Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Ramona Țibrin / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Ramona Țibrin a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Ramona Țibrin este actriță, model și prezentatoare TV. În ultimii 11 ani a fermecat Hollywood-ul cu talentul și frumusețea ei, acolo unde a jucat în mai multe producții cinematografice și a apărut în reviste și reclame. Acum, frumoasa Ramona a revenit în România și încântă telespectatorii din postura de prezentatoare TV. Alături de Iuliana Luciu, Ramona Țibrin formează îl acompaniază pe Liviu Vîrciu în emisiunea Prețul del bun, de la Amtena 1. 

Ramona Țibrin acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA și a completat în ORACOLUL VEDETELOR.

 

 1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Ramona Țibrin: M-am împiedicat de la prima întrebare. Mă chinui să îmi dau seama ce perioadă a copilăriei să încerc să accesez în memorie și dacă a deveni Sailor Moon se pune că răspuns  valid :) Cred că cel mai mult îmi doream să fiu ca actorii pe care îi admiram pe scenă,  săptămână de săptămână, cu mama. Ea lucra la Teatrul Ion Creangă, în partea de contabilitate / administrație, și am crescut  așa, mergând la teatru cel puțin odată pe săptămână. Îmi doream să fiu ca ei așa mult, încât de mica m-am implicat în toate serbarile școlare, eram în toate piesele de teatru, ba chiar le scriam, produceam și regizam eu uneori. 


2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Ramona Țibrin: Știi cum e, dacă nu ești prins și nu ți-o iei, nu înveți nimic și uiți :) și probabil asta mi se întâmplă mie acum. Nu vreau să spun că am fost un copil exemplar, doar că probabil nu am fost prinsă, și așa că am uitat. Singura dată însă când îmi amintesc că am comis-o, a fost la vârsta de 7 ani. În teorie, terminam scoală pe la 12, locuiam la 2 blocuri de scoală, așa că mama știa când să sune de la serviciu să mă întrebe cum a fost. Dar eram clasa 1  și ningea afară în ziua aia. Până am ieșit noi de la ore, curtea școlii era o frumusețe de Winter wonderland. Zăpadă prospătă, taman bună pentru o luptă cu bulgări. Și ne-am luat așa mult cu joaca,  neavând ceas la noi, asta fiind înainte de telefoane mobile, am pierdut noțiunea timpului. Între timp, mama săraca suna disperată acasă, nu răspundea nimeni. Suna la vecini să vină să bată la ușă, nimeni. A fugit de la birou acasă toată panicată, acasă nimeni. Și exact când veneam eu în sfârșit spre casă, foarte fericită și mulțumită de cum m-am descurcat la război, o văd pe mama venind înspre mine pe alee, spre scoală. Eu : mami! foarte fericită. Ea, roșie la față de la plâns și de la nervi când și-a dat seama ce s-a întâmplat. M-a apucat și tras până acasă, și ca în momentul ăla nu am mai văzut-o până în ziua de azi așa furioasă. 

 

3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Ramona Țibrin: Se zice că nu trebuie să regreți nimic, că și greșelile te-au făcut cine ești azi; dar cu toată sinceritate , dacă aș putea da timpul înapoi, aș fi mult mai focusată pe cariera mea decât pe situațiile romantice din viața mea. Am fost poate un pic prea idealistă, prea lipsită de simțul practic. Am dat mult mai multă atenție și energie situațiilor sociale din viața mea decât carierei și acum plătesc pentru asta și trag tare că să recuperez. La 30 de ani, gândesc altfel decât la 20, bineînțeles.

4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Ramona Țibrin: Frica fizică sau spirituală? Vreți să auziți că îmi e frică de păianjeni sau că mor fară să realizez nimic și nu las nimic în urmă?:))

 

5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Ramona Țibrin: Drake - God’s plan, îmi vine în minte acum 

6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/haios moment din viața ta?

Ramona Țibrin: Viața mea e formată din multe momente mici de penibilitate, în loc de câteva dar mari. Dar probabil momentul la care o să mă gândesc toată viață este acela în care l-am rugat pe iubitul meu de atunci, să mă ajute cu ceva setări la contul de Google, uitând că sunt logată cu toate adresele. Și aud deodată: Ramona, ce înseamnă asta? Ce ai făcut? Și îmi arată adresa mea de email făcută cu prenumele meu, Ramona, și numele lui de familie, de care uitasem complet.  Pură panică în ochii lui. Aș fi vrut să îi explic că mă gândeam într-o zi cum ar fi dacă am rămâne împreună, cum ar suna numele lui de familie lângă al meu, apoi am verificat pe Instagram să văd daca are deja cineva numele ăsta luat și am văzut că exista foarte multe Ramona + numele lui, în panica aia, luată de val, m-am gândit : pai dacă ne căsătorim, nu o să pot să am nici instagram, poate nici email cu numele meu nou, și tot pe val, am intrat să văd ce opțiuni are Gmail disponibile. Când am găsit o combinație de nume plus ceva numere cu însemnătate, am făcut contul fără să mă mai gândesc că nu suntem decât iubiți. Aș fi vrut să îi spun asta, dar, de rușine, m-a bufnit râsul și am râs până mi-au dat lacrimile, vreo 20 minute încontinuu, în timp ce m-am ascuns sub o pătură, pentru că nu puteam nici să mă uit la el de jenă. 

 

7. SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Ramona Țibrin: Faptul că timp de sute de ani, în special în secolul  al XVII-lea, nobilimea Europeana, cei din case regale, și chiar și preoți, mâncau mumii. Exista o credință că anumite rămășițe de oameni au proprietăți vindecătoare. Este un subiect fascinant. 


8. SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Ramona Țibrin: De mică știam că pot să învăț versurile oricărui cântec după ce îl ascult doar o dată sau de două ori maxim, deși eu nu am voce deloc :) Bine că știu versurile dar nu pot să cânt. 


9. SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Ramona Țibrin: 
1) un ghid de supraviețuire complet care te învață ce plante poți mânca, ce plante sunt medicinale, cum să construieșți un adăpost, etc 
2) o cutie de unelte - o pun ca un obiect, dar la fel, pentru supraviețuire: cuțit, ciocan, etc 
3) și un banner mare cât casa cu - salvați-mă! 

10. SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Ramona Țibrin: Meniul perfect ar fi ceva foarte sănătos, carne, pește, salate . Când mănânci sănătos te simți bine, gândești limpede, nu ți se face somn imediat după masă. Problema este că sunt leneșă. Mănânc sănătos la restaurant, dar acasă vreau ceva rapid și gustos. Singurul lucru pe care nu l-aș refuza niciodată este plăcintă cu dovleac făcută de unchiul meu. Este cea mai bună plăcintă din lume și de câte ori o au, mănânc, fără glumă, până nu mai pot să mă mișc. Controlul de sine a sărit pe geam, e dus . 

 

11. SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?


Ramona Țibrin: Cred că mi-ar fi plăcut să lucrez în marketting. Să vin cu idei pentru diverse companii, să le promovez, să le direcționez. Mi se pare o carieră frumoasă într-un mediu creativ, unde poți influența direct consumatorii și întregi industrii. 

 

12. SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Ramona Țibrin: Nu cunosc showbizul românesc, fiind plecată din țară 11 ani, suficient de bine cât să am un răspuns. Și dacă aș avea unul, probabil nu aș spune nimic de frică să nu jignesc vreun potențial partener al persoanei :) la noi, nu ia mult să înceapă o dramă.

13. SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Ramona Țibrin: Cel mai recent serial la care m-am uitat și m-a impresionat este Squid Game, lansat de curând pe Netlfix. E un show de acțiune dar trist, despre ce sunt în stare oamenii să facă, atunci când simt că au rămas fără opțiuni în viață și se simt încolțiți ca un animal. Te pune pe gânduri. Toți vrem să credem că noi niciodată nu am face una sau alta, dar până nu suntem puși într-o anumită situație, nu putem ști de ce suntem capabili. 


14. SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?


Ramona Țibrin: Beau cafea. Cel puțin 3 căni pe zi. Mult mai mult când sunt la filmări și simt că am nevoie de un boost de energie ca să funcționez până noaptea tărziu uneori.  Nu știu cât de nesănătoasă e cafeaua, părerile sunt împărțite, dar în mod sigur, cantitatea pe care o consum este o problemă. 


15. SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Ramona Țibrin: Cel mai mare defect, la care lucrez acum că am ajuns la maturitate, este lipsa focusului. Azi îmi doresc ceva și iau pasi în direcția aia, mâine îmi surâde o altă idee și încep să mă răzgândesc, ideile de ieri nu mai par așa bune, poimâine aud ceva de undeva și parcă și în partea aia lucrurile ar fi frumoase și tot așa. De câte ori mi-am atins țelurile în viață, a fost pentru că am știut foarte clar ce îmi doresc și am lucrat doar în direcția aia. 


16. SPECTACOLA: Dar calitate?

Ramona Țibrin: Încerc mereu să văd lucrurile și din punctul de vedere al celeilalte persoane sau grup de persoane. Nu presupun că eu le știu pe toate și am automat dreptate în orice situație. Încerc mereu să mă pun în locul celuilalt și să judec lucrurile și așa. 

 

17. SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Ramona Țibrin: Aș vrea ca oamenii să asocieze un sentiment de bucurie și liniște cu mine. Vreau să fiu omul acela care le poate pune mereu zâmbetul pe buze, care îi poate încuraja mereu și care are mereu o soluție pentru orice problemă.

 

18. SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Ramona Țibrin: Politica este un domeniu foarte complicat. Doar problemele mici au soluții, problemele mari au compromisuri. Nu stiu dacă lucrurile pe care eu le-aș schimba în bine undeva, ar afecta balanța și dauna o alta parte. Singurul lucru pe care mă pot pronunța, este că totul ar funcționa mult mai bine daca nu ar fi așa multă corupție. E nevoie de mai multa transparență pentru funcționarii publici și politicieni. E absurd să vezi un om care în teorie are un salariu fix de la stat, că are un stil de viață de case și mașini de lux, vacanțe scumpe, și totul din acel salariu. Ei nici nu încearcă să se ascundă. Și așa, banii care puteau merge spre școli, spitale, azile, drumuri etc, se duc în buzunarele unor mafioți. 

19. SPECTACOLA: Cine este persoana din viață ta care te-a motivat cel mai mult?

Ramona Țibrin: Omul care vine în minte este prietena mea Simona, ea are brandul ei vestimentar . Este un om extrem de calm și de fericit. Ea vede mereu paharul pe jumătate plin. Din punctul ei de vedere, nimic nu este o așa mare tragedie, nimic nu este de nereparat, totul se poate rezolva, viața e frumoasa așa cum e, și mă face să mă simt ca un om extraordinar. Are mai multa încredere în mine decât am eu în mine însami și felul ei pozitiv și relaxat de a vedea viața este exact ce îmi trebuie în momentele în care îmi pierd din avânt. 

 

20. SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

Ramona Țibrin: Nu am regrete. Cum am zis și la o altă întrebare mai sus, poate lipsa focusului pe carieră de mai devreme. Dar în afară de asta, poate doar faptul că nu mi-am luat cățel mai devreme. Ciobănescul meu german mi-a schimbat viața. M-a schimbat pe mine, ca om. E cea mai mare bucurie din viața mea. Nu îmi mai pot imagina viața fară el.


Vezi aici ce vedete au mai completat în ORACOLUL SPECTACOLA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  model  oracol  ramona tibrin  vedete 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”




pixel