Olimpia Melinte, mărturisiri sincere din cariera sa. Actrița s-a lovit de multe refuzuri: „Am renunțat. Ce sens mai avea?”
Data actualizării:
Data publicării:
Olimpia Melinte a fost vulnerabilă cu fanii săi. Iată ce mesaj a transmis actrița pe pagina sa de Instagram.

Actrița Olimpia Melinte, apreciată pentru rolurile sale din teatru, film și televiziune, mărturisește, pentru prima oară, o perioadă dificilă din cariera sa, marcată de o serie de obstacole profesionale. Deși detaliile exacte nu sunt dezvăluite, se pare că artista a traversat o criză semnificativă în ultimii trei ani.

Olimpia Melinte, mai sinceră ca niciodată

Actrița Olimpia Melinte a dezvăluit realitatea din spatele camerei de filmat într-o postare pe Instagram. Ea a vorbit despre numeroasele refuzuri pe care le-a întâmpinat și dificultățile de a-și continua cariera, mărturisind că ajunsese să se simtă „cantitate neglijabilă”.

Melinte a subliniat cât de greu i-a fost să persevereze în această industrie, împărtășind experiențele ei neașteptate și provocările întâmpinate.

„Ultimii trei ani n-au fost simpli. Profesional am avut parte de multe refuzuri, de priviri sceptice, de 'păi nu e aia din serial? E prea comercială!'.  După 'marele proiect', pe care l-am iubit și căruia m-am dedicat așa cum mi-a dictat intuiția, am devenit “cantitate neglijabilă”. De ce? N-am căutat explicații, sau mai bine zis am tot scormonit după ele, apoi… Am renunțat. Ce sens mai avea? Oricum nu rezolvam mare lucru! Dar când se închide o ușă, se deschide o fereastră, o portiță, ceva tot se întâmplă.”,  a povestit actrița, într-o postare pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olimpia Melinte (@olimpia.melinte)

Te-ar putea intresa și: Olimpia Melinte, părerile primite în urma rolului din „Băieți deștepți”. Ce ar fi îmbunătățit artista la personajul „Elena”

Șansa care i-a schimbat viața actriței

Întâlnirea cu regizorul Stere Gulea a marcat un nou început pentru actriță. Ea a început un proiect nou, un film de epocă, despre care a menționat într-o postare. Acest film va fi lansat pe 21 iunie la TIFF, oferind publicului șansa de a-l viziona. Această colaborare promițătoare a deschis noi oportunități pentru cariera actriței, aducându-i un suflu nou și speranța unui succes continuu în industria cinematografică.

„Iar la mine s-a întâmplat întâlnirea cu domnul Gulea. Nu știu ce i-a venit lui să mă cheme la casting, probabil a contat faptul că el nu se uita la TV, pentru el nu eram Eliza, eram doar o actriță care făcuse, cu ani în urmă, un film ce i-a rămas în minte (de “Canibal” vorbesc) și mi-a dat o șansă.

Moromeții a fos cel mai curajos și mai frumos proiect cinematografic din care am avut ocazia să fac parte. Visam să fac film de epocă și s-a întâmplat. Acum nu am să o zic pe aia cu “visele devin realitate” că îmi e greu să o cred, mai ales în perioada asta. Dar parcă există o fărâmă de speranță. Vă invităm pe 21 Iunie la TIFF să vedeți ce a ieșit!”, a continuat Olimpia Melinte, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Olimpia Melinte, actrița din serialul Vlad, a scris o carte despre prietenul imaginar al fiului său: Puștiul meu a venit cu mici ajustări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel