Oana Zăvoranu, executată silit. Suma uriașă pe care bruneta trebuie să i-o plătească doctorului Bogdan Furtună
Oana Zăvoranu a ajuns să fie executată silit, după ce nu i-a plătit datoriile medicului Ioan Bogdan Furtună.

Oana Zăvoranu trece prin momente delicate, după ce aceasta a fost găsită vinovată de către instanță, privind anumite declarații grave. Se pare că totul are legătură cu medicul Ioan Bogdan Furtună, care a fost managerul clinicii medicale pe care bruneta o deține. După ce a demisionat din funcție în 2018, în urma unor neînțelegeri, bărbatul ar fi acuzat-o pe fosta parteneră a lui Pepe de faptul că aceasta nu i-a oferit toți banii pe care medicul trebuia să îi obțină, cât timp a fost angajat acolo, valoarea fiind de aproximativ 40.000 de euro. Când Oana Zăvoranu ar fi auzit aceste pretenții financiare, ar fi încercat să-l șantajeze pe Bogdan Furtună, cerându-i o sumă uriașă de bani.

Potrivit click.ro, spre dezamăgirea vedetei, instanța a decis că medicul Bogdan Furtună are dreptate, motiv pentru care bruneta trebuia să-i plătească acestuia suma de 30.000 de euro, pentru orele de muncă pe care acesta le-a făcut în cadrul clinicii ei. Totuși, se pare că aceasta nu a respectat decizia autorităților de a achita suma uriași, drept urmare a fost executată silit.

Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj

Potrivit evz.ro, Oana Zăvoranu este acuzată că l-ar fi obligat pe doctor să recunoască niște lucruri care nu erau reale, acesta fiind obligat să semneze o declarație cu o datorie de 400.000 de euro.

„A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu. Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie. Vroia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat Ioana Mateș, avocata medicului Bogdan Furtună, potrivit sursei citate.

Declarațiile medicului Bogdan Furtună

Medicul Bogdan Furtună, care este fost administrator al clinicii medicale deținute de vedetă, susține că a fost șantajat de brunetă și de avocatul ei cu denigrarea imaginii în presă. Mai mult, după ce ar fi văzut că suma de 800.000 de euro i se pare prea mare medicului, aceștia ar mai fi scăzut valoarea.

„Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund. M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a declarat, pentru click.ro, medicul, Furtună Ioan Bogdan.

De asemenea, medicul susține că a fost trimis de Oana Zăvoranu la notar pentru a semna un document.

„Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă. Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.r. suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut) . Mi-au zis că notarul este prieten.”, a mai spus medicul potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Andreea Cercel | Dată: 01 iul 2022, 16:50

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare