Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristina Vasiu / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Cristina Vasiu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Cristina Vasiu s-a născut în Deva, judetul Hunedoara, pe data de 19 aprilie 1992. Talentul pentru muzică i-a fost descoperit în copilărie de educatoarea de la grădiniță, care i-a recomandat mamei să exploateze „firicelul” de ureche muzicală. La vârsta de 7 ani a început să studieze canto și teorie muzicală, simultan cu lecțiile de vioară și pian. Primul contact cu scena l-a avut la grădiniță, când a participat la emisiunea-concurs „Tip Top MiniTop”. În adolescență, lucrurile au luat amploare și a început să participe la festivalurile naționale și internaționale de muzică, fiind considerată de specialiști drept una dintre cele mai bune voci din tânăra generație.

În portofoliul artistei se numără participarea în Selecția Națională Eurovision (2015), competiția Vocea României (2011), Te cunosc de undeva (2021) și o listă lungă de colaborări cu artiști de renume din România.

 

Cristina Vasiu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA și a completat în ORACOLUL VEDETELOR.

 

1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Cristina Vasiu: Cel mai mare vis al copilăriei mele, de care îmi amintesc astăzi, era să locuiesc în Statele Unite și să fac muzică acolo! 

2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Cristina Vasiu: Hmm, (râde), să știi că am fost un copil liniștit. Din poveștile familiei mele, făceam diverse lucruri pe care orice copil le încearcă la o vârstă fragedă, de exemplu, mă cățaram în copaci și îmi era frica să mai cobor, făceam concurs de biciclete cu băieții de la bloc, eram singura fată din gașcă, care mereu căștiga în fața lor! Odată mi-am spart capul  câștigând și nu a fost deloc plăcut pentru părinții mei. 

3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Cristina Vasiu: Am învățat că acceptarea tuturor situațiilor din viața noastră este un pas spre evoluție și trăind cu regrete, sau dorința de “cum ar fi fost dacă făceam altfel”, nu e constructiv pentru nimeni, așadar îmi place să privesc doar spre viitor și spre noul din viață mea.


4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Cristina Vasiu: De moarte, dar doar pentru că nu mai pot petrece timp alaturi de părinții mei și cei dragi. În rest, mi-am învins în timp frica de întuneric, frica de abandon, adică de singurătate. În rest, nu am avut alte frici, avându-l pe Dumnezeu aproape, m-am simțit protejată mereu, chiar și în momente grele din viață. 


5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Cristina Vasiu: De ceva timp ascult o piesă care mă încarca pozitiv pe loc și în momentul acesta din viața mea, aș alege fix piesa “Leave before you love me” de la Marshmello & Jonas Brothers.

6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/haios moment din viața ta?

Cristina Vasiu: Hmm, sunt mult situații penibile din viața mea pe care le-am întâlnit, în diverse contexte, lângă oameni nepotriviți, pentru care m-am consumat inutil până când am tratat lucrurile cu umor, fară importanță și mi-am dat seama cât de sănătos este râsul. Cu siguranță se întâmplă des, să vă întâlniți cu cineva, să nu știți de unde să îl luați, să nu îi știți numele și să fiți nevoiți să vă purtați normal, că și cum ați cunoaște acea persoană. Mi s-a întâmplat recent și a fost funny!

7. SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Cristina Vasiu: Ieri am fost la studio, și am găsit o carte “Fii ceea ce ești”, pe care am răsfoit-o puțin și am citit asta: 
“Mintea este cea care percepe durerea și suferință. Întunericul nici nu vine, nici nu pleacă. Dacă vezi soarele, nu vă mai fi întuneric.” Mi se pare mai mult decât interesant, să avem puterea de a alege cum vrem să trăim, lângă cine să fim, ce vrem să vedem, toate spre binele nostru, al tuturor! 


8. SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Cristina Vasiu: Nimic nu cred că e inutil în viață, atâta timp cât faci ceva, cât fructifici acel talent cu o acțiune, oricât de mica ar fi, este un pas spre evoluție. Ai făcut ceva, nu ai stat degeaba. Iar eu îmi folosesc toate talentele atunci când trebuie! (Râde) 

9. SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Cristina Vasiu: O cola rece, o cremă cu protecție solară, o umbrelă de ploaie! (Râde) Toate pentru un oarecare confort personal! 

10. SPECTACOLA:  Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Cristina Vasiu: Am învățat să mănânc sănătos de doi ani încoace, motiv pentru care îmi mențin și greutatea! Mai trișez uneori cu dulcele și mici pofte, însă mă reglez repede și nu sar calul, nici cântarul.
Dimineața un smoothie, prânz somon cu brocoli și conopidă la cuptor, lămâie, busuioc peste, desert, două bucațele de ciocolată neagră Nu aș putea renunța la avocado! 

11. SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Cristina Vasiu: Îmi place să vorbesc, să comunic constructiv cu oamenii, să aflu cât mai multe și să ajut în măsură în care nu uit de mine. Mi-ar placea să fiu moderatorul unei emisiuni, să fac design-ul interior al unei case. Doua direcții diferite, dar care mi-ar fi plăcut, dacă nu făceam muzică. Ca om, pot practica orice muncă cinstită, onorabilă, care m-ar ajuta să duc un trai bun, decent, prin care să îmi permit o vacanță când vreau, o pereche de cizme în trend, orice ieșire spontană la munte, la mare, astfel încât să nu simt că muncesc doar că să mănânc și să îmi plătesc facturile la stat. Nu aș suporta niciodată o astfel de viață alaturi de partenerul meu, cu atât mai puțin pentru mine! 

12. SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 


Cristina Vasiu: Andreea Marin este un exemplu pentru mine! Un amestec interesant de putere și sensibilitate în care mă regăsesc ca femeie. O urmăresc de mic copil, am cunoscut-o personal și m-a cucerit.


13. SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Cristina Vasiu: Zilele trecute am plâns la filmul “Love and other drugs”, ca serial, cel pe care îl urmăresc acum, este Lucifer.

14. SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Cristina Vasiu: Nu am vicii, mi se pare că atunci când ceva iți poate controla starea de spirit, mai mult decât intuiția și intelectul, te-ai pierdut ca om, și financiar nu vei putea niciodată realiza ceva, tocmai ăein prisma viciilor, care te controlează într-un fel sau altul.  Un obicei nesănătos pe care îl am de câțiva ani, acum, spre maturitate, este să nu îmi ascult intuiția în ceea ce privește o persoană. De cele mai mult ori, lucrurile s-au întâmplat așa cum le-am simțit încă de la început.

15. SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Cristina Vasiu: Sunt extraordinar de bună cu oamenii, nu o spun că să epatez, nici să impresionez pe cineva, dar nu am făcut rău niciodată cuiva, nu pot să trăiesc departe de principiile care m-au făcut om mare! Să fiu un om bun și corect! Așa se face și curățenie în viața mea, căci nu multa lume poate tine pasul. 

16. SPECTACOLA: Dar calitate?

Cristina Vasiu: Solară, oamenii din jur se încarca pozitiv prin mine! 


17. SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Cristina Vasiu: Pentru energia mea, pentru zâmbete, curaj, devotament, loialitate, prietenie curată, fară scopuri ascunse! 


18. SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Cristina Vasiu: Mizeria 

19. SPECTACOLA: Cine este persoana din viață ta care te-a motivat cel mai mult?

Cristina Vasiu: Mama și tata! Le mulțumesc pentru asta în fiecare zi, îi respect și îi iubesc enorm De fiecare dată când am ocazia, le spun asta prin toate modurile posibile! Ei sunt familia mea, singurii care au crezut necondiționat în mine, care nu mi-au făcut rău niciodată și m-au hrănit cu iubire! 


20. SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

Cristina Vasiu: Timpul! 

 

Vezi aici ce vedete au mai completat în ORACOLUL SPECTACOLA. 

 


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  cristina vasiu  monden  oracol  vedete 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel