Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mihai Mitoșeru EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Mihai Mitoșeru a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Mihai Mitoșeru: Să devin pensionar, pentru că atunci când eram mic mergeam cu bunicii în fiecare vacanță la mare și la munte. Vedeam că bunicii mei, pensionari fiind, își permiteau să meargă în vacanțe frumoase și în restaurante, așa că îmi doream și eu să devin pensionar. Încă nu mi s-a împlinit visul. :))


 

 SPECTACOLA:  Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Mihai Mitoșeru: Am făcut multe trăsnăi în copilărie... Țin minte că sunam împreună cu un prieten la oameni, le spuneam că suntem de la radio, că au câștigat un prăjitor de pâine, casetofon sau alte lucruri și îi puneam să sune la un număr de telefon că să își ridice premiul, era al unui prieten pe care nu îl plăceam.

 SPECTACOLA:  Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?


Mihai Mitoșeru: Aș schimba multe. Cu trecerea timpului vezi altfel viața, mai ales când te maturizezi. La un moment dat, am pierdut toți banii și a trebuit să o iau de la zero. Cu Bingo și cu spectacolele pe care le prezentam câștigam atât de bine încât puteam să fac multe lucruri. Dar am pierdut tot, chiar și casele noastre, ale mamei și a mea, aveam două apartamente. Am rămas în stradă și a fost greu. N-aș mai face tâmpeniile de la 20 de ani, să arunc cu banii. Aș fi mai chibzuit.

 

 SPECTACOLA:  Care este cea mai mare frică a ta?

Mihai Mitoșeru: Că voi rămâne singur. Când s-a întâmplat cu mama ce s-a întâmplat (n.r. - operația pe creier suferită de mama prezentatorului), am realizat că, la un moment dat, chiar o să rămân singur, că doar pe ea o am. Am ajuns aici pentru că eu am vrut și mi-am asumat, eu am vrut să divorțez, am vrut să fiu singur, vreau în continuare să fiu singur. Dar am frica asta că voi rămâne singur pe lume.


 

 SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?
 
Mihai Mitoșeru: Ar trebui să aibă mai multe coloane sonore.
Pentru momentele mai puțin bune ar fi "Să nu îmi iei niciodată dragostea". Pentru momentele bune, orice piesă care are un mesaj pozitiv

 

 SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?
 
Mihai Mitoșeru: Au fost multe. Un moment penibil în viață mea profesională a fost când am prezentat un spectacol cu pantalonii rupți între picioare și nu mi-am dat seama vreme de vreo 15, 20 de minute. Spectatorii din primele rânduri râdeau foarte tare și nu înțelegeam de ce râd, pentru că nu spusesem nicio glumă. Când am realizat, m-am simțit grozanic. În viața personală am felicitat o prietenă foarte bună pentru sarcină, deși nu era cazul, nu era însărcinată.
 

 SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna această?

Mihai Mitoșeru: Că s-au ieftinit benzina și motorina.


 SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Mihai Mitoșeru: Talentul meu la fotbal;  nu mi-a folosit la nimic, pentru că nu am jucat niciodată la profesioniști. Mi-a plăcut foarte mult fotbalul când eram mic, jucam foarte bine, eram talentat, dar m-am ținut mai mult de școală, cum era și firesc, decât de antrenamente. Toată viața o să regret că am acest talent și îl am degeaba.

 SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu ține pe o insulă pustie și de ce?
 
Mihai Mitoșeru: Telefonul mobil, sunt dependent de el, deși am momente când stau cu prietenii și uit de el, ceea ce mă face să mă simt foarte bine. Aș lua o foarfecă să îmi tund barba și o brichetă care să mă încălzească atâta timp cât va ține gazul .


 SPECTACOLA:  Cum arată meniul „perfect" pentru ține și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată.
 
Mihai Mitoșeru: La mine e simplu; orice fel de carne cu orice fel de legume. N-aș putea renunța la carne.

 

 SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practică dacă nu alegeai acest drum?

Mihai Mitoșeru: Actoria, pentru că sunt actor de profesie, dar am intrat în lumea televiziunii. Profesia de prezentator e altceva, deși lumea crede că e același lucru. S-a întâmplat să fac ceea ce fac astăzi și îmi este bine, dar am momente în care simt nevoia să joc și îmi pare rău că nu joc.
Mi-ar plăcea să simt fiorul scenei de teatru.

 

 SPECTACOLA:  Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o apreciezi:

Mihai Mitoșeru: O admir foarte mult pe Teo Trandafir din punct de vedere profesional.

Dan Bittman, Romică Țociu, Tavi Colen, oamenii din gașca mea îmi plac, mă înțeleg foarte bine cu ei, suntem și prieteni. Dar sunt mulți alți oameni care îmi plac. Dar nu fac topuri, găsesc ceva bun și la oamenii care poate nu îmi plac foarte mult. Nu gândesc în termeni superficiali și nu am idei preconcepute, îmi place să cunosc mai bine oamenii înainte să îmi fac o părere.


 SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Mihai Mitoșeru: Sunt multe. Cel mai recent am văzut serialul "Destinația" pe Netflix, o poveste foarte interesantă, m-a "prins". Un film care mi-a plăcut este "Terminalul", pentru că admir modul în care joacă Tom Hanks.

 

 SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Mihai Mitoșeru: Consum băuturi carbogazoase, zilnic.

 

 SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Mihai Mitoșeru: Sunt Rac și am momente când am nevoie de un imbold pentru a mă mobiliza să fac anumite lucruri. Dar atunci când mă urnesc, duc totul la bun sfârșit și foarte bine făcut.


 

 SPECTACOLA:  Dar calitate?

Mihai Mitoșeru: Aș spune să îi întrebăm pe alții. Dacă ar fi să spun eu ceva despre mine ar fi că sunt un om corect.

 
 SPECTACOLA:  Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de ține
 
Mihai Mitoșeru: Mi-ar plăcea să-și amintească faptul că i-am făcut să zâmbească, să râdă, să se simtă bine, pentru cinci minute sau o oră. Că le-am adus momente de relaxare atât de importante pentru noi toți.

 

 SPECTACOLA:  Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României?

 Mihai Mitoșeru: Nu mă pricep să fiu președinte. :) Știu că nu intră în atribuțiile președintelui, dar aș face drumuri. Petrec foarte mult timp pe drumurile patriei așa că vorbesc în cunoștință de cauză...
 

 

 SPECTACOLA:  Cine este persoana din viața ta care te-a motivat cel mai mult?

 Mihai Mitoșeru: Mama, cu siguranță. Ea mi-a dat sfaturi, a fost lângă mine, este omul cel mai important din viața mea.

 

 SPECTACOLA:  Care este cel mai mare regret al tău?

 Mihai Mitoșeru: Am două regrete. Unul ar fi că nu am intrat și în teatru să joc pe scenă, în fața publicului. Al doilea ar fi că nu am ales să joc fotbal, când îmi doream să devin fotbalist.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: mama  mihai mitoseru  oracol  vedete 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel