece a simțit nevoia să se detașeze de tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă. De asemenea, aceasta a dezvăluit faptul că nu este pentru prima dată când pleacă singură în vacanță, fiind deja un obicei care o ajută să se relaxeze.

”Am evadat. Adică am decis să îmi iau două zile în care să stau singură, afară din București. Doar eu cu mine! Zen și liniște! E un exercițiu pe care îl fac de câteva ori pe an. Îmi iau timp și pentru mine. Mă încarc, mă odihnesc și încerc să mă detașez de toate. Stau la hotel și sunt doar eu cu mine”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: munte  Oana Roman  vacanță 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel