Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video
Data publicării:
Oleg Spînu, finalist Românii au Talent din 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Horia și Theo Rose au primit mute de la Irina Rimes.

Oleg Spînu are 16 ani, este din Chișinău și este elev în clasa a X- a la Colegiul de Muzică. Tânărul a participat și la Românii au talent în sezonul 13, unde a cantat și a reușit să ajungă în finală și să ia locul 3.

Emisiunea de talente i-a deschis lui Oleg numeroase oportunități și l-a ajutat să își dezvolte cariera artistică, oferindu-i vizibilitate și șansa de a se afirma în fața unui public larg. A fost la Londra și a cântat alături de Andra în fața a 12 000 de oameni.

Te-ar putea interesa și: Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!”

Oleg Spînu a pășit încrezător pe scena Vocea României și a fost convins că va reuși să întoarcă cel puțin unul dintre scaunele juraților. Tânărul a interpretat piesa „I Put a Spell on You” și a reușit să întoarcă toți antrenorii. Irina Rimes l-a vrut în echipa ei și pentru a-și asigura un avantaj, antrenoarea a folosit butonul de Mute împotriva echipei formate din Horia Brenciu și Theo Rose. Deși a fost o decizie grea, Oleg Spînu a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

Smiley: Ce e cu tine? Uite-l pe băiatul ăsta. Când ai crescut așa mare?

Irina Rimes: Ce voce minunată! Voi vă știți? Nu-i cinstit.

Smiley: Știu cât de bun ești. Ai ajuns până în finală la Românii au Talent. De atunci ni s-a părut că ai o voce extraordinară, dar nu doar asta, ai un suflet extraordinar. Mie asta mi-a plăcut de prima dată când te-am văzut și asta îmi place cel mai mult la tine. Se simte în felul în care cânți, se simte în felul în care zâmbești, se simte în felul în care vorbești. Mi-aș dori foarte tare să vii la mine în echipă.

Te-ar putea interesa și: Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Tudor Chirilă: Ai o super voce. Te implor, nu am o voce ca a ta în echipa mea, știu că nu am șanse, dă-mi și mie șansa, Oleg, să te ajut să faci momentele pe care ți le dorești și pe care le meriți. Te rog mult, măcar să mă iei în calcul! Gândește-te. Vreau mult să lucrez cu tine. Te rog mult, Oleg!

Irina Rimes: Oleg, eu i-am blocat pe ei (n.r. Theo Rose & Horia Brenciu) pentru tine. Eu te vreau atât de mult încât mi-am blocat doi colegi. I-am blocat pentru tine. Trebuie să vii la mine în echipă, pentru că o să te simți cel mai bine. O să facem cele mai bune alegeri muzicale pentru tine. O să ne înțelegem de minune. Noi vorbim aceeași limbă, Oleg. Eu nu am limite. Îți place să ne vezi cum ne batem pentru tine? Eu o să am grijă de tine ca mama ta.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Showbiz



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




pixel