Olguța Berbec, atac subtil la adresa Niculinei Stoican, după ce a pierdut procesul în favoarea sa: „Cântecul tot al meu este. Decizia nu e definitivă”
Data publicării:
Olguța Berbec i-a transmis un mesaj colegei de breaslă, după ce a pierdut procesul.

După 3 ani plini de procese și de timp pierdut în sala de judecată, instanța a decis verdictul în cazul scandalului dintre Niculina Stoican și Olguța Berbec. Concret, cea din urmă a acuzat-o pe colega de breaslă de faptul că i-ar fi furat o melodie, lucru pe care nu l-a putut ierta, dar nici rezolva pe cale amiabilă, astfel încât instanța a fost singura soluție. Chiar dacă a durat ceva timp până să vină și o decizie în acest sens, instanța nu a văzut nicio vină în gestul făcut de Niculina Stoican, motiv pentru care i-a dat câștig de cauză în acest proces. Războiul nu se termină aici, îi transmite colega sa de breaslă, care spune că se va lupta în continuare pentru a dovedi tuturor faptul că melodia îi aparține în totalitate. 

“Decizia nu este definitivă, urmează apelul. Nu s-a schimbat nimic. Cântecul tot al meu este. Aveți răbdare să se încheie procesul sau faceți o mică cercetare dacă doriți mai mult”, au fost declarațiile Olguței Berbec pentru Fanatik.

VEZI și: Scandalul dintre Niculina Stoican și Constantin Enceanu ia amploare. Gestul făcut de artist, care s-ar putea să-l coste scump: „Aștept să văd cum poate justifica”

Ce spune Niculina Stoican despre acest conflict

Și Niculina Stoican este conștientă de faptul că procesele nu s-au încheiat încă, însă solista este fericită datorită faptului că prima bătălie a venit cu succes pentru ea. Totuși, nu este un lucru bun doar pentru ea, ci pentru toți artiștii de folclor, susține cântăreața de muzică populară. 

“Procesul nu s-a finalizat definitiv. Este prima instanță și nu mi s-a făcut mie dreptate neapărat. Instanța a luat o decizie. Decizia respectivă a fost luată după niște probe după o expertiză care s-a făcut la Institutul de folclor. Nu mă măgulește deloc poziția aceasta. Mă mulțumește față de cântecul popular și de definiția folclorului.

Trebuie să-i mulțumesc instanței pentru răbdare și pentru deschidere, pentru tot timpul acesta în care a cerut tot felul de probe. A fost nevoie de acele probe pentru a înțelege ce întâmplă într-o speță atât de sensibilă și delicată.”, a declarat și Niculina Stoican, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Niculina Stoican, prima reacție în scandalul cu Constantin Enceanu. Cei doi au ajuns în instanță

„Nu mă mulțumește felul în care am fost acuzată și ironizată”

Mai mult, Niculina Stoican spune că-și dorește ca artista care a dat-o în judecată să înțeleagă că există anumite lucruri care nu aparțin nimănui, mai ales în domeniul muzicii populare. Vedeta ar fi putut să treacă cu vederea acest conflict, dacă Olguța Berbec nu i-ar fi purtat numele în diferite scandaluri și dacă nu ar fi folosit diferite cuvinte jignitoare la adresa sa, susține ea. 

“Nu mă mulțumește deloc situația asta în care am ajuns să ne judecăm pentru patrimoniul imaterial al României. Nu ne aparține. Atâta timp cât noi nu deținem niște termeni și nu vrem nici măcar să ne informăm, este delicat când ajungem să ne punem în situații de genul acesta. Nu mă mulțumește deloc acest proces.

Mă mulțumește lupta pe care am dus-o, am încercat să fiu demnă și încerc să fiu în continuare demnă. Nu mă mulțumește felul în care am fost acuzată și ironizată și făcută în toate felurile. Dar asta este situația. Eu a trebuit să mă apăr.”, a continuat artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Niculina Stoican  olguta berbec  scandal 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”




pixel