Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Maria Dragomiroiu EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Maria Dragomiroiu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Maria Dragomiroiu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

 

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Maria Dragomiroiu: Să muncesc, ca să-mi ajut familia.

 


SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Maria Dragomiroiu: Sunt așa de multe, când ești mic faci multe. Să te urci în pom și să nu mai poți să cobori, să pierzi vitele. Lucruri simple, pe care le face un copil la țară, dar e fericit cu ele.

 

 


SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Maria Dragomiroiu: Copilăria, categoric. Nu mi-aș mai dori să fiu copil, a fost foarte grea copilăria, și tot ce am trăit până la 30 de ani, în afară de drumul cântecului și copiii mei, pe care mi i-a dăruit Dumnezeu. 

 

 

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Maria Dragomiroiu: Să nu se întâmple ceva celor dragi, în primul rând familiei mele. 

 

 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Maria Dragomiroiu: Ar fi una în care este cântată frumusețea vieții. Eu am asemenea cântece, cântece optimiste, care cântă frumusețea vieții. Am încercat mereu să stau în echilibru, viața nu este numai roz, trebuie să fie cu de toate,  cu încercări, și cu bucurii, ca să simți că o trăiești.

 


SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?

Maria Dragomiroiu: Era un domn cu o fată, erau niște cunoștințe, și i-am zis: ”Ce frumoasă fată aveți” și de fapt era soția. M-am simțit îngrozitor de prost. Alt moment a fost când m-am împiedicat pe scenă și mi-a rămas cuiul pantofului printre scânduri sau când mi-a intrat tocul pantofului prin fusta de la costum și nu știam cum să-l scot, sunt multe. 

 

SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Maria Dragomiroiu:  Eu nu mai urmăresc știri, mă deprimă, la televizor mă uit foarte puțin. Mă bucură când văd oamenii în sălile de spectacol, îi văd bucuroși, fericiți, că văd câțiva artiști pe scenă, care le dăruiesc poate ce au nevoie, acea bucurie sufletească. 

 


SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Maria Dragomiroiu: Pe parcurs mi-am dat seama că e inutil și cu cât trece timpul, îmi dau seama și mai mult că e inutil: plăcerea de a face curățenie. Așa m-am născut, cu această plăcere, îmi place ordinea. În momentul când fac curățenie mă relaxez, dar câteodată este și foarte obositor. 

 


SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Maria Dragomiroiu: Eu nu concep viața în singurătate, mi-aș dori mai bine să nu fie, decât să fiu singură. Viața trebuie trăită și simțită înconjurată de oameni, m-aș muta acolo cu toată lumea. Singurătatea este cea mai mare boală pentru orice suflet de pe pământ. 

 

 

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Maria Dragomiroiu: Nu există un meniu anume. Mâncarea este minunată, sunt o gurmandă. Nu am ceva special, să fie gustos. Eu mă mențin la forma fizică din prezent cu greutate, uitându-mă la cântar în fiecare zi, pentru că sunt artist și felul cum arăți contează foarte mult.

 


SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Maria Dragomiroiu: După ce am citit mult în domeniu, probabil aș fi fost un bun psiholog, un bun fotograf, îmi place să fac fotografii și chiar am și făcut, prin care să surprind esența, ceea ce nu se vede. Cred că aș mai fi fost un bun regizor. Îmi place să lucrez cu oamenii, dar nu în funcții de conducere mari.

 


SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Maria Dragomiroiu: Sunt multe persoane. Mi-a plăcut întotdeauna și îmi place mult de Teo Trandafir, pentru că este o persoană puternică, deșteaptă, știe cum să comunice cu cel pe care îl intervievează, simte psihologia omului.

 


SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Maria Dragomiroiu: Mi-a plăcut și mi-a rămas întipărit în minte ”Pasărea spin”, mi-a plăcut totul la acest film. Am plâns, am trecut prin toate emoțiile lumești, de fiecare dată când l-am revăzut. În special, actorul mi-a plăcut foarte mult, Richard Chamberlain, el a interpretat excepțional rolul.

 


SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Maria Dragomiroiu: Dacă se poate numi viciu, ar fi acesta cu făcutul curățeniei exagerate. Trebuie să le pun pe toate la loc, chiar și la 5 dimineața, nu mă pot odihni altfel. Un alt viciu este că sunt gurmandă și mănânc dezordonat, dar din cauza meseriei. Nu-ți poți face un stil de viață, nu te poți ghida după ceva anume. 

 


SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Maria Dragomiroiu: Sinceritatea, am pierdut foarte mulți prieteni, în loc să câștig prieteni prin sinceritate, dar și bunătatea. Toate zicalele, învățăturile, care vin din tradițiile noastre sunt niște învățăminte. Dar nu mă pot schimba, eu sunt sinceră, pentru că nu pot fi altfel și sunt bună, pentru că simt nevoia să dăruiesc, dar fără să cer nimic în schimb, așa mă simt eu bine.

 


SPECTACOLA: Dar calitate?

Maria Dragomiroiu: Și aici este tot bunătatea, sunt un om bun, nu-mi plac certurile, îmi place să văd doar iniște și armonie. Și sunt un om foarte darnic, sunt cea mai fericită atunci când dăruiesc.

 


SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Maria Dragomiroiu: Să-și amintească despre ce las în urma mea, ca artist. De fapt, atât rămâne. Restul, ca om, dăm fiecare socoteală dincolo, cu privire la ce am făcut în viață. 

 


SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Maria Dragomiroiu: Aș schimba această stare de sărăcie a lumii. Președintele să facă ceva ca lumea să fie cât de cât în echilibru, să nu mai fie această prăpastie între bogați și săraci, să existe clasa de mijloc, care face legătura, astfel încât să nu se simtă această diferență mare. Să găsească soluții prin care să scape omul de grija zilei de mâine și să văd oameni cu frunțile senine, zâmbitori și lliniștiți.

 


SPECTACOLA: Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?

Maria Dragomiroiu: Cred că destinul meu, dorința mea de a evolua, de a face ce îmi place, cu dragoste și dăruire. Pe parcurs, am fost motivată de copiii mei și mi-am dorit să le fie bine în viață. Și, nu în ultimul rând, m-a motivat și susținerea soțului meu, Bebe, căruia îi mulțumesc din toată inima, pentru că a fost lângă umărul meu, atunci când am avut nevoie și este în continuare.

 

 

SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

Maria Dragomiroiu: Este un mare regret, dar și durere sufletească, faptul că nu mai trăiesc părinții mei, să se bucure și să se mândrească cu mine, pentru că eu simt nevoia să fiu copil, nu contează vârsta. Această stare de a fi ocrotit, de a-ți spune cineva o vorbă bună, de a ști că este cineva căruia să te destăinui și să-i spui ce necaz ai și să te mângâie, nu să te judece, care este mama, tata. Mi-e dor de ei, eu am rămas tot copil, ”Prâslea” ăla mic, cum îmi spunea tata. Simt nevoia să îi aud pe bătătură, cum îmi spune : ”Hai la tata”, ”Hai la mama”. Mi-e greu. Faptul că nu mai sunt ei să se bucure pentru ce am făcut, pentru cinstirea lor, să fie mândri de mine. Este un subiect despre care nu pot să vorbesc, fără să mi se înnoade în gât lacrimile. Mi-e foarte dor de ei.

 

Citește AICI oracolul vedetelor pentru Saveta Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artista  copilărie  Maria Dragomiroiu  regret 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel