Olguța Berbec, atac DUR la adresa Niculinei Stoican. Cele două artiste sunt la cuțite: „A trebuit să ajungem în fața instanței”
Data publicării:
Olguța Berbec și Niculina Stoican se află într-un război continuu. Cele două artiste și-au aruncat vorbe dure. 

Olguța Berbec și Niculina Stoican sunt la cuțite. Recent, Olguța Berbec a vorbit despre procesul pe care i l-a intentat colegei sale de breaslă, Niculina Stoican. Artista susţine că este inacceptabil ca cineva să-şi însuşească drepturile unei melodii care nu-i aparţine.

Olguța Berbec: „Nu este un proces de răutate, de invidie”

”Nu este niciun secret, pur și simplu este vorba despre încălcarea drepturilor de autor. Eu scriu piese, cred în ele, le scot din sufletul meu și este inacceptabil că altcineva să-și însușească această muncă. Consider că în 2022, folclorul nu se mai culege de pe ulițele satului. Folclorul este bine gândit, proiectele sunt bine calculate, plătite cu bani, și trebuie să ne respectăm muncă.

Îmi pare rău că suntem cumva în situația asta. Nu este un lucru care mă face fericită, dar nu este prima oară și atunci cred că lucrurile trebuie lămurite. Nu sunt deacord că cineva să-mi fure muncă sau o fărâmă de emoție. Eu am fost foarte tolerantă cu cei care mă întreabă, cu dragă inima dăruiesc gratuit melodii întregi tinerilor. Dar nu sunt de acord că cineva să-l însușească, oricine ar fi acel artist și să afirme că l-a luat de la bătrâni. 

Înregistrat și pus titlu de album, pus pe youtube… știți că youtube-ul remunerează cântecele și nu s-ar fi ajuns aici dacă legile youtube-ului ar fi permis remunerarea în două părți. A trebuit să ajungem în fața instanței pentru a se hotărî autenticitatea. Nu este un proces de răutate, de invidie, pur și simplu trebuia lămurită problema asta”, a declarat Olguța Berbec, la Etno TV.

„Fiecare trebuie să lupte să-și găsească locul corect”

Olguța Berbec a mărturisit că mama Niculine Stoican este un adevărat model pentru ea. Totodată, artista consideră că nu ar trebui să existe asemenea situații între colegi.

”Modelul meu a fost Angelica Stoican! Cred că e firesc pentru cei din Mehedinți, și nu numai. Mi-e dragă pentru că are o elegantă, un vocabular elevat, nu se identifica neapărat cu arhaismul. Are o elegantă ce nu se găsește la toți artiștii. 

Eu cred că toți avem un loc și trebuie să razbim! Până la urmă, ne selectează timpul. Poate nu pentru toată lumea este loc pe scenă dar fiecare trebuie să lupte să-și găsească locul corect.”, a mai spus Olguţa Berbec.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Niculina Stoican  olguta berbec  război 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel