Oana Sârbu, despre DRAMA dureroasă care a marcat-o: Anul acesta va fi unul mai trist
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Sârbu a vorbit despre pierderea celor doi părinți.

Oana Sârbu a trecut pin o adevărată dramă, în ultimii doi ani, când și-a pierdut ambii părinți. Vedeta a fost extrem de afectată de aceste evenimente, care au luat-o pe nepregitite și au venit unul după altul. Acum, în preajma Sărbătorilor Pascale, aceasta spune că va petrece în număr mai restrâns și încearcă, în continuare, să își revină emoțional.

"Anul acesta, într-adevăr, va fi un mai trist pentru că va fi fără părinții mei, pe care i-am pierdut anul trecut. De fapt, acum doi ani pe mama și anul trecut pe tata. Așa că facem Paștele doar în familia foarte restrânsă, alături de prieteni. Voi merge la Herculane, unde voi susține un recital cu muzică de pe albumul meu „În drum spre școală”. Pregătesc și de ziua mea, pe 13 mai, un concert, sunt tăuroaică. Să zicem așa că încerc să mă recompun emoțional.", a declarat Oana Sârbu, potrivit click.

Cum a reușit Oana Sârbu să treacă peste pierderea celor doi părinți

"Cred că, încet-încet, ne dă Cineva o putere extraordinară ca să putem trece peste lucrurile astea triste. Cred că forța stă și în noi, în mobilizare, în oamenii dragi pe care îi întâlnim, ne găsim un echilibru în copilul din noi, în copilul pe care, dacă se întâmplă să fim părinți, îl avem. Asta nu ne lasă să fim prea multă vreme triști. Pe de altă parte, lumea își urmează cursul ei, noi suntem așa, într-un fel de trecere pe aici către alte lumi.", a mai spus aceasta.

Ce amintiri are vedeta cu părinții săi

Oana Sârbu are extrem de multe amintiri frumoase din copilărie. Mai mult, aceasta a păstrat toate darurile pe care tatăl ei i le aducea din străinătate.

"Toate amintirile cu părinții mei îmi sunt foarte dragi. Cele mai frumoase amintiri sunt cele în care tatăl meu venea din turnee și îmi aducea cadouri. El pleca foarte des în multe țări. Din țările Orientale primeam lucruri care nu se găseau pe vremuri: banane, halva, caju, smochine, curmale. Îmi aducea blugi, tot felul de păpuși din Rusia, Turcia, dorm și acum cu ele!

Am păpuși de când aveam opt luni. O păstrez pe Doinița, dar pe Laura o am de când aveam opt luni, de la botez. Bunica i-a făcut rochițe și păstrez și rochițele. Toate păpușile aduse de tata le păstrez. Din păcate, nu am o fetiță să i le dau ei, am un băiețel.

Dar le păstrez pentru mine și le scot de acolo mai cu seamă când caut și găsesc fotografii de când eram copil. Unchiul meu era fotograf amator și am mii de fotografii de când eram copil.", a mai dezvăluit Oana Sârbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: amintiri  copilărie  moarte  oana sarbu  parinti  paste 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel