ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Bianca Drăgușanu / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Bianca Drăgușanu a acceptat provocarea SPECTACOLA.

Bianca Drăgușanu, designer vestimentar, influencer, om de televiziune, este poate una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Deși a curs multă cerneală în presă despre viața ei, au rămas încă multe lucruri nedescoperite. Bianca a acceptat provocarea SPECTACOLA și a răspuns sincer și cu umor la aceste 20 de întrebări „incomode”. 

 


1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

BIANCA DRĂGUȘANU: Să devin actriță sau cântăreață. Oricum, îmi doream să strălucesc. Mi-a ieșit. Chit că nu m-am născut cu vreun talent anume, nu cânt, nu dansez, nu dau cu piciorul în minge, se pare că am eu talentul meu.  


2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

BIANCA DRĂGUȘANU: Am tăiat rochia mamei de mireasă, plus draperia, și am așteptat-o îmbrăcată așa în stația de autobuz. Aveam vreo 6 ani. De atunci eram un mare designer. 


3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

BIANCA DRĂGUȘANU: Alegerile în materie de relații. 


4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

BIANCA DRĂGUȘANU: Frica mea e că mi se fură telefonul sau altceva. 

 


5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?


BIANCA DRĂGUȘANU: All Eyez on Me - Tupac

 


6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/amuzant moment din viața ta?


BIANCA DRĂGUȘANU: Am mai multe momente de genul acesta. Am mers odată într-un magazin de haine, unde cunoșteam managerul, și am început să o mângâi pe burtă și să spun „Vai, felicitări!”, iar ea mi-a zis: „Nu sunt gravidă, am doar burtă”.
Acum vreo 10-12 ani, am prezentat o gală, pe scena unui teatru. Eu îmi fac rochiile extrem de strâmte, nici nu pot să respir în ele. Și în momentul în care am urcat pe scenă, după prima treaptă pe care am pășit, mi s-a rupt rochia în fund. Aveam o ditamai gaura. Am urcat pe scenă, am prezentat, am dat premiile, iar la coborâre, am mers în lateral, nu puteam să mâ întorc cu spatele, că era rochia ruptă. Am fost caraghioasă, că lumea se uita, râdea. Cât a crăpat, s-a și auzit. Apoi, am ajuns acasă și am scris pe Instagram: „Fac niște rochii atât de minunate încât ți se rup în fund când ți-e lumea mai dragă”. 

 

7. SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

BIANCA DRĂGUȘANU: Uite chiar acum, în timp ce vorbesc cu tine, citesc presa și mi se pare interesant să văd un titlu despre mine, din care aflu că un bărbat nu mă scapă din ochi, iar acela este șoferul meu. Ideea e în felul următor, eu nu citesc presa, eu citesc titlurile și doar cele legate de mine, pentru că sunt singura persoană despre care mă interesează. Și mi se pare tare interesant ceea ce pot scrie unii jurnaliști. Mă pun în pielea lor și mă gândesc dacă aș fi procedat la fel. De data aceasta, mi se pare interesant și chiar și profi, faptul că nu au scris că ar fi iubitul meu, că de obicei așa fac. Dar iată că au dedus ei că nu e iubitul meu. Titlurile despre mine mi se par interesante și pe astea le citesc, materialul nu.  

 

„Sunt antitalent la cântat și la dansat”

 


8. SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

BIANCA DRĂGUȘANU: Eu consider că pot dansa ca un dulap, chiar și după ce am participat la niște cursuri de dans. Sunt antitalent la cântat și la dansat. Dar nu mă las, chiar dacă știu că sunt antitalent. Am un stil de „buriceală”, chiar dacă am participat și la „Dansez pentru tine”. Îmi aduc aminte, ce puneam eu suflet și după ce am participat la acest show, când mergeam în club, mi se părea că aud „1,2,3, 1,2,3”. Eu chiar credeam că sunt o dansatoare, dar nu am fost și nu voi fi niciodată. Sunt doar pe „buriceală”, cam acesta este talentul inutil. 


9. SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

BIANCA DRĂGUȘANU: Telefonul, cardul și oglinda. Telefonul, ca să pot face shopping, cardul, ca să pot să-mi satisfac dorințele și să plec dacă mă enervează ceva pe insula aceea, vre-un scorpion mafiot, clima sau mai știu eu ce. Dacă am cardul, telefonul și oglinda la mine, sunt bine. 


10. SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

BIANCA DRĂGUȘANU: Shaworma cu de toate, mai puțin ceapă (n.r. râde). Eu mă pot adapta, în funcție de buget și de timp. Dar dacă sunt pe fugă, îmi iau o Shaworma la farfurie, fără ceapă, fără cartofi și fărăr lipie. 

Alimentul la care nu aș putea renunța este cafeaua. Am descoperit-o de vreo cinci ani, până atunci nu eram băutoare de cafea. Dar îmi cere corpul, pentru că am tensiunea mică uneori și se reglează din cafea. Simt eu că e un aliment la care nu aș putea renunța. Tocmai acesta este motivul pentru care nu am acceptat să plec în emisiuni gen „Survivor” sau alte emisiuni de tip reality show în care nu puteam avea acces la cafea. Recunosc că poate a creat un fel de dependență, dar nu o consider așa, aș putea să renunț la ea dacă mi-aș pune asta în minte, dar o consider un aliment de bază. 

 

Și-a dorit să devină medic estetician

 


11. SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?


BIANCA DRĂGUȘANU: Chiar stăteam de vorbă cu cineva aseară și îi spuneam că dacă aveam educația necesară la vremea aceea și posibilitatea financiară, cu siguranță, la momentul acesta, aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume, nu doar din România. Pentru că mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații. Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună. 


12. SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare.  

BIANCA DRĂGUȘANU: Simona Pătruleasa mi se pare una dintre cele mai atrăgătoare femei din show-bizz-ul românesc. Este impecabilă. Atitudine, stil, clasă, viața ei, familia ei. Pentru mine e chiar un model de femeie.

O altă femeie care îmi place foarte mult și pe care o admir foarte mult, este Andreea Berecleanu. Cu toate că poate nu ai fi zis, pentru că eu sunt o femeie foarte excentrică și extravagantă. Sunt foarte diferită de stilul femeilor care de fapt îmi plac. 

Un alt stil de femei care îmi place foarte mult, caracter, ținută și care mă definește din anumite puncte de vedere, este Dana Budeanu. Ea e pe stilul „Ce-i în gușă-i și-n căpușă”, la fel ca mine. 
Dacă m-ai fi pus să-ți comentez ținutele de la VIVA ți-aș fi spus cu subiect și predicat, asumată, cine a fost îmbrăcată în hârtie igienică și cum a vrut să pară Beyonce ceva ce nu era. Mă luam direct de ținută, nu de ele. 

 

13. SPECTACOLA:  Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

BIANCA DRĂGUȘANU: Casa del Papel, Fabrica de bani. Mă caracterizează, când e vorba de bani, eu sunt prima. Atunci când mă uit la acest serial, mă simt de parcă aș face parte din el. Eu sunt tipa aceea care jefuiește, care intră în misiuni imposibile și care în final câștigă. 

The Walking dead. Un alt serial, pe care îl visez și noaptea, și care cred că se bazează pe o posibilă realitate, așa cum s-a mai întâmplat cu tot ce vedeam în filme și s-a întâmplat acum 10, 20 de ani, cum ar fi telefoane mobile, internet, nave spațiale șamd. Eu cred că vom avea un virus care va trezi morții. Astea sunt părerile mele, nu trebuie să fie adevărate. 

Un alt serial care mi-a plăcut a fost Game of Thrones. Și acolo mă regăseam. Eram mama dragonilor (n.r. râde). Eu mă uit la seriale în care mă regăsesc, nu mă pot uita la un film în care nu mă regăsesc în personajul principal.


14. SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

BIANCA DRĂGUȘANU: Îmi cumpăr pantofi foarte scumpi, în fiecare săptămână. Nu mă pot abține. Când am dat cu cardul și văd „Tranzacție autorizată” se emană serotonina, hormonul fericirii. Și când deschid coletul mă simt de parcă ar fi Crăciunul. La mine e Crăciunul în fiecare săptămână. 
Îl consider un viciu. Eu port 41 la pantofi și mă folosesc de pretextul acesta ca să imi cumpăr pantofi foarte scumpi, că nu găsesc mărimea mea. Nu beau, nu fumez, nu mă droghez, nu ies în cluburi, cumpărăturile sunt singurul meu viciu. Cheltui foarte mulți bani pe pantofi și haine. 

 

15. SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

BIANCA DRĂGUȘANU: Sunt naivă. Cedez prea ușor la insistențe. Dacă sunt certată cu iubitul meu, vine și mă convinge din trei lacrimi și două povești  „ești dragostea mea” sau „Nu mai pot trăi fără tine”, gata, l-am iertat. 


16. SPECTACOLA: Dar calitate?

BIANCA DRĂGUȘANU: Sunt foarte ambițioasă. 

 

17. SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

BIANCA DRĂGUȘANU: Pentru munca mea. Pentru afacerea pe care o am. 


18. SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

BIANCA DRĂGUȘANU: Autostrăzile. Aș da licitațiile acelor persoane care merită. Le-aș da familiei Bădălău. Nu avem autostrăzi. Trăim în 2021, mă duc până la Constanța. Dacă vreau să merg până în Bolintin, fac două ore. 

 

19. SPECTACOLA: Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?

BIANCA DRĂGUȘANU: Eu sunt. 


20. SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

BIANCA DRĂGUȘANU: Că n-am făcut medicina. M-am apucat de „10 facultăți”, nu am terminat niciuna. Acesta este un mare regret, că nu am terminat facultățile de care m-am apucat. Am dat la ASE la Petroșani, am făcut doi ani, m-am lăsat. Am venit în București, m-am înscris și aici la ASE, dar nu m-am mai dus. 
Cred că regretul meu cel mai mare este că nu am făcut medicina. As și fost probabil cea mai tare din lume. Făceam cele mai mișto buze, cei mai mișto sâni, cele mai mișto posterioare, cei mai mișto pomeți. Puteam să fac opere de artă. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Bianca Dragusanu  medic estetician  oracol  regrete  vedete 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel