Octavia Geamănu, truc de frumusețe pentru orice buzunar: „Cu 10-15 lei obții un ten senzațional în 15 minute”
Data publicării:
Octavia Geamănu a dezvăluit care este trucul de frumusețe care o ajută să aibă un ten senzațional.

Octavia Geamănu spune că nu este adepta vizitelor sa salonul de înfrumusețare și că reușește să își păstreze tenul sănătos cu ajutorul unor măști accesibile la preț.

„Sunt fără tratamente corporale, că nu am ce să mai modelez. În schimb, pentru ten și pentru păr, aici cred că ne-ar trebui mult timp să povestesc ce fac.  Pentru ten folosesc o dată la 2-3 zile măști dintre acelea cu șervețel, cu acid hialuronic, colagen, vitamina C, care se găsesc în orice supermarket. Cu 10-15 lei obții un ten senzațional în 15 minute. O dată la 2-3 zile, chiar recomand fiecărei femei de pe planetă să le folosească fără ezitare!
O să vadă diferența. Să se țină de ele și să le folosească constant vreo 2-3 săptămâni și o să vadă cât de hidratat e tenul și strălucitor, mai ales dacă trebuie să meargă la vreun eveniment”,  a dezvăluit Octavia pentru Click.

Octavia Geamanu: „Femeile ajung să fie clone ale altor femei”

„În goana după frumusețe, femeile ajung să fie clone ale altor femei. Deși toată lumea pe planetă știe în momentul în care deschide fb-ul, instagramul ori o revista că, în realitate, nimeni nu arată perfect că-n imaginea pe care o prezintă, dorința de a arată cât mai aproape de perfect devine de multe ori obsedantă. Frumusețea varia pe vremuri de la o regiune la altă, femeile acceptau că fiecare avea frumusețea ei, ori acum genul acesta de individualitate a dispărut. Există un șablon pe care cele mai multe îl urmează. Același nas, aceiași pomeți, aceleași buze, ba chiar același tip de sprâncene, ori chiar și aceeași dantură ( mă refer la fațete). Ce nefericire profundă trebuie să existe în adâncul cuiva care constant refuză să afle cine e pentru că în fiecare zi își dorește să fie că oricine altcineva… Căutarea trebuie să fie în interior, nu în exterior. De acolo vine echilibrul. Într-un final, ce-am cultivat, aia culegem”, a scris Octavia Geamanu, pe Instagram.

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat în sarcină


Octavia Geamănu este căsătorită de 7 ani cu  Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, și au împreună un băiețel  în vârstă de 5 ani. Prezentatoarea TV spune că nu își dorește să mai treacă prin experiența sarcinii, din cauza problemelor cu care s-a confruntat. 

 

Vedeta spune că a fost diagnosticată cu trombofilie și că a fost nevoie să stea la pat aproape toată durata sarcinii. Mai mult, ea și-a făcut sigură peste 200 de injecții și s-a temut pentru viața bebelușului ei. 


Soțul vedetei ar fi vrut să mai aibă un copil, imediat după nașterea micuțului Andrei, însă prezentatoarea TV i-a explicat că nu vrea să mai treacă prin coșmarul sarcinii.

„Andrei este suficient. Marian își dorea încă un copil, dar a înțeles că e suficient, din pricina faptului că am avut o sarcină foarte grea și nu sunt dispusă să mai trec din nou prin acea perioadă. A fost o perioadă grea, pentru că am avut trombofilie, pentru că am stat foarte mult timp în pat, mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură în burtă. E genul de sarcină cu care se confruntă foarte multe femei, e ceva foarte frecvent, dar pentru mine a fost înfiorător, din pricina faptului că mă temeam, în fiecare zi, să nu pierd sarcina. Și chiar nu mai vreau să trec prin perioada aceea. Mă mir că am rămas zdravănă la cap și că nu am avut vreo depresie, că depresia nu alege, e la colț, indiferent cât de puternic ești, o dată te lovește”, a declarat pentru VIVA!.

 

Octavia Geamănu, despre alegerile greșite: „Multe femei ajung să se căsătorească cu omul nepotrivit”
 

Prezentatoarea TV a postat, în mediul online, un mesaj în care vorbește despre căsătoriile eșuate, despre alegerile greșite, dar și despre cauza principală a problemelor din cuplu. 

„Când iei o decizie pentru că “trebuie”, dar pe care nu o și “simți”, s-ar putea să ajungi să porți toată viață o povară copleșitoare, la care să se tot adune sentimente negative. Multe femei ajung să se căsătorească cu omul nepotrivit, din grabă, că urmare a presiunii puse de părinți, societate, etc, de teamă de a nu fi judecate că “au o vârstă” și “nu le mai ia nimeni”. Căsătoria nu ar trebui să fie un punct de bifat pe o listă. Este o alegere a sufletului. La fel că aducerea pe lume a unui copil. Doar pentru că un cuplu poate dpdv fizic să procreeze, nu înseamnă că e și pregătit dpdv emoțional să crească/educe acel copil. Asta este o responsabilitate fabuloasă pentru care TREBUIE să SIMȚI că ești pregătit(a). Căci, vedeți, mare parte dintre adulții de azi sunt într-o continuă căutare a sinelui, cu multe probleme la nivel emoțional. Acești adulți sunt în mare parte rezultatul educației (spirituale, emoționale, etc) părinților care nu erau pregătiți dpdv emoțional să crească niște copii atunci când i-au adus pe lume. Dacă oamenii și-ar acordă mai mult timp în solitudine, să se cunoască, să știe cine sunt și ce vor, fără a sări dintr-o relație în altă cu un bagaj emoțional în care se tot adună trăiri, viață ar fi mult mai simplă, dar și mai frumoasă, pentru mulți. Dar când atât de mulți alergăm după timp, pare că nimeni nu mai e dispus să își ofere… timp”, a scris Octavia Geamănu pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: masca  octavia geamanu  truc 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?




pixel