Oana Zăvoranu rupe tăcerea, la 11 ani de la divorțul de Pepe: „M-a pus în niște situații foarte delicate” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Zăvoranu face o serie de dezvăluiri incredibile, la 11 ani de divorțul de Pepe. Vedeta a spus care a fost adevăratul motiv al despărțirii dar și ce crede despre căsătoria artistului cu Raluca Pastramă.

Oana Zăvoranu și Pepe formau unul dintre cele mai admirate cupluri din show-biz. În urmă cu 11 ani, după un scandal de infidelitate, în care Oana Zăvoranu era protagonista, cei doi au pus capăt căsniciei. A curs multă cerneală în tabloidele din România despre divorțul celor două vedete. Acum, Querida rupe tăcerea și spune că ea nu îl mai iubea pe Pepe de mult timp. 

 

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a povestit detalii neștiute publicului din relația cu fostul soț. 

 

”Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune.”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcastului lui Măruță. 


Pepe, scene de gelozie


Mai mult, vedeta mărturisește că fostul soț i-a închis multe uși în carieră, din cauza hgeloziei nejustificate. Actriță fiind, Oana Zăvoranu a refuzat multe roluri, doar pentru a-i face pe plac lui Pepe. 

 

”El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol prinicipal și că nu puteau să stingă lumină. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat.”, a mai spus focoasa brunetă.


Ce crede despre căsnicia cu Raluca Pastramă

 

Pepe și-a refăcut viața rapid după divorț. Și-a găsit fericirea în bralete Ralucăi Pastramă, de care a divorțat anul trecut și cu care are două fetițe. Oana Zăvoranu spune că ea crede că această căsătorie a fost una „din ambiție”, și nu din dragoste, așa cum s-a petrecut în cazul ei. 


”Pe mine m-a pus o țară întreagă că l-am părăsit pe Pepe, că ulterior i-am frânt inima, cânta pe peste tot, era nenorocire. Ok! Câte luni au trecut până când s-a căsătorit el? Vreo 8-9 luni. Bă, dar nu, adică, niciun doliu așa nu purtăm? Eu eram infidela, aruncam cu ouă! El nu a plâns, șase luni a fost pe la televizor, a suferit în el. Cât timp a trecut până când și-a pus el pirostriile? Eu eram infidela! În timpul ăsta nu a stat degeaba. Nu că și-a făcut o relație, dar s-a și însurat. Doliul se poartă un an!”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul interviului la „ Acasă la Măruță”. 


Mai mult, Querida afirmă că divorțul dintre Pepe și Raluca a fost unul „anunțat” de multă vreme, a fiind la curent cu ieșirile fostului să soț, care dădea semne că nu ar fi uitat-o așa repede. 

”Nu m-a durut, cât m-a iritat (n.r. căsnicia lui Pepe cu Raluca Pascu), pentru că am simțit că este făcută la ambiție. Nu am crezut niciodată în această căsnicie, îmi pare rău. Niciodată! Mai auzeam și eu una alta, plânsete, alea, alea. Mai sună lumea, Bucureștiul ăsta este mic! Mai dă dedicații, mai alea, alea. În momentul în care se întâmplă ceva fără să ai vreo vină și nu te mai iubesc, la mine nu e să mai încercăm. Scandalul și tot ce s-a întâmplat cu el a fost pentru că am fost ațâțată. Nu am suferit deloc, eu am fost ofticoasă. L-am iubit și s-a terminat. Mai departe a fost oftică”, a mai zis focoasa brunetă.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: divort  Oana Zăvoranu  Pepe  Raluca Pastrama 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel