Oana Zăvoranu, noi declarații șocante, după despărțirea de Alex Ashraf. Vedeta continuă seria dezvăluirilor: „Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta”
Data publicării:
Oana Zăvoranu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate, după despărțirea de Alex Ashraf. 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să pună punct relației lor, după șapte ani de mariaj. După ce au oficializat faptul că divorțează, vedeta a început să facă mai multe dezvăluiri din relația cu fostul său soț.

Oana Zăvoranu, noi declarații șocante, după despărțirea de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a mărtusit că motivul despărțirii dintre ea și Alex Ashraf este chiar amanta bărbatului. Bruneta susține că soțul ei se iubea cu o femeie de aproape un an jumătate. Pare că nu asta a deranjat-o pe Oana, ci faptul că Alex Ashraf a ales să trăiască lângă o femeie de moravuri ușoare.

„N-ai cum ca de la o actriță să treci la o damă de companie. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba.I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel! El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o damă de companie! (…) Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar”, a declarat Oana Zăvoranu, conform Cancan.

Oana Zăvoranu: „I-a făcut casă, i-a luat mașină, i-a plătit operațiile estetice”

Oana Zăvoranu îl acuză pe Alex Ashraf că ar fi cheltuit o sumă destul de mare de bani pentru a-i face toate poftele amantei. Și asta nu e tot! Vedeta susține că toți banii pe care fostul soț i-ar fi cheltuit cu amanta, ar fi chiar banii ei. 

„Nu mi-am dat seama ce făcea cu banii, el lua așa câte puțin, câte puțin, fără să-mi dau seama. Cu cine a ajuns Alex să umble…Tot timpul îl stresa că vrea să fie vedetă. El e ca într-o pușcărie acolo, trebuie să-i spună tot ce face. (…) I-a făcut casă, i-a luat mașină, i-a plătit operațiile estetice. Ea nu avea nimic, nici măcar un dulap. Am aflat asta abia prin iulie. Alex a cunoscut-o pe Tik Tok. Ea acum este plecată acolo. El o așteaptă cumințel în casa făcută pe banii mei, unde are puse camere video-audio ca la pușcărie. (…)”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a fost cu Alex Ashraf la casa amantei acestuia

„Să vedem ce o să facă acum când nu mai are ce să mulgă de la Alex, cred că e fomică mare. Am o listă cu tot ceea ce este în casa aia luat din banii mei. Mi-a făcut lista chiar el, atunci când am mers împreună peste ea în casă. Aflase că îl înșelase cu peștele și voia să se întoarcă acasă. Așa că ne-am dus de mânuță peste ea în casă. Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate.

Citește și: Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa lui Alex Ashraf, după ce au anunțat că divorțează: "Am dovezi, i-a luat casă și mașină, i-a făcut operații estetice, pe banii mei. 162.000 de euro"

Lucian Mîndruță o face praf pe Olivia Steer. Ce spune omul de radio despre teoriile conspiraționale ale soției lui Andi Moisescu: „Eu îi înțeleg drama personală”

Frigul te ajută să slăbești. Cristian Mărgărit: „Generează arderea caloriilor”. Cât de importantă este hidratarea în sezonul rece / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Alex Ashraf  divort  Oana Zăvoranu 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”




pixel