Oana Zăvoranu, mesaj sfâșietor pentru mama sa: „Ai venit pe lumea asta cu o misiune grea, pe care ți-ai dus-o la sfârșit cu onoare și demnitate”. Marioara Zăvoranu ar fi împlinit azi 72 de ani
Data publicării:
Oana Zăvoranu a postat un mesaj sfâșietor, pe rețelele de socializare, în ziua în care mama sa ar fi împlinit 72 de ani. 

Mărioara Zăvoranu ar fi împlinit 72 de ani pe 17 decembrie. Cea care i-a dat viață Oanei Zăvoranu s-a stins din viață, în urmă cu 7 ani, după o lungă suferință. Oana Zăvoranu nu a avut o relație prea bună cu mama ei. Cele două femei se contrau frecvent și, de cele mai multe ori, chiar în fața camerelor de luat vederi. Mama Oanei Zăvoranu și-a petrecut ultimele luni de viață internată la secţia Terapie Intensivă a Instituitului Fundeni.  Aceasta avea o suferinţă renală mai veche, pentru care făcea periodic dializă. În ultimele luni de viață, femeia slăbise 50 de kilograme, iar medicii sperau într-o revenire, pentru a-i putea face un transplant renal. 


„Mama azi ai fi împlinit 72 de ani. 17 decembrie este și va rămâne o si sfântă pentru mine. E ziua în care tu ai venit pe lumea asta cu o misiune grea, pe care ți-ai dus-o la sfârșit cu curaj, onoare, demnitate... ca o adevărată învingătoare. Te iubesc, mama! Mulțumesc că m-ai ocrotit cât ai trăit, mi-ai vegheat copilăria, m-ai învățat să fiu un om de onoare și m-ai adus pe lume un suflet cald, onest și puternic. Mama, tu ești regina inimii mele. Tata, tu ești regele sufletului meu. Știu și simt că mă vegheați și mă ocrotiți împotriva tuturor celor care mă trădează și îmi fac rău! Știu și simt că prin voi am puterea să lupt și ies întotdeauna învingătoare pentru că sunt fata voastră. Vă iubesc cu toată ființa mea. Părinții mei speciali.”, a transmis Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare, în ziua în care mama ei ar fi împlinit 72 de ani. 

 

Oana Zăvoranu, schimbare radicală. „Querida” l-a redescoperit pe Dumnezeu: „Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit”

I-a cerut iertare mamei sale


Recent, Oana Zăvoranu i-a cerut iertare public mamei sale, pentru tot ce i-a greșit. Vedeta a ajuns să regrete toate vorbele grele pe care i le-a spus mamei sale și a realizat că Mărioara i-a vrut doar binele.

„MAMA, TE IUBESC CU INIMA CURATA SI PLINA DE DURERE SI TE ROG SA MA IERTI DACA POTI, PENTRU TOT CE TI-AM FACUT SI PENTRU TOATE CELE PE CARE TI LE-AM GRESIT. Iti promit ca am sa repar cum stiu si cum pot eu mai bine toata suferinta pe care ti-am produs-o aici pe pamant, fara sa stiu ce

fac… Am sa fac numai lucruri bune si frumoase de acum inainte, ca sa poti fi mandra cu adevarat de mine acolo unde esti. M-ai facut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Printesa, in abundenta, frumos, iubire si caldura …tie si lui tata va datorez totul, tot ceea ce sunt si faptul ca exist…Cuvintele pot parea acum sarace si goale, dar DUMNEZEU stie ca decat niciodata, e mai bine si mai tarziu. Cand ma uit inapoi ma cutremur…dar sunt puternica pentru ca sunt FATA VOASTRA si voi ati fost amandoi puternici in fata dusmanilor din vietile voastre…ati trait demn si nu v-ati umilit la nimeni niciodata. Tot ce spun acum vine dintr-o apasare care m-a ajuns, realizand nesabuinta mea de atunci MAMA, te iubesc si cred ca te-am iubit dintotdeauna, dar nu am stiut de capul si de sufletul meu chinuit. Ai fost si vei fi MAMA mea pana la final pe pamantul asta. Mai intai mi-am cerut iertare cui si unde a trebuit… Dar pentru ca public am facut lucruri terifiante…tot public am simtit ca trebuie sa imi cer si iertare. Si imi cer iertare in felul asta si VOUA, tuturor oamenilor care ati urmarit cu sau fara voia voastra, muti de durere si furie, un spectacol grotesc pe care l-am trait personal si al carei protagonista a fost din pacate MAMA MEA…”, este o parte din mesajul postat de Oana Zăvoranu.

„Voi face tot ce îmi stă în putință să mă vedeți de fapt cum sunt eu cu adevărat”


„As da multe sa pot sterge tot ce e ramas marturie, dar nu voi putea… Pot doar sa imi deschid sufletul voua, fanilor mei sau celor care m-ati blamat atunci, pe buna dreptate, pentru ca NU ERAM EU… ERAM POSEDATA, SI DIAVOLUL DIN MINE MA BATJOCOTEA…asa face el atunci cand nu e DUMNEZEU IN NOI, cand nu cerem ajutorul LUI si INGERUL dat de EL plange… Voi face tot ce imi sta in putinta sa ma vedeti de fapt cum sunt eu cu adevarat. Acum totul este altfel…ACUM IL AM PE DUMNEZEU IN INIMA SI SUFLET SI NU AM SA IL MAI LAS NICIODATA. Iar asta o sa se vada…nu mai promit nimic, veti vedea singuri cei care inca mai aveti incredere in mine. Va iubesc mult”, a încheiat Oana Zăvoranu.

 

Oana Zăvoranu se întoarce în televiziune? Vedeta a spus lucrurilor pe nume: „Cereți înapoi oamenii care simțiți că au ce să vă ofere”


Oana Zăvoranu, amintiri emoționante despre tatăl său

Povestea familiei Oanei Zăvoranu pare ruptă dintr-un film. Vedeta a fost înfiată la vârsta de 12 ani de Nicolae Zăvoranu, căruia îi poartă și azi numele, după ce mama ei s-a recăsătorit. Tatăl natural  al Oanei Zăvoranu este Ioan Banicioiu. 


Tatăl Oanei Zăvoranu a fost condamnat la 25 de ani de temniță

Nelu Banicioiu a fost închis în 84 în beciurile Miliției și condamnat la 25 de ani de temniță grea pentru o delapidare uriașă: peste 16 milioane de lei, adică 1,1 milioane de dolari la vremea respectivă.

Oana Zavoranu a mărturisit că tatăl său, Nelu Banicioiu, a fost arestat la granița în decembrie 84:

„Plecase în străinătate cu mama, Mariana, să cumpere mâncare și altele pentru Sărbători. A aflat că în țară a pornit o ancheta împotriva lui, dar s-a întors totuși, fiindcă i-au dat asigurări niște generali, la care cotiza, că nu i se va întâmpla nimic! Au intrat peste noi în casă, au căutat peste tot! Ne-au luat tot! Ne-am speriat foarte tare! A fost îngrozitor!'', a declarat Oana Zăvoranu pentru  „Averea” .

În timpul procesului lui Nelu Banicioiu, soția acestuia, Mariana, a divorțat de el pentru ca Justiția să nu-i confiște casa din strada Poet Andrei Mureșanu, nr. 20, acolo unde locuia familia Oanei.

 

„Exist datorită ție”

În urmă cu câțiva ani, Oana Zăvoranu publica, pe Instagram, o fotografie alături de tatăl ei, din prima zi de școală.

„Tati meu frumos. Prima zi de școală, normal că alături de tine. Ești iubirea mea. Exist datorită ție și sunt cine sunt pentru că tu ești tatăl meu și semăn cu tine”, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: mama  mariana zavoranu  marioara  Oana Zăvoranu  tata 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel