Obiceiurile alimentare care o ajută pe Sharon Stone să se mențină în formă, la 65 de ani. Starul de la Hollywood are o dietă strictă
Data publicării:
Sharon Stone are o siluetă de invidiat, la 65 de ani, însă sacrificiile alimentare pe care le face sunt pe măsură.

Sharon Stone și-a consolidat locul la Hollywood cu rolurile consacrate pe care le-a avut până acum, a uimit publicul cu talentul său natural, a cucerit lumea cu pasiunea sa de a dărui, dar, în aceeași măsură, a fost în centrul atenției și din cauza numeroaselor sale probleme de sănătate. La vârsta de 43 de ani, actrița nominalizată la Oscar a suferit un accident vascular cerebral și o hemoragie cerebrală, care s-au vindecat în doi ani. În ciuda provocărilor, Stone și-a revenit complet cu determinare și multă muncă, reușind să capteze astfel și mai multă admirație. Pe lângă aceste lucruri, ea s-a menținut constant pe prima pagină a ziarelor și pentru frumusețea ei uimitoare și fizicul extrem de atrăgător. Chiar și la 65 de ani, vedeta Basic Instinct continuă să arate incredibil și își atribuie aspectul tineresc și starea de bine pe care o are datorită dedicării sale pentru un stil de viață sănătos și pentru alegerile alimentare zilnice, potrivit EatThis.

Obiceiurile care o ajută să se mențină în formă

Consumă alimente cu conținut glicemic scăzut

Un prim mod prin care Stone se menține sănătoasă și în formă este faptul că se axează pe alimentele cu conținut glicemic scăzut, precum linte și quinoa, care oferă numeroase beneficii pentru sănătatea ta generală.

„Indicele glicemic este un instrument folosit pentru a determina cât de mult crește un aliment nivelul de zahăr din sânge după ce îl mănânci", explică Lauren Whitman, expert în sănătate. „Este folosit mai ales pentru a compara diferiți carbohidrați și este foarte util pentru cei care suferă de diabet și încearcă să își gestioneze nivelul de zahăr din sânge. În general, alimentele care au un nivel scăzut al indicelui glicemic (ceea ce înseamnă că nu cresc prea mult glicemia) pot fi utile pentru pierderea/menținerea greutății, scăderea colesterolului, scăderea tensiunii arteriale, scăderea riscului de diabet și pentru a ajuta la gestionarea diabetului.”

Nu bea alcool

Pentru a se menține în formă, vedeta a luat exemplu de la Madonna și a renunțat la consumul de alcool.

„M-am uitat la Madonna, suntem de aceeași vârstă, și mi-am întrebat antrenorul: „Ce nu fac eu? Află ce face ea!”. S-a întors și mi-a spus: „Nu cred că bea alcool”. Așa că am decis să încerc să nu beau nimic timp de trei luni. Și am văzut o diferență uriașă!”, spunea ea în trecut.

„Băuturile alcoolice pot contribui cu un număr semnificativ de calorii fără a furniza nutrienți esențiali. Consumul regulat de alcool poate duce la creșterea în greutate și la creșterea grăsimii corporale, în special în jurul abdomenului. În plus, alcoolul poate afecta judecata și procesul de luare a deciziilor, ceea ce poate duce la alegeri alimentare greșite și la supraalimentație. Abținându-se de la alcool sau consumându-l cu moderație, indivizii își pot reduce aportul caloric, pot menține o greutate mai sănătoasă și pot evita potențialele efecte negative asupra sănătății asociate consumului excesiv de alcool.”, explică experții.

Consumă regulat acest mic dejun

Nu există două zile la fel pentru vedetă, din cauza programului încărcat, dar un lucru pe care Stone îl face în fiecare dimineață este să servească micul dejun.

„Micul meu mic dejun preferat este pepenele roșu cu brânză feta și mentă, cu ulei de măsline, sare și piper.”, a declarat ea pentru Wall Street Journal. „Apoi, de obicei, mănânc o bucată de pâine prăjită fără gluten cu aluat de grâu cu asta și un ceai de plante.” 

Nu mănâncă alimente procesate

Ar trebui să știm cu toții că alimentele ultraprocesate sunt nesănătoase, dar cine le poate rezista din când în când? Se pare că Sharon Stone!

„Nu mănânc multe alimente procesate, deși nu am reușit să-mi scot din minte chipsurile de cartofi!”, a declarat ea pentru WebMD via Hello!

Mănâncă carne slabă

De asemenea, starul de la Hollywood are o dietă echilibrată, în care include multă carne slabă.

„Carnea slabă este un termen în lumea nutriției pentru carnea de origine animală care este mai puțin grasă, carnea slabă obișnuită este pieptul de pui, pieptul de curcan și bucățile slabe de carne de vită și de porc. Deoarece un aport ridicat de grăsimi saturate este asociat cu un risc crescut de colesterol ridicat și boli de inimă, proteinele slabe sunt cele mai recomandate.”, explică specialiștii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: dietă  kilograme  meniu  sharon stone 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel