Olguța Berbec, lecție pentru fanii săi. Gestul care a impresionat pe toată lumea: „Erau sute de pet-uri în jurul scenei”
Data actualizării:
Data publicării:
Olguța Berbec a făcut un gest care a devenit viral, cu ocazia unui concert unde cântat. Mulți spun că este un exemplu.

Celebra Olguța Berbec a urcat pe scenă plină de emoții. Ocazia a numărat peste 12.000 de de spectatori, iar publicul a așteptat cu sufletul la gură evenimentul mult așteptat. De aceea, fanii au făcut consumație cu ocazia concertului, iar celebra interpretă nu a plecat, chiar și după ce a terminat de cântat, până nu s-a asigurat de curățenia absolută dimprejurul scenei.

Este recunoscătoare pentru ocazie

Artista este recunoscătoare pentru ocazia prin care a reușit să concerteze pentru publicul din Târgu-Jiu. 

„Da, vreau să știe toată lumea că, aseară, la Târgu Jiu, a fost un regal folcloric, un spectacol grandios și plin de emoție. M-a făcut fericită, m-a făcut să înțeleg că are sens toată munca asta sinceră și curată pe care o depun deja de 15 ani. Am înțeles că am alături oameni buni și valoroși cu care pot să merg înainte, și de care am reușit să organizez un eveniment frumos.”, a declarat Olguța Berbec pentru Star Popular.

Apreciere față de Ionuț Dolănescu

Interpreta a adăugat câteva mențiuni legate de Ionuț Dolănescu, un alt talentat artist. Pe lângă talentul profesional, cântăreața a punctat și calitățile personale ale acestuia, care, conform Olguței Berbec, denotă omenie.

”Eu îl apreciez foarte mult pe Ionuț Dolănescu, este un artist mare și valoros și un om de omenie, înainte de toate. Am cântat un cântec împreună și mi-a făcut cinste acest lucru pentru că îl știu de când eram mică și nu cântam. Vă dați seama ce înseamnă, acum, să urc pe scenă alături de artistul pe care îl admir de atâta timp. Același lucru și în cazul marelui și inegalabiului Nicolae Furdui Iancu. Desigur că nu m-aș fi supărat dacă mi-ar fi spus că nu putem face un duet, dar atât de frumos au îmbrățișat ideea încât m-am simțit prețuită cu adevărat și am gustat succesul lângă ei, pe scenă.”, a mai spus artista.

A adunat gunoiul lăsat de public

Artista a fost extrem de apreciată pentru gestul său. Nimeni nu s-a așteptat la ce a făcut după terminarea evenimentului. Artista, după terminarea spectacolului, a mai stat câteva ore în plus pentru a strânge, cu mâna sa, peturile lăsate de spectatori.

„La final de eveniment mi-am dat rochia spectaculoasă jos și am strâns toate peturile de pe lângă scenă să rămână impecabil acolo, fiindcă astăzi e un eveniment cu Părintele Necula și era firesc să rămână ordine după eveniment. Vreo două ore am făcut asta, la cinci dimineața am ajuns acasă. Împreună cu câteva prietene, erau sute de pet-uri în jurul scenei, unde am stat noi și erau și corturile, am lăsat totul în perfectă curățenie.”, a mai spus Olguța Berbec pentru Star Popular.

 

Vezi și: Olguța Berbec, reacție după rezultatul expertizei în cazul de plagiat. Ce mesaj i-a transmis Niculinei Stoican: „Se grăbește să se autointituleze câștigătoare, dar procesul...”

Vezi și: Mihai Dedu, despre momentele care i-au marcat copilăria și viața. Prin ce dificultăți a trecut familia prezentatorului, în perioada comunismului

Vezi și: Noi detalii în dosarul în care Olguța Berbec a acuzat-o pe Niculina Stoican de plagiat. La ce concluzie au ajuns specialiștii: "Sunt fericită, să suportăm consecințele"

Vezi și: Vlăduța Lupău, primele declarații după ce și-a botezat fiul: „Am plâns puțin”. Ce ținută a purtat artista

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: concert  festival  Ionut Dolanescu  olguta berbec 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel