Oana Roman, surpriză de proporții din partea lui Marius Elisei. Gestul neașteptat făcut după despărțire: „I-am zis că îmi pare foarte rău, dar...”
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Roman a dezvăluit noi detalii cu privire la relația pe care o are cu Marius Elisei. 

Oana Roman și Marius Elisei par că au îngropat securea războiului. După ce au anunțat faptul că, oficial, s-au despărțit, cei doi au fost protagoniștii unui scandal monstru și a unor jigniri destul de dure. Atât vedeta, cât și tatăl copilului ei par că au înțeles faptul că atitudinea aceea îi poate dăuna Isabelei, motiv pentru care au făcut pace. Ba mai mult, Oana Roman spune că a fost contactată de bărbat în cursul zilei de 8 Martie, însă nu a reușit să răspundă la telefon. Aceasta crede că fostul partener de viață a sunat-o din dorința de a-i aduce flori, așa cum se obișnuiește de Ziua Femeii. Cu toate acestea, Oana Roman spune că nu a fost disponibilă pentru astfel de gesturi, întrucât are un program care o solicită constant. 

”A sunat să ne întrebe unde suntem, că ar vrea să ne dea niște flori, cred. Eu nu am avut timp nici să respir azi, așa că i-am zis că îmi pare foarte rău, dar eu am programul foarte bine organizat, termin pe la zece, nu știu ce să zic.”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

 

Vedeta spune că cel mai important nu este ca Marius Elisei să aibă o relație bună cu ea, ci să se vadă regulat cu fiica lor. Totuși, aceasta speră să mențină o relație civilizată cu tatăl fetiței sale.

”Pentru mine, cel mai mult contează ca el să se vadă cu Isa și să aibă cu ea o relație bună. Și cu mine, să fim civilizați și normali la cap.”, a mai spus vedeta.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, în război total cu sora ei: „Peste asta nu pot să trec”. Cum îi răspunde Catinca

 

Ce spune Oana Roman despre despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman spune că această despărțire a fost destul de previzibilă, întrucât vedeta își dorea ca asta să se întâmple de ceva vreme. Totuși, ea spune că nu se aștepta la avalanșa de jigniri pe care Marius Elisei le-a aruncat asupra ei, după ce a plecat din casa acesteia definitiv. 

„Îmi doream să se întâmple de mult, venirea puilor a adăugat un stres. Eu nu mi-am dorit ca Luna să facă pui, normal era responsabilitatea lui, nu și-a dus-o până la capăt. Situația trebuia să se întâmple de mult. Ideea este că nu vreau să intru prea mult în detalii. Am făcut și o declarație pe Instagram unde am zis că e gata, dacă se consideră că am exagerat, îmi cer scuze, hai să punem punct, să nu ne mai acuzăm. El a ieșit în public și a zis niște cuvinte urâte. Eu am încercat să mă abțin, mulți prieteni m-au întrebat cum m-am abținut. Au fost niște jigniri urâte”, a spus Oana Roman la XNS.

Pe aceeași temă: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă”. Marius Elisei o face praf pe Oana Roman: „Te-am făcut mamă, mireasă și nu meritai”

 

Vedeta încearcă să justifice lucrurile spuse de Marius Elisei

Printre cele mai dure jignire pe care bărbatul i le-a adus fostei sale partenere este faptul că ea este mamă doar datorită lui. Chiar dacă atunci aceasta a fost șocată să audă declarațiile, acum încearcă să justifice vorbele aruncate de Marius Elisei. Oana Roman se gândește că acesta regretă acele lucruri, însă de dragul Isabelei este oricum dispusă să treacă peste jignirile aduse. 

”A fi mamă este un dar de la Dumnezeu. Eu cred că a spus lucrurile alea de nervi și cred că îi pare rău, dar niciodată nu-și va cere scuze. Eu sunt cum o fi, lăsăm așa. Trebuie ca Iza să fie protejată, punct. Trebuie ca ea să aibă o relație bună cu el, să se vadă, să iasă cu el, să petreacă timp. Ea a crescut lângă noi, amândoi și în continuare trebuie să se întâmple la fel. Eu sunt dispusă să las de la mine foarte mult, ca acest copil să fie echilibrat”, a mai spus Oana Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: despartie  Marius Elisei  Oana Roman  relatie  surpriza 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel