„Ochii văd, inima cere”. Jean de la Craiova a recunoscut tot, după 28 de ani de căsnicie. Și-a înșelat vreodată artistul soția?
Data actualizării:
Data publicării:
Jean de la Craiova a fost invitat în emisiunea „Online Story”, unde a mărturisit dacă a călcat sau nu strâmb în căsnicia cu soția sa, Paula Dumitrache.

Jean de la Craiova, pe numele real Jean Dumitrache, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Paula, femeia care i-a cucerit inima în 1994. Cei doi sunt căsătoriți de 28 de ani și au împreună o fiică, pe Sabrina. Artistul mai are un fiu, Alexandru, dintr-o relație anterioară. Chiar dacă pe el îl cunoaște toată lumea, soția sa, Paula, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Jean de la Craiova urmează să facă nunta de argint

Invitat în cadrul emisiunii „Online Story”, cântărețul a mărturisit că urmează ca anul acesta sau în 2025 să facă nunta de argint.

„Avem 28 de ani împreună. Am crescut împreună. Cred că o să facem nunta de argint anul acesta sau la anul. Să vedem cum cade. Ea nu apare niciodată. A fost persoana puternică din spatele meu. Toate pleacă și de la nevastă, și ca dietă. Se gătește altfel în casă, se gătește mai puțin sau sănătos. Toată casa ar trebui să țină și să mânânce puțin sau sănătos, nu doar tu, iar ei altceva. Ori toți, ori niciunul.

Soția mea fost balerină, era la niște cursuri de balet, dar a renunțat. Era prea bună, prea frumoasă. Eram și eu gelos atunci. Acum nu mai sunt gelos. Îmi place să vin întotdeauna cu ceva nou. Cu mine nu ai cum să stai supărat, mai ales în casă. Se amuză, îmi place să o pup”,  a spus Jean de la Craiova, în cadrul emisiunii „Online Story”.

Te-ar putea interesa și: Maria Constantin, la capătul puterilor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă: „Vreau să îmi revin”

Te-ar putea interesa și: Care este salariul lui Carmen Tănase: „Asta după multă vreme în care am avut 300 de euro”. Cât câștigă un actor tânăr în România

„Ochii văd, inima cere”. Jean de la Craiova a recunoscut tot, după 28 de ani de căsnicie. Și-a înșelat vreodată artistul soția?

În trecut au existat zvonuri potrivit cărora Jean de la Craiova și-ar fi înșelat soția, însă artistul nu a recunoscut niciodată. Cântărețul mărturisește că se mai uită după alte femei, însă rămâne doar cu uitatul. De asemenea, el susține familia este cea mai importantă pentru el.

„Acum simte și respirația, și când mă întorc. Nu am ce să fac. Am ce îmi trebuie. Ce să faci? Ochii văd, inima cere, dar familia e familie. Dacă vrei să trăiești într-o societate, să faci ceva bun, să ai o familie bună și să ai un CV al vieții plăcut, atunci familia ta trebuie să fie familie. Tu ești un scut al familiei. Tot ce e greu ia-l tu în piept. Tot ce e greu lasă-l la ușă și intră în casă deschis. Nu mai pune la suflet nimic. (...) Toate piesele mele de dragoste i se potrivesc ei, dar la mine nu ascultă nimeni manele sau pe mine. Nu vin unde cânt eu, doar foarte rar, mai ales fiica mea, că ea nu e cu astea. Ea ascultă altă muzică”,  a mai mărturisit Jean de la Craiova, în cadrul emisiunii „Online Story”.

Te-ar putea interesa și: Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Te-ar putea interesa și: Anca Lungu, mărturisire copleșitoare despre sarcină: „Am simțit că ceva nu e bine. Medicul era mai tăcut”

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel