Oportunități financiare pentru Taur, Capricorn și Vărsător. Vești radicale pentru Rac, Scorpion și Pești
Horoscop bani 2022. Următoarele luni vor aduce destule cutremure în sectorul financiar! 

Tot restul anului va fi marcat de tranzitul lui Marte prin Gemeni, mai ales după 30 octombrie, când va și retrograda. Jupiter se va întoarce în semnul Peștilor pe 28 octombrie. Nodul Sud rămâne deocamdată în Scorpion. Iar careul Saturn-Uranus se va mai petrece încă o dată. Când facem o medie aritmetică a acestor aspecte, ne rezultă o "inflamație" pe plan financiar. Și cum, de obicei, în primă fază, inflamația ne ajută să protejăm ceva, așa și astrele ne recomandă să începem să avem mai multă grijă de finanțele noastre. Să știți că nu este totul negru. Câteodată, o criză poate scoate din noi tot ce este mai bun. Așa că nu vă fie frică de riscuri, de a investi chiar dacă nu știți ce ne rezervă următorii ani. 

Un singur lucru nu trebuie uitat: să nu puneți toate ouăle într-un singur coș! Adică să alegeți câștigurile sigure, cele făcute în timp. 

Luna Plină in Taur(Eclipsa Totala de Lună) de pe 8 noiembrie 2022 ne va arăta efectele modului în care am cheltuit banii în 2022, atât la nivel personal, cât și național. Va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate.

Cu Nodul Sud în Scorpion, vrem să obţinem prin ceilalţi tot felul de foloase. Energia Scorpionului vorbeşte despre banii la comun, banii partenerului şi vom încerca prin celălalt să obţinem o casă, anumite venituri, o stabilitate financiară. Dar tocmai că Nodul Sud în Scorpion ne învaţă că trebuie să fim independenţi. Nodul Sud în Scorpion este unul dintre cele mai sensibile noduri. 

Nodul Nord în Taur vorbeşte despre partea concretă şi ne spune că după atâţia ani, în care v-aţi dat seama că nu e niciun control, mai controlaţi ce? Trebuie să fie totul practic, pragmatic, să te descurci singur. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În primul rând, până în octombrie este de bine. Vă merge mintea extraordinar de bine și pentru banii voștri și pentru ai altora. Nici nu veți conștientiza câte lucruri puteți să faceți în zona financiară. Marte mergând apoi în semnul vostru, totul va depinde de voi. Sfatul astrologului este să faceți chestii pentru voi, cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru propria persoană, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Oamenii din jurul vostru vă sprijină.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Este o perioadă nemaopomenită pentru a găsi oamenii care să se ocupe de transformarea ideilor voastre în realitate și de gestionarea afacerilor. Nu neglijați investițiile în capitalul de imagine! Monetizarea va veni după ce veți câștiga încredere în propria persoană. Cu cât vă veți simți mai bine în pielea voastră, cu atât portofelele vă vor fi mai pline. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru început veți fi nevoiți să cheltuiți sume importante pentru casă și copii. Dar, pe urmă, Marte retrograd în casa a 5-a vă aduce la cunoștință că aveți multiple talente, idei și dorința de a vă cumpăra produse de calitate. Deci veți începe să ridicați ștacheta în absolut orice negociere pe care o veți duce. Astrele vor favoriza investițiile făcute cu banii primiți cadou sau moșteniți. 

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 02 sep 2022, 20:04

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Mirela Vasadi, foto Arhiva Personală

Mirela Vasadi, regrete la finalul lui 2022: „Alegerile greșite pe care le-am făcut, timp prețios irosit fără rost, niște suferințe inutile”

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă