Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice: „M-ați zăpăcit cu întrebările astea. Vă anunț...”
Oana Zăvoranu a dezvăluit dacă a ajuns sau nu pe mână medicilor esteticieni.

Oana Zăvoranu este extrem de activă în mediul online, acolo unde, în ultima vreme, vorbește constant cu fanii săi. Vedeta le citește comentariile, mesajele primite în privat, iar mai apoi le răspunde la curiozități pe instastory. Așadar, ajunsă la vârsta de 49 de ani, Oana Zăvoranu arată impecabil, toată lumea dorindu-și să afle care este secretul din spatele unui ten fără riduri. Primind această întrebare în repetate rânduri, bruneta s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume și să recunoască dacă a apelat sau nu la operațiile estetice. 

„Nu știu dacă mă operez. Și ce să operez când sunt așa perfectă? M-ați zăpăcit cu întrebările astea. Vă anunț...Nu dormiți de grijă.”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online, care transmite faptul că nu a apelat la operațiile estetice.

 

La ce trucuri de frumusețe apelează Oana Zăvoranu

Și, pentru că a recunoscut că pe fața ei nu este urmă de operație, Oana Zăvoranu s-a decis să le dezvăluie fanilor adevărata metodă prin care se menține veșnic tânără. Vedeta apelează la puține trucuri de frumusețe, pe care le fac ocazional, spune ea, însă gena moștenită din familia ei își pune amprenta cel mai mult.

„Nu fac nimic în afară de a-mi face un scrub puternic de câte ori îmi fac baie, corporal și facial. Apoi, niște serumuri și creme bune și iată-mă. Dar nimic cu un program anume. Gena, ADN-ul părinților mei, șansa mea. Și fără diete, vreodată în viața mea.”, le-a răspuns Oana Zăvoranu fanilor ei, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Oana Zăvoranu sare în apărarea Părintelui Calistrat: „Nu a bătut pe nimeni. A încercat să potolească...”

Oana Zăvoranu, mesaj dureros pentru mama sa, Mărioara

Tot în mediul online, în urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu și-a cerut scuze întregii sale comunități, dar și mamei sale, pentru lucrurile neplăcute pe care le-a spus și le-a făcut, în perioada în care Mărioara era în viață. Vedeta a avut o relație extrem de controversată cu femeia, iar acum pare că regretă totul.

„MAMA, TE IUBESC CU INIMA CURATĂ ȘI PLINĂ DE DURERE ȘI TE ROG SĂ MĂ IERȚI DACĂ POȚI, PENTRU TOT CE ȚI-AM FĂCUT ȘI PENTRU TOATE CELE PE CARE ȚI LE-AM GREȘIT. Îți promit că am să repar cum știu și cum pot eu mai bine toată suferință pe care ți-am produs-o aici pe pământ, fără să știu ce fac… Am să fac numai lucruri bune și frumoase de acum înainte, ca să poți fi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești. M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură …ție și lui tată vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist…Cuvintele pot părea acum sărace și goale, dar DUMNEZEU știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu. Când mă uit înapoi mă cutremur…dar sunt puternică pentru că sunt FATA VOASTRĂ și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastre…ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată. Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuință mea de atunci. MAMA, te iubesc și cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit. Ai fost și vei fi MAMA mea până la final pe pământul asta. Mai întâi mi-am cerut iertare cui și unde a trebuit… Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante…tot public am simțit că trebuie să îmi cer și iertare. Și îmi cer iertare în felul asta și VOUĂ, tuturor oamenilor care ați urmărit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și al cărei protagonistă a fost din păcate MAMA MEA…”, este o parte din mesajul postat de Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare. 

Poate te interesează și: Pepe, momente de panică. Artistul a fost la un pas să-și piardă bebelușul

Data: 19 noi 2022, 08:24
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: instagram  Oana Zăvoranu  operatii estetice  vedete 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...