Oana Roman, vacanță cu peripeții la munte. Ce a pățit vedeta: "A fost un weekend dezastruos"
Data publicării:
Oana Roman le-a povestit fanilor cu ce probleme s-a confruntat în minivacanța de la munte. 

Oana Roman și familia ei au plecat într-o binemeritată vacanță, la munte. Deși se așteptau să se relaxeze și să fie totul perfec, din nefericire, vedeta a avut parte de multe peripeții. Oana Roman le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare că fiica ei, Isabela, nu a fost atentă și i-a pierdut cerceii cu diamante, primiți cadou de Crăciun.Și asta nu a fost tot. Soția lui Marius Elisei a povestit că și-a pierdut și o pereche de ochelari la care ține foarte mult. 

 

"Am fost la Poiana Braşov. Din punct de vedere material, a fost dezastruos. nu pentru că am fi cheltuit mulţi bani la munte, ci pentru că Isabela mi-a pierdut cerceii cu diamante primiţi de Crăciun. Asta e, e copil, cerceii erau mici. I-am explicat că trebuie să aibă mai multă grijă şi să nu umble la bijuteriile mele. Pe pârtie am pierdut şi o pereche de ochelari de soare. Nu că erau scumpi, deşi erau, dar ţineam mult la ei. Şi nu i-am mai găsit", a declarat Oana Roman, pe InstaStory. 

 

 

Oana Roman, amenințată cu bătaia de un infractor

 

Oana Roman  și-a șocat fanii după ce le-a povestit că a fost amenințată cu bătaia de către un infractor. Deși nu este prima dată când primește mesaje jignitoare, de data aceasta, fiica lui Petre Roman a declarat că se teme pentru viața ei. După mai multe investigații, Oana Roman a descoperit că individul respectiv este un individ periculos, care a avut multe probleme cu legea.

„Numai de dietă vorbești! Ai un tupeu mai ceva ca un pușcăriaș. De nu aș bate la tine ca surdu-n tobe”, este doar o parte din mesajul redactat de individul respectiv.

 

Oana Roman a ținut să își atenționeze fanii în legătură cu asemenea subiecte și i-a îndemnat să aibă mare grijă.

„Eu primesc tot felul de mesaje de hate, cred că toată lumea primește. Am primit un mesaj mai virulent și mai periculos decât de obicei. Mă făcea în toate felurile, îmi explica cum ar vrea să bată la mine ca surdul în tobe, ceva de genul ăsta. Le-am spus eu urmăritorilor să aibă grijă pentru că astfel de persoane sunt periculoase.Niște fete care mă urmăresc mi-au trimis niște articole care arătau că această persoană este un infractor periculos, cu foarte multe dosare la activ, cu pușcărie, cu condamnări cu executare”, a povestit Oana Roman.

 

 

Oana Roman va apela la ajutorul unui avocat

 

Oana Roman a declarat că se teme pentru viața ei și nu vrea să aibă vreo legătură cu asemenea indivizi.

”Există niște articole în ziare care arată că are 7 dosare penale pentru tortură și amenințare și a făcut 8 ani de pușcărie. Sunt niște fapte concrete și reale, condamnări cu dosare. El nu e din București, e din Constanța. Eu nu mi doresc ca vreodată în viața asta să mă întâlnesc cu acest personaj. Acum nu mai este în pușcărie. Oamenii nu se pot controla, au diverse probleme ale lor și se varsă pe unii și pe alții”, a adăugat Oana Roman, în cadrul emisiunii Showbiz Report.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: munte  Oana Roman  peripetii  vacanță 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel