Oracolul vedetelor. 20 de lucruri despre Florina Constantinescu / EXCLUSIV
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor.  Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Prezentatoarea TV Florina Constantinescu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

După ce a moderat emisiuni de divertisment sau a fost reporterul îndrăzneţ, în mai multe programe sau transmisiuni directe ale TVR, Florina Constantinescu este acum cea care ne aduce la TVR 1 informaţiile meteo ale zilei, chiar înaintea Telejurnalului de la ora 20.00. 


Florina Constantinescu a acceptat provocarea SPECTACOLA:


1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Florina Constantinescu: Să fiu ca Sailor Moon. Îmi doream tare mult un costum ca al ei, sceptru şi diademă. Urmăream desenele pe un post de televiziune din Italia şi, evident, nu ştiam limba, dar fiind oarecum asemănătoare cu limba română, deduceam cât de cât ce spuneau personajele. Şi peste ani mi-am dat seama că am reţinut foarte multe cuvinte în italiană. Ceea ce m-a ajutat să pot purta conversaţii uzuale.

 

2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Florina Constantinescu: Oooo, am făcut multe, mi-e greu să aleg. Dar cea mai gravă a fost când mă aflam în vacanţă la bunici, la ţară şi am vrut să impresionez copiii arătându-le că pot face un exerciţiu la paralele, aşa cum a făcut Nadia Comăneci la Jocurile Olimpice de la Montreal. Şi am găsit o bară, m-am învârtit de câteva ori pe ea şi la final, amețită fiind, am căzut şi mi-am spart capul de marginea unui tub de beton. Străbunica mea, văzându-mă cât de rău m-am lovit, mi-a pus pe spărtură o aspirină pisată şi puţin mălai. S-a oprit instant sângerarea şi am fost bine, dar părinţilor le-am spus de trăznaie 3 zile mai târziu, când au venit să mă ia acasă. Şi astăzi am „semnul de bună purtare”.

 

3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Florina Constantinescu: N-aş schimba nimic. Consider că Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi şi toate experienţele pe care le-am trăit până acum, obstacolele de care m-am lovit, lecţiile pe care le-am învăţat, m-au ajutat să evoluez şi să devin omul puternic şi cred eu, mai înţelept, de astăzi.

 

4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Florina Constantinescu: Mi-e frică de înălţime, dar cu toate astea, de fiecare dată când am avut ocazia, am încercat să-mi depăşesc această teamă şi, cu genunchii tremurând, pentru nişte poze şi privelişti spectaculoase, am urcat şi la mii de metri înălţime.

 

5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Florina Constantinescu: Tokyo Drift - The Fast and the Furious. Rezonează cu agitaţia şi adrenalina din viaţa mea, dar finalul este întotdeanua unul fericit.

 

6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil moment din viața ta?

Florina Constantinescu: Penibil, dar amuzant. Într-o zi, cu ani în urmă, îmi amintesc că aveam foarte multe lucruri de rezolvat, eram pe grabă şi am urcat în maşină. În prima fază, mi s-a părut suspect că scaunul şoferului era dat mult mai în spate decât îl ţineam eu şi oglinzile erau poziţionate diferit, apoi mi s-a părut ciudat că lipseau diverse obiecte şi m-am panicat, am crezut că mi-a spart cineva maşina. Mă pregăteam să sun la poliţie, dar când m-am uitat mai atent mi-am văzut maşina parcată în faţa celei în care mă urcasem. Erau identice.

 

 

7. SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Florina Constantinescu: Am participat la un training despre Cyber Security, realizat de o companie americană.

 

8. SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Florina Constantinescu: Pot să imit sunetele scoase de delfini. Am descoperit asta în joacă, evident! Eram la orele de canto şi încercam să ating note cât mai înalte. Mai fac asta câteodată, mai ales când mă joc cu copiii şi vreau să-i fac să râdă.

 

9. SPECTACOLA:  Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Florina Constantinescu: 
        1.      un kit de supravieţuire
        2.      1 top de hârtie
        3.      1 set de creioane mecanice cu mine de rezervă. Să-mi notez zilnic gândurile, emoţiile şi experienţele trăite.

 

10. SPECTACOLA:  Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată.

Florina Constantinescu: Meniul perfect pentru mine trebuie să fie „cu de toate” pentru că sunt extrem de gurmandă. N-aş renunţa la cartofi! Sunt fan cartofi prăjiţi.

 

11. SPECTACOLA:  Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Florina Constantinescu: Probabil aş fi fost economistă, întrucât am terminat Facultatea de Relaţii Comerciale şi Financiar Bancare Interne şi Internaţionale şi am şi un Masterat în Negocierea Afacerilor Internaţionale.

 

12. SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare.

Florina Constantinescu: Nu pot specifica o persoană anume, toţi au ceva special. Pentru că vorbim de talent, de emoţia pe care o transmite, de carisma, de aspectul fizic, de carater…

13. SPECTACOLA:  Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Florina Constantinescu: Cele optsprezece daruri - un film foarte emoţionant, pe care l-am văzut recent.

 

14.SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Florina Constantinescu: Dacă îţi propui, cred că poţi scapa de orice viciu. În cazul meu, am renunţat la fumat timp de 7 ani, însă, într-un moment de slăbiciune, m-am reapucat şi am revenit temporar la acest viciu nesănătos.

 

15. SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Florina Constantinescu: Am prea multă încredere în oameni, motiv pentru care dezamăgirea, de cele mai multe ori, este mare. Consider că, dacă eu îmi respect cuvântul dat şi ceilalţi vor face la fel, dar… în ziua de azi, vorbele zboară.

16. SPECTACOLA: Dar calitate?

Florina Constantinescu: Răbdare, aş spune. Şi toleranţă.

 

17. SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Florina Constantinescu: Pentru momentele în care prezenţa mea în viaţa lor a contat şi i-a ajutat. Cu o vorbă bună, cu un sfat de care aveau nevoie sau cu ajutorul oferit la momentul potrivit.

18. SPECTACOLA:  Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României?

Florina Constantinescu: Aş acorda o alocaţie decentă copiilor. O sumă din care să poată efectiv să trăiască lunar sau aş scuti părinţii de la plata anumitor impozite, cât să compenseze. Atât produsele, cât şi anumite servicii pentru copii sunt mult mai scumpe decât cele pentru adulţi.

 

19. SPECTACOLA: Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?

Florina Constantinescu: Tata, prin puterea pe care a avut-o să depăşească momentele critice din viaţa lui. Mi-a demonstrat că poţi depăşi orice greutate, dacă ai un psihic puternic, gândeşti pozitiv şi ai încredere că lucrurile se vor rezolva, indiferent de situaţie.

 

20. SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

Florina Constantinescu: Nu pot spune că am vreun regret. Bineînţeles, sunt multe lucruri pe care nu am reuşit să le realizez, dar mai am timp.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Georgiana Ioniţă | Dată: 26 sep, 15:19

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV