Oana Zăvoranu, dezvăluiri fără perdea despre Mihai Bendeac: "Mă vrea în așternut, nu are toate țiglele pe casă"
Data publicării:
Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri inedite despre Mihai Benedeac. Bruneta a mărturisit ce relație este între cei doi.

De-a lungul timpului, între Mihai Bendeac și Oana Zăvoranu eu existat tot felul de certuri și împăcări. Recent, bruneta s-a hotărât să dea cărțile pe față și a explicat ce crede despre actor, dar a spus și ce eveniment picant a avut loc între ei. În cel mai recent episod din emisiunea pe care aceasta o are pe YouTube, Oana Zăvoranu a fost extrem de sinceră când a venit vorba despre Mihai Bendeac și a spus despre acesta că este simpatic, însă reușește de multe ori să o enerveze.

„Eu am declarat în nenumărate rânduri că îmi este simpatic, dar există și momente când îmi vine să îi dau numai pumni în cap. Am așa o relație de love-hate, e cu năbădăi, cu Bendeac. Este un personaj mișto, el e personaj, dar și joacă foarte bine. El și atunci când vrea să pară că nu joacă, el joacă. I se pare lui interesant să se manifeste în felul acesta.

Nu are toate țiglele pe casă, ca și mine. Nu are doar o păsărică, are un stol, ca și mine. Îl urmăream și mă zăpăcea cu pozele alea din lift… ăsta are un fetiș cu liftul. Vă spun eu, îi crește libidoul în lift. (…) El cică este din ăsta de nu suportă lume, vrăjeală. Un teatru, e într-o scenetă tot timpul, pentru că își permite. După părerea mea, ăsta e foarte talentat. Am spus mereu că oamenilor talentați tinzi să le ierți multe.”, a spus Oana Zăvoranu.

 

Oana Zăvoranu a luat pe toată lumea prin susprindere, după ce a mărturisit că în trecut, ea și Mihai Bendeac au vrut să se întâlnească pentru a vedea dacă poate exista ceva mai mult între ei.

„Eu cred că tu ești cu ochii pe mine și mă vrei la așternut. Noi am avut niște discuții mai personale. Ne-am pupat? Am apucat să ne pupăm? Nu cred că ne-am pupat, e și dubios așa că…nu cred că ne-am pupat. A vrut să ne întâlnim acasă la el, mă rog. Vă dați seama ce ar fi ieșit dintr-un date cu mine și Bendeac? Că ne-am fi bătut. Nu ne-am pupat, dar am avut așa niște…după care ne-am țigănit în ultimul hal când a făcut mișto de mine. ”, a mai spus Oana Zăvoranu.

 

La sfarsitul anului 2008, Mihai Bendeaca tinut in mod expres sa cumpere masina Oanei Zavoranu,  motivand ca si-a dorit sa conduca masina ”queridei” . Zis și făcut, acesta a intrat in posesia ei. Numai că, la scurt timp, el s-a hotărât, din cauza celor care-l considerau fițos, să o schimbe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Mihai Bendeac  Oana Zăvoranu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel