Olivia Steer, ritualul ciudat pe care îl practică pentru a întârzia procesul de îmbătrânire. Durează între 7 și 21 de zile
Data actualizării:
Data publicării:
Olivia Steer practică un ritual ciudat pentru a încetini îmbătrânirea. 

Olivia Steer este deja cunoscută pentru practicile sale ciudate în ceea ce privește sănătatea și este una dintre cele mai controversate vedete din România, mai ales pentru că se împotrivește medicinei tradiționale și este împotriva oricărui tip de vaccin. 


Olivia Steer mănâncă numai vegetale nepreparate, a renunțat la televizor, se roagă mult, și practică unele rituale pe care oamenii le-ar cataloga drept ciudate. 


De exemplu, Oliva Steer a descoperit un truc pentru a întârzia procesul de îmbătrânire. Vedeta a făcut asta pentru prima oară la Tao Garden din Thailanda. Practicanţii sunt invitaţi într-o cameră fără ferestre şi fără nici o sursă de lumină. Stau acolo, în întuneric între 7 şi 21 de zile. Acest ritual asigură o încetinere a procesului de îmbătrânire, potrivit tabu.ro. 


Olivia Steer și Andi Moisescu au o căsnicie de 17 de ani și doi băieți împreună, pe David și Luca, în vârstă de 15, respectiv 13 ani.


"Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. 'Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?', 'Cu cine?', și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. 'Păi, ia să te uiți, s-o vezi!'. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. 'Ia uite, mă, cum de nu o știam!", a declarat Andi Moisescu, în podcastul lui Bobonete.


Cum o răsfață Andi Moisescu pe frumoasa lui soție


Chiar dacă amândoi sunt în mare parte ocupați cu planurile profesionale, Andi Moisescu a declarat că atunci când are o perioadă mai liberă sau este în vacanță nu uită să își răsfețe soția așa cum știe el mai bine. 


”Nu cred că are nevoie de răsfăț. Eu încerc să o răsfăț dar sunt un om obișnuit care face lucrurile din pasiune, dar răsfățul ține mai mult de perioadele în care suntem liberi, respectiv vacanțele mele. În afara lor e dificil să o răsfăț”, a declarat Andi Moisescu pentru CIAO.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andi moisescu  imbatranire  olivia steer  ritual  sănătate 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel