Olimpia Melinte și-a arătat abdomenul, la trei săptămâni după ce a născut: „Corpul meu și-a revenit mai repede decât aș fi crezut” FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Olimpia Melinte a născut în urmă cu aproape 3 săptămâni. Actrița a devenit mamă pentru a doua oară și este extrem de fericită că și-a recăpătat silueta într-un timp extrem de scurt. 

Olimpia Melinte a născut natural pe 22 aprilie. Actrița a devenit mamă pentru a doua oară și spune că deja a revenit la silueta pe care o avea înainte de sarcină. Pentru a demonstra asta, vedeta și-a fotografiat abdomenul și a postat pe instagram. 

 „Am dat narcisele pe bujori și machiajul pe niște cearcăne ce nu cred că mi-au venit vreodată mai bine. Două săptamâni și cinci zile de când Ingrid se ghemuiește zi de zi la mine în brațe. Ce mă suprinde cel mai mult e că recuperarea a fost tare ușoară, față de prima naștere unde totul a fost mult mai complicat. Deși n-am voie încă să fac sport, corpul meu și-a revenit mai repede decât as fi crezut la o formă destul de apropiată de cea de dinainte de naștere. Încă un motiv în plus pentru care susțin nașterea naturală.”, a scris actrița pe Instagram. 

Olimpia Melinte, interviu pentru Spectacola. Cele mai mari temeri ale actriței: „Aș vrea să fiu pentru ea tot ce n-a fost mama pentru mine” 

 

Actrița mai are un băiețel și și-a dorit foarte mult să aibă și o fetiță, astfel că micuța Ingrid este un copil extrem de dorit. 

 

 „M-am bucurat foarte mult și până spre ultimele ecografii am tot întrebat: „e tot fetiță, da?”, la prima sarcină mi-am dorit mult un băiat, parcă nici nu-mi închipuiam că aș putea fi mamă de fată, dar după ce Sasha a mai crescut s-a născut în mine și dorința asta. Deși simt, cumva, o presiune mult mai mare, pentru că aș vrea să fiu pentru ea tot ce n-a fost mama pentru mine, din lipsă de timp, de informații, din cauza educației din vremurile respective. Cred că relația mamă-fiică este una foarte specială și în ultimii ani am început să mă simt din ce în ce mai pregătită pentru a oferi iubirea, suportul și grija de care ar avea nevoie. Până nu demult îl vedeam doar pe Sasha și nici nu concepeam că aș putea împărți iubirea asta și cu altcineva, doar că am realizat că de fapt iubirea crește și nu are nevoie să fie divizată, pentru că se amplifică și este, de fapt, suficientă pentru toată lumea. Practic orizonturile mi s-au mai deschis și simt că pot fi acolo și pentru mica mea minune”, a declarat actrița pentru Spectacola, în urmă cu câteva luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: abdomen  burta  olimpia melinte  sarcina  silueta 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel