Oracolul Vedetelor. 20 de întrebări pentru Eli Lăslean / Exclusiv
Data publicării:
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online.  Designerul Eli Lăslean a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Eli Lăslean, designerul preferat al Primei Doamne, cu o carieră de peste 30 de ani în spate, ne dezvăluie câteva secrete ale sale.

 

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Eli Lăslean: Să FIU PRINȚESĂ! În copilărie îmi plăcea să citesc mult, era evadarea mea dintr-o realitate în care nu mă regăseam. Am crescut la țară, părinții mei erau crescători de animale și mă trimiteau adesea cu ele la păscut... iar eu visam să mă plimb prin palate și grădini, pe trepte de marmură și să port rochii frumoase, de prințesă ... Recent, în urma unei regresii prin hipnoză pe care am făcut-o, am aflat că în alte vieți am fost croitoreasă la curtea Regelui Henri al 6-lea și la curtea Regelui Ludovic, soție de faraon și bijutier la curtea unui sultan ... Foarte interesant!

 

SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Eli Lăslean: În general am fost o fetiță cuminte, disciplinată, eram șefa clasei... Aveam cred, cam 12 ani, când am plecat la o prietenă, într-o localitate apropiată, să petrec câteva zile cu ea. Eram singură la părinți și mereu simțeam nevoia de socializare așa că am acceptat cu bucurie invitația părinților acelei fete de a petrece câteva zile de vacanță împreună, la ei acasă. Zis și făcut! A două zi dimineață, ne-am trezit noi două, singure acasă pentru că ceilalți membri ai familiei erau plecați la muncă câmpului și ea îmi zice:"Ar trebui să facem ceva de mâncare, tu știi să gătești ?"...iar eu, care o văzusem pe mama cum gătea și mai încercasem și eu câte ceva, îi spun: "Da , știu să fac gomboti cu prune!"...și începem noi să gătim. Știam că se curată niște cartofi care se pun la fiert, se zdrobesc, apoi se pune făină și puțină apă și se face un aluat în care apoi se învelesc jumătățile de prune. Totul minunat, curățăm noi cartofii, iar ea îmi spune:"Hai să punem mai mulți, că să iasă mulți gomboti", iar eu o ascult și umplem aproape o oală. Se fierb cartofii, îi zdrobim, punem făină, dar aluatul era tot moale ... îi spun să mai aducă o cutie de făină, punem și acea cutie dar aluatul refuză să se întărească, se ține de mâinile mele. Ce ne facem ? Situația devine critică, gombotii nu ieșeau, cheltuisem două cutii de făină și prietena mea era deja speriată de ce o să zică părinții când vor vedea ispravă noastră. Decidem să dăm aluatul câinelui să-l mănânce, dar câinele refuză! Atunci, am mers în grădina și am făcut o groapă în care am pus aluatul și astfel am șters urmele aventurii noastre culinare.

 

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă te-ai putea întoarce în timp?


Eli Lăslean: Cred că aș fi mai puțin harnică. Uneori îmi pare rău de timpul pe care ar fi trebuit să-l petrec în beneficiul meu, să îmi ofer bucurii normale, să îmi fac vacanțele pe care le merităm și pe care l-am consumat muncind aproape non stop.

 

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?


Eli Lăslean: Să știți că am avut stoluri de frici, iar cea mai mare frică a mea era că nu mă descurc, că nu sunt la nivel. În ultimii anii, privind în urmă, realizez că nu trebuie să am nicio frică ..și lucrez în continuare la asta!

 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?


Eli Lăslean: My Way.

 

SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?


Eli Lăslean: În general nu prea am trăit momente penibile, m-am străduit mereu să fiu o prezența onorabilă în orice situație ...dar dacă mă gândesc, a fost un moment în care m-am simțit penibil. În urmă cu niște ani, la Cluj, la un hotel, se organiza Târgul de nunți și directoarea Hotelului mă invită să particip alături de Cătălin Botezatu că și invitat special. Fusesem cazată la acest hotel cu ceva timp înainte, când am realizat ținutele ce cocktail pentru Simona Halep și echipa României la FEDCUP și cum toată lumea a admirat ținutele fetelor, am primit și acesta invitație pe care am onorat-o, evident , cu toată considerația. Numai că, în ziua deschiderii, când mi s-a spus că voi tăia panglică alături de colegul meu Cătălin, am avut marea surprindere să constat că panglica s-a tăiat fără mine, iar doamna directoare, efectiv mi-a interzis să fac turul standurilor alături de ei ... am rămas fără  cuvinte și m-am simțit penibil !

 

SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?


Eli Lăslean: Un articol despre inteligență artificială și cum ne va schimba și mutila viețile noastre actuale ...cum vor decide roboții ce să citim, ce să facem, ce să mâncăm, cum să ne petrecem timpul. Mi se pare înfiorător! Țin foarte mult la libertatea mea și ador oamenii creativi, cu repere și valori sănătoase și nu mă pot obișnui cu aceste invenții mecanice.

 

SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?


Eli Lăslean: Am descoperit că am o precizie inexplicabilă de a aruncă la coș! Și am descoperit -o recent, când, mergând în liceul meu, într-o sala de sport, am dat peste o ora de baschet. Mi s-a făcut dor de anii de liceu și am cerut voie să fac și eu o aruncare la coș. Vreau să știți că mingea a intrat în coș din prima ! Am fost tare fericită și mi-am amintit cu drag de fetița care iubea acest sport, dar pe care nu l-a practicat pentru că mama nu a fost de acord.  Zicea că școala e mai importantă decât sportul.

 

SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?


Eli Lăslean: Aș lua cu mine o foaie de hârtie, un creion și evident telefonul! În general îmi place să îmi fac notițe despre gândurile care îmi trec prin cap și asta mă liniștește. Iar telefonul este legătură cu cei dragi, mi-ar fi foarte greu fără acesta cale de comunicare.

 

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 


Eli Lăslean: Ador supele! Am crescut cu supă de pui cu tăiței de casă, apoi carne pane cu piure de cartofi și ardei copți, pot fi și niște ciupercuțe pane care îmi plac mult. Dar un astfel de meniu e doar în mintea mea, e o amintire dragă ... pentru că acum, meniul perfect ar putea consta în fructe de mare, creveți și caracatița cu salată rucola și un pahar de vin alb, apoi un sorbeto. Nu aș putea renunța la cafea și la un strop de dulce!

 

SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?


Eli Lăslean: Cred că aș fi putut fi un psiholog bun sau aș fi putut face o carieră în design de interior. 

 

 

SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 


Eli Lăslean: Andreea Marin - o femeie frumoasă, inteligență, mult bun simt, un suflet frumos, e superbă!

 

SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.


Eli Lăslean: SPLENDOARE ÎN IARBĂ, ȘI CAII SE ÎMPUȘCĂ, NU-I AȘA?, STRADA HANOVRA

 

SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?


Eli Lăslean:  Sunt dependentă de dulce, o spun cu regret, dar deocamdată asta e!    Mai obișnuiesc să procrastinez, nu-mi place asta la mine. Din dorința de a lua cea mai bună decizie, de multe ori amân momentul și apoi uit. Sunt destul de comodă, nu fac mișcare cât ar trebui, știu asta.

 

SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?


Eli Lăslean: Acord încredere oamenilor mult prea ușor și empatizez frecvent.

 

SPECTACOLA: Dar calitate?


Eli Lăslean: Mă repliez instant, găsesc soluții chiar atunci când nu prea se văd. Și cultiv FRUMOSUL , îl caut și îl găsesc mereu. Iar atunci când nu există, îl inventez!

 

SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?


Eli Lăslean: Pentru bucuriile pe care le-au trăit alături de mine, pentru emoțiile frumoase pe care le-am generat , pentru fericirea de a purta rochia visurilor făurită de mine.

 

SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 


Eli Lăslean: Aș reintroduce atelierele lucrative în școli, în toate școlile. Copiii trebuie să învețe să-și folosească manuțele, să realizeze ce lucruri minunate se pot naște în mâinile lor. Noi, cei care am generat atâta plus valoare, am avut acesta educație, pe care am primit-o în școală. Copiii noștri au acest drept de a fi îndrumați să-și descopere creativitatea.

 

SPECTACOLA: Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?


Eli Lăslean: Fiul meu, Marius! El a fost motivul pentru care am refuzat eșecul, chiar și atunci când se prefigura acest lucru, el a fost reperul pentru care am dorit să fiu cea mai bună versiune a mea pentru că știu cât de important este exemplul personal. Sper că am reușit!

 

SPECTACOLA: Crezi in destin sau crezi, mai degraba, ca omul isi face norocul cu mana lui?


Eli Lăslean: Ei, la întrebarea stă nu sunt sigură că știu răspunsul corect ... Da, cred în destin, dar în egală măsură cred că avem un rol decisiv în ceea ce decidem NOI să facem cu ceea ce avem! Cred că omul, prin deciziile sale e coautor la destinul său. Se spune că Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă. E important să conștientizăm binele și răul, să facem diferența dintre ele, să alegem lumina și nu întunericul, să rămânem demni în față faptelor noastre!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: designer  eli laslean 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii




pixel