Oana Zăvoranu, executată silit. Suma uriașă pe care bruneta trebuie să i-o plătească doctorului Bogdan Furtună
Data publicării:
Oana Zăvoranu a ajuns să fie executată silit, după ce nu i-a plătit datoriile medicului Ioan Bogdan Furtună.

Oana Zăvoranu trece prin momente delicate, după ce aceasta a fost găsită vinovată de către instanță, privind anumite declarații grave. Se pare că totul are legătură cu medicul Ioan Bogdan Furtună, care a fost managerul clinicii medicale pe care bruneta o deține. După ce a demisionat din funcție în 2018, în urma unor neînțelegeri, bărbatul ar fi acuzat-o pe fosta parteneră a lui Pepe de faptul că aceasta nu i-a oferit toți banii pe care medicul trebuia să îi obțină, cât timp a fost angajat acolo, valoarea fiind de aproximativ 40.000 de euro. Când Oana Zăvoranu ar fi auzit aceste pretenții financiare, ar fi încercat să-l șantajeze pe Bogdan Furtună, cerându-i o sumă uriașă de bani.

Potrivit click.ro, spre dezamăgirea vedetei, instanța a decis că medicul Bogdan Furtună are dreptate, motiv pentru care bruneta trebuia să-i plătească acestuia suma de 30.000 de euro, pentru orele de muncă pe care acesta le-a făcut în cadrul clinicii ei. Totuși, se pare că aceasta nu a respectat decizia autorităților de a achita suma uriași, drept urmare a fost executată silit.

Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj

Potrivit evz.ro, Oana Zăvoranu este acuzată că l-ar fi obligat pe doctor să recunoască niște lucruri care nu erau reale, acesta fiind obligat să semneze o declarație cu o datorie de 400.000 de euro.

„A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu. Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie. Vroia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat Ioana Mateș, avocata medicului Bogdan Furtună, potrivit sursei citate.

Declarațiile medicului Bogdan Furtună

Medicul Bogdan Furtună, care este fost administrator al clinicii medicale deținute de vedetă, susține că a fost șantajat de brunetă și de avocatul ei cu denigrarea imaginii în presă. Mai mult, după ce ar fi văzut că suma de 800.000 de euro i se pare prea mare medicului, aceștia ar mai fi scăzut valoarea.

„Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund. M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a declarat, pentru click.ro, medicul, Furtună Ioan Bogdan.

De asemenea, medicul susține că a fost trimis de Oana Zăvoranu la notar pentru a semna un document.

„Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă. Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.r. suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut) . Mi-au zis că notarul este prieten.”, a mai spus medicul potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: executata  judecata  Oana Zăvoranu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel