Oana Roman, urmărită de probleme. Ce se întâmplă în familia vedetei, după operația mamei ei: „Încheiem apoteotic ziua”
Data publicării:
Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă. După ce mama sa a ajuns pe masa de operație, vedeta făcut un anunț îngrijorător. 

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. În ultima perioadă, vedeta și-a ținut la curent fanii cu starea de sănătate a mamei sale, însă de data aceasta, Oana Roman a făcut un anunț îngrijorător.

Mai exact, Oana Roman a povestit că de două săptămâni traversează o perioadă foarte grea. După o zi în care a stat stresată din cauza operației la care a fost supusă mama ei, Oana Roman le-a dat alte două vești triste celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. 

Familia Oanei Roman e lovită de probleme de sănătate

Oana Roman a mărturisit că sora ei, Catinca, a ajuns la spital cu tatăl ei, iar ea a stat cu stres după ce fiica sa a făcut febră.

„Încheiem apoteotic ziua: mama s-a operat, sora mea e cu tatăl ei în spital, pe seară Isa a făcut febră! Dar întotdeauna după mult rău vine foarte mult bine. Va fi bine până la urmă. Noapte bună, dragii mei și vă mulțumesc pentru gânduri!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

Oana Roman se confruntă cu anxietatea

‘’De câteva săptămâni trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă de nedescris. Cei din jurul meu mă văd într-o stare de anxietate cum n-am mai trăit până acum. Pentru că sunt complet neputincioasă în fața unei situații pe care nu am cum să o gestionez mai bine decât o fac. Cu toate astea NICI O SECUNDĂ NU M-AM GÂNDIT SĂ VĂRS frustrarea și disperarea pe altcineva. La ce m-ar ajuta? Nu m-ar consola și nu mi-ar rezolva problemele. Încerc să-mi canalizez energia ca să pot duce și ca să pot avea grijă de mama, dar și de copilul meu și de casă și de proiecte. Deci nu vă mai vărsați neputința pe alții. Nu ajută decât să vă adânciți și mai tare în frustrări’’, a scris Oana Roman în online.

Oana Roman, mesaj dur pentru un tânăr care a jignit-o în mediul online

Oana Roman nu s-a mai putut abține și l-a pus la punct pe un tânăr, care a jignit-o pe rețelele de socializare. Vedeta nu a putut să accepte cuvintele urâte pe care i le-a adresat acesta, astfel că Oana Roman a făcut public și profilul „băiețașului” în cauză. Totul ar fi pornit, după ce tânărul a acuzat-o pe vedetă că stă degeaba, în timp ce fiica ei îi masează picioarele, iar soțul gătește. 

„Fiica ta te masează la picioare, sclavul îți face găluște? Tu stai ca împuțita și modifici pozele să tai gușa.”,i-a scris internautul Oanei Roman, după ce aceasta a împărtășit că Marius Elisei îi face găluști cu prune.

Oana Roman, mesaj dur pentru un tânăr care a jignit-o în mediul online

Vedeta a făcut un apel pentru toți cei care au copii. Oana Roman i-a sfătuit să aibă grijă la educația lor pentru a nu ajunge în această situație. 

„V-am spus că atunci când mai apre câte un băiețaș d-ăsta crescut prost, de care părinților ar trebui să le fie rușine. Vă arăt ca să vă feriți de ei, iar cei care aveți copii, să încercați să-i educați ca să nu ajungă așa. (...) Da, e de trei zile stau ca împuțita lângă mama și mă zbat să fac tot ce pot să-i fie bine.”, a scris Oana Roman, ca răspuns la mesajul primit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   familie  Oana Roman  probleme 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel