Oracolul VEDETELOR. 20 de întrebări pentru Ela Crăciun
Data publicării:
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Ela Crăciun a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Ela Crăciun, mămică a trei copii, prezentatoare TV și autoare de cărți de parenting, a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.


SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Ela Crăciun: Visul meu din copilărie a fost să fiu prezentator tv. A fost un vis la care nu am îndrăznit să visez prea mult. Era acolo, însă nu am pus prea multă energie în materializarea lui.

SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trasnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Ela Crăciun: Sunt câteva trăznăi pe care le ţin minte şi nu am cum să le uit. Cred că cea mai gravă a fost când aveam 2 ani şi ceva. Atunci am găsit punga de medicamente şi am crezut că sunt bomboane, aşa că nu s-a terminat prea bine pentru mine povestea asta. Apoi, am sărit din pod, pentru a le arăta prietenilor mei că eu ştiu să fac şi asta, aşa că m-am ales cu o mână ruptă. Acestea sunt amintirile cele mai marcante.

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Ela Crăciun: M-aş bucura mai mult de lucrurile pe care le am şi nu mi-aş mai petrece timpul alergând după obiectivele profesionale şi nu aş mai pierde alte momente frumoase din viaţa copiilor mei. Aş pune cumva timpul mai mult pe pauză, aş rămâne mai mult pe o treaptă să mă bucur de ceea ce am reuşit să realizez, pentru că eu de obicei realizez ceva şi nu mă bucur de acea realizare. Totul timpul este mereu o continuă alergătură.

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Ela Crăciun: Frica de moarte. Vreau să trăiesc cât mai mult şi să mă bucur de o viaţă cât mai lungă şi de o bătrâneţe cât mai liniştită.

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Ela Crăciun: Cu siguranţă aceea ar fi ,,Dirty Dancing’’.

SPECTACOLA:  Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?

Ela Crăciun: Haioase sunt momentele pe care le petrec cu copiii. Nu pot evidenţia doar unul anume, pentru că sunt foarte multe clipe haioase petrecute împreună. Probabil că au fost şi momente penibile, pe care nu mi le mai aduc aminte, pentru că mie atunci când nu îmi place un lucru, de obicei acesta dispare din memorie cu desăvârşire.

SPECTACOLA:  Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Ela Crăciun: Un articol despre evoluţia conflictului dintre Rusia şi Ucraina.

SPECTACOLA:  Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Ela Crăciun: Nu cred că am talente inutile. Obişnuiesc să mă folosesc de talentele pe care le am şi să le scot în faţă, aşa că nu consider că am vreun talent inutil.

SPECTACOLA:  Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Ela Crăciun: Telefonul, clar. Nu cred că mai există cineva în lumea asta care poate răspunde că nu şi-ar lua telefonul. Am nevoie de el pentru a fi în legătură cu ceilalţi, pentru a posta, poza şi aşa mai departe. Mi-aş lua multe cărţi, pentru a avea ce lectura, iar cel de-al treilea lucru, cel mai probabil, ar fi un cort, în care să mă pot adăposti, pentru că nu mă văd trăind sub cerul liber.

SPECTACOLA:  Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Ela Crăciun:  Meniul perfect ar fi aşa: felul întâi – desert, felul 2- desert, felul 3 – desert. Nu aş renunţa niciodată la desert. Dacă am putea avea ciorbe dulci şi tocăniţe dulci, eu aş fi cea mai fericită.

SPECTACOLA:  Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Ela Crăciun: Cea de medic, pentru că întotdeauna am fost atrasă de acest domeniu. La un moment dat îmi doream să fac o a doua facultate, respectiv Facultatea de Medicină, alături de sora mea. Ea a fost mai curajoasă decât mine şi s-a avântat să facă această a doua facultate. Eu nu am mai avut curaj, iar dacă nu aş fi ceea ce sunt astăzi, probabil că aş fi ajuns medic. Vestea bună este ca totuşi am un medic în familie şi nu mă simt atât de îndepărtată de această dorinţă.

SPECTACOLA:  Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Ela Crăciun: Am mulţi colegi şi prieteni din show-bizz pe care îi respect si apreciez, aşa că ar fi nedrept să nominalizez o singură persoană.

SPECTACOLA:   Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Ela Crăciun: ,,The Crown”. Mi-a plăcut extraordinar de mult, m-a fascinat pur şi simplu, aşa că sub impulsul momentului şi deja familiarizată cu subiectul mi-a fost firesc să mă uit şi la ,,Diana”.

 

SPECTACOLA:  Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Ela Crăciun:  Acela de a renunţa la dulciuri.

SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Ela Crăciun: Cel mai mare defect al meu este lipsa răbdării. Dacă îmi doresc ceva, îmi doresc să se întâmple ieri.

SPECTACOLA:  Dar calitate?

Ela Crăciun: Empatia cred că este cea mai mare calitate a mea. Rezonez cel mai mult cu cauzele sociale.

SPECTACOLA:  Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Ela Crăciun: As vrea îşi amintească de mine ca de persoana care întotdeauna le-a susţinut pe mămici în a avea o viaţă uşoară şi frumoasă alături de bebeluşii lor şi că le-am învăţat să trăiască şi pentru ele, să facă lucruri şi pentru sufletul lor.

SPECTACOLA:  Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Ela Crăciun: Cred că sistemul de educaţie, pentru că aşa cum ne creştem copiii, aşa vor fi ei ca adulţi şi dacă noi nu îi învăţăm cum să fie nişte adulţi responsabili, nişte adulţi cu valori, automat că odată ajunşi la maturitate nu vor avea aceste calităţi. În momentul de faţă în şcoala românească doar se toceşte. Pentru o ţară puternică însă avem nevoie de educaţie şi asta s-ar vedea şi la nivel politic, unde nu am mai avea oameni ca cei de azi, aflaţi la conducerea ţării.

SPECTACOLA:  Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?

Ela Crăciun: Eu. Consider că noi suntem cei care ne putem motiva cel mai mult. Nu avem nevoie de alte persoane lângă noi, care să ne împingă de la spate. Atunci când noi ne dorim cu adevărat ceva, trebuie să ne motivăm, să găsim motivaţia în interiorul nostru pentru a obţine acel lucru.

SPECTACOLA:  Care este cel mai mare regret al tău?

Ela Crăciun: Că timpul trece prea repede şi că nu ne bucurăm de el, aşa cum ar trebui. Alergăm după tot felul de bogăţii şi împliniri profesionale, însă uităm să trăim clipa, uităm să ne bucurăm de prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ela craciun  oracol  prezentatoare 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel