Obiectul cu care Zanni a plecat la Survivor All Stars. S-a aflat abia acum
Data actualizării:
Data publicării:
Violeta Niță, prietena lui Zanni, a dezvăluit ce a luat concurentul în bagaj la Survivor All Stars. 

În ultima ediție a emisiunii Survivor All Stars, concurenții s-au luptat pentru jocul de Recompensă. Cele două echipe au avut un joc interesant: ghicirea unui cuvânt. Una dintre persoane știa cuvântul și trebuia să îi facă pe ceilalți membri ai jocului să-l ghicească, dar existau câteva cuvinte interzise pe care nu le puteau folosi în descrierea cuvântului. TJ Miles, Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu au reușit să obțină șapte puncte la jocul pentru Recompensă și, astfel, cei patru concurenți au fost răsplătiți cu o masă: un burger delicios și un tort de morcovi.

Obiectul cu care Zanni a plecat la Survivor All Stars, despre care s-a aflat abia acum

Ceea ce nu mulți au observat și pe care l-a dezvăluit, în direct, Violeta Niță, prietena lui Zanni, a fost că la un moment dat, în joc, echipa lui TJ Miles a avut de ghicit un cuvânt.

„Aia vișinie a lui Zanni și o citește Sorin”, a spus Robert Moscalu.

Se pare că Zanni și-a luat în bagajul său spre Rebuplica Dominicană Biblia. Violeta Niță, prietena lui Zanni, susține că el nu s-a lăudat cu faptul că a plecat cu Biblia la Survivor All Stars și nici nu a făcut vreun comentariu legat de acest aspect.

„În jocul cu acele cuvinte am aflat și eu, prietena lui Zanni fiind, de fapt mă consider mama de suflet, că Zanni a avut la el o Biblie. Știți întrebarea? Era cuvântul și întrebarea era «Care este cartea pe care o are Zanni la el și citește Sorin?». De ce nu s-o fi dus și Zanni cu Biblia aia să arate, să dea citate. Și-o fi luat-o pe post de greutate, că e mic, slab și să nu zboare? Pe post de pernă? Sau și-a luat-o pe post de relație cu Dumnezeu”, a spus Violeta Niță, prietena lui Zanni, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Violeta Niță, prietena lui Zanni, acuzații dure la adresa lui Iancu Sterp! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars

Ce condiție a pus Jador pentru a participa la „Survivor All Stars”

Chiar înainte de a pleca în una dintre cele mai grele experiențe din viața sa, Jador a avut o condiție pe care a pus-o echipei de producție pentru a accepta invitația la Survivor All Stars. Artistul le spunea fanilor săi din mediul online, înainte de a merge în Republica Dominicană, că nu e vorba de bani, ci despre posibilitatea de a-și lua în bagaj Biblia.

„Îmi doresc foarte mult să câștig! Sper să câștig! Îmi doresc cu ardoare să câștig! De azi îmi voi schimba viața! Când o să vin înapoi o să fiu un alt om! Mai bun! Singurul lucru pe care l-am scris în contract, oameni buni, este ca să mă lase cu Biblia. Am zis, câți bani îmi dați? Mi-au dat niște bani acolo! Am zis, bine! Accept banii ăștia dacă mă lași să vin cu Biblia! 

Eu nu am pus condiții nimănui să nu vină! Singura mea condiție a fost să mă lase să vin cu Biblia, ca să pot să citesc acolo în post! Acolo e adevărat post! Poate vorbesc cu El! Am emoții!”, mărturisea artistul.

Te-ar putea interesa și: Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Te-ar putea interesa și: Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel