ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Marina Almășan / EXCLUSIV
Data publicării:
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor.  Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Marina Almășan a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Marina Almășan s-a născut în data de 7 iunie 1966, la București. A absolvit  Academia de Studii Economice Bucureşti, ca şef de promoţie pe ȚARĂ. A lucrat ca stagiar la Filatura de lână pieptănată Bucureşti, apoi, prin concurs, a câștigat un post de cercetator ştiinţific la Institutul Central de Cercetări Economice. A visat să fie ziarist încă de pe vremea în care învăța să țină stiloul în mână.  În studenţie s-a remarcat drept cel mai tânăr redactor-şef din ţară al unei reviste studenţeşti - Tribuna studentului economist. În perioada 1982-1989 a fost realizator de emisiuni radio, la Radiodifuziunea Română şi Radiovacanţa Costineşti.  În 1990 își face debutul în televiziune, la TVR, ca redactor la emisiunea Veniţi cu noi pe programul 2, realizată de Mihai Tatulici. Au uramat o serie de emisiuni prin care a câștigat inima publicului: Ceaiul de la ora 5, Arca Marinei, Mulţumesc!, Planeta în jeanşi, Ne vedem la TVR, iar astăzi este gazda emisiunii "Femei de 10, bărbaţi de 10"


Marina Almășan a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA și ne-a răspuns la cele 20 de întrebări incomode. 


1.  SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie? 

Marina Almășan: O să râdeți, dar visam să mă fac ziaristă, ca tata. Tata lucra in monumentala (pe atunci!) clădire a Casei Presei ( pe atunci se numea “Casa Scânteii”) și , cand părinții  nu aveau cu cine să mă lase acasă, tata ma lua cu mine la serviciu. Mă fascinau birourile uriașe cu candelabre imense, holurile nesfârșite din marmură, îmbrăcate în covoare persane, dar și colegii tatei, care erau toți simpatici și relaxați, știau de toate și spuneau bancuri cu nemiluita  ( chiar și cu Ceaușescu, dar în șoaptă!) . “O să mă fac ziaristă!”- îmi spuneam de fiecare dată cand plecam de acolo.

 


2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie? 

Marina Almășan: I-am turnat bunicii apă în șoșonii cu care se ducea duminica la biserică. După care i-am scos pe balcon. De menționat că afară erau vreo minus 15 grade Celsius ( in copilăria mea erau ierni, nu glumă! ), așa că… trăznaia mea s-a soldat cu o pereche nouă de încălțări pentru Buni și cu o papară în toată regula, pentru mine!

 

3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Marina Almășan: M-aș întoarce la perioada măritișului (n.r. râde) și aș alege …altfel! 


4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Marina Almășan: Frica de singurătate. Sunt un om extrem de social și îmi place să mă bucur și să mă întristez, având alături oameni dragi.

 

5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Marina Almășan: Ar fi un amestec de melodii optimiste și de melodii romantice. Nu știu vreo piesa celebră care să adune într-însa ambele ritmuri, așa că …o dau și eu pe după vișini! 


6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil moment din viața ta?

Marina Almășan: Momentele penibile se înlănțuie, de ani buni, atunci când sunt întrebată, de cineva din afara TVR, cât câștig…No comment!


7. SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Marina Almășan: Testul de amticorpi, pe care tocmai mi l-am făcut, la Matei Balș. A dovedit că, deși mă depărtez tot mai mult de momentul in care m-am îmbolnăvit de COVID ( luna martie) , anticorpii mei cresc vertiginos, de la o lună la alta! Am depășit deja nivelul unui om vaccinat, deși eu… încă nu m-am vaccinat! Interesant, nu?


8. SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Marina Almășan: Talentul de a vorbi prea mult! Personal, nu suport să-mi revăd emisiunile, pentru că abia atunci realizez că nu-mi tace gura o clipă! Cred că, în subconștientul  meu, vreau să suplinesc tăcerile prelungite și stângăciile de exprimare ale unora dintre invitați, pentru a nu da voie ritmului emisiunii să o ia în jos.

 


9. SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Marina Almășan: iPadul, frigiderul meu plin cu verdețuri și trusa de farduri!  Mi-a intrat în sânge să-mi aștern culori pe chip chiar și când stau singură în casă. Îmi dă o stare de bine!


10. SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată.

Marina Almășan: Sunt vegetariană și deci meniul perfect este cel care evită carnea și aglomerează în farfuria mea tot soiul de legume și verdețuri. Și meniul fără  dulciuri. In schimb, nu văd lumea fără… fructe de pădure! Dă-mi un castron cu căpșuni, zmeură, afine și mure, și mi-ai devenit cel mai bun prieten! … până a doua zi. Apoi…o luăm de la capăt! Alt castron, altă prietenie!


11. SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Marina Almășan: Cred că m-aș fi descurcat în Marketing : cu studiile mele economice și cu înclinația spre a “împacheta” cât mai bine un produs, cred că aș putea deveni un bun specialist, in această lume în care (aproape) totul se vinde și se cumpără!


12. SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare.

Marina Almășan: Alexandra Violin. Violonista. Frumoasă, deșteaptă, talentată, foarte feminină, foarte... mămică!


13. SPECTACOLA:  Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Marina Almășan: Sunt fan “Anatomia lui Grey”. Mi-ar fi plăcut să-i fiu scenarist.


14. SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Marina Almășan: Mănânc seara la culcare. În pat!! Oribil!!!


15. SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Marina Almășan: Aparent, ar fi o calitate. Dar de fapt e un mare defect: am încredere în oameni. Am sentimentul că, dacă eu sunt corectă, loială, deschisă, la fel sunt și ceilalți. Și de aici - un șir luuuung de dezamăgiri!


16. SPECTACOLA:  Dar calitate?

Marina Almășan: Muncesc precum un cal! De dimineata până seara! Dar, deși m-am lăudat mai sus  că pot vinde orice, ei, uite : pe mine mă “vând” total dezavantajos!


17. SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Marina Almășan: Pentru faptul că, pe ecran, n-am făcut niciodată compromisuri. Și că am încercat să educ. Și să bucur.


18. SPECTACOLA:  Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României?

Marina Almășan: Aș avea mai multă grijă de vârstnici. Îmi iubesc foarte mult  părinții și mi se pare nedreaptă neliniștea perpetuă la care sunt condamnati cei ce au construit această țară. Și in primul rând pe noi. Și aș vrea să nu se sprijine numai pe baston. Ci și pe noi.


19. SPECTACOLA: Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?

Marina Almășan: O să râdeți, dar pe mine m-au motivat cam toți cei cu care am intrat în contact : cei dragi, pentru că am știut că mă iubesc și vor sa-mi fie bine, prin urmare am vrut să-i bucur cu reușitele mele; mentorii mei - pentru că am vrut să le demonstrez  că n-au investit degeaba în mine; colegii de echipă - pentru că mi-am dorit să le fiu un șef bun, pe care să-l iubească și alături de care să cunoască gustul victoriei. Chiar și dușmanii m-au motivat: pentru că m-au făcut să evoluez, să fiu din ce în ce mai puternică. Mai puternică decât ei. Și mai bună.


20.SPECTACOLA:  Care este cel mai mare regret al tău?

Marina Almășan: Că nu mai am 20 de ani. Cand îi aveam, viața era, din păcate, plină de limitări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: marina almasan  oracol  vedete 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?




pixel