ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Paul Surugiu - Fuego / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor.  Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Paul Surugiu - Fuego a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Paul Surugiu - Fuego a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA . Iată cele 20 de răspunsuri ale artistului:

1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

 Paul Surugiu - Fuego: Firește, cel pe care l-am și îndeplinit în ani – acela de a ajunge artist, de a apărea la televizor, de a cânta pe marile scene, alături de idolii copilăriei mele, vedetele vremii, de la Dan Spătaru, la Mirabela Dauer sau Corina Chiriac! Și nu stăteam cu mâinile în sân pentru visul acesta, așteptând să pice din cer. Luptam, munceam și-mi stabileam ținte mari, lucru care mi-a rămas până azi! Dacă-mi pun ceva în minte, nu mă las până ce nu realizez, trudind pentru fiecare dorință măreață pe care o am!

 

2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

 Paul Surugiu - Fuego: Am mai multe episoade haioase! Am spart geamuri la școală, am și fugit de-acasă, am făcut multe boacăne, dar totuși i-am ascultat pe-ai mei, nu le-am făcut multe greutăți și am încercat mereu să fiu corect și bun! Și chiar n-am trăznăi spectaculoase pe care să nu le fi făcut și orice alt copil...

 

3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

 Paul Surugiu - Fuego: Nu aș schimba nimic din activitatea mea și din alegerile pe care le-am făcut! Totuși, dacă ar fi să dau timpul înapoi, aș încerca să schimb momentul în care l-am pierdut pe tata! L-aș duce mai din timp la control, i-aș spune mai des că-l iubesc și că ar fi greu fără el! Tatăl meu a murit acum 11 ani, la doar 58 de ani, trist și fulgerător, fără ca măcar și noi să ne dăm seama în primă fază de ce ne-a lovit atunci! Da, aș schimba acele ultime luni și le-aș face diferit, din toate punctele de vedere!

 

4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

 Paul Surugiu - Fuego: Teama pierderii oamenilor dragi din viața mea. Mi-e frică și de avion și desigur, mai mult sau mai puțin, de moarte și de boală, fiind și puțin ipohondru!

 

5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

 Paul Surugiu - Fuego: Cu siguranța una semnată de maestrul Eugen Doga, care reușește să-mi trezească emoții prin fiecare creație genială pe care o are. Și de ce nu, fără modestie, aș pune și una sau două din melodiile mele, din creațiile maestrului Jolt Kerestely sau din cântecele de Crăciun compuse de mine!

 

6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil moment din viața ta?

 Paul Surugiu - Fuego: Am fugit întotdeauna de penibil și am încercat să mă țin cât mai departe de el. Un moment penibil, jenant, a fost atunci când am căzut sub scenă, acum mulți ani, undeva la Dej. M-am avântat pe scenă, era și furtună și nu am observat că în mijlocul ei era un soi de gol, ca o fosă! Și uite așa, în timpul cântării, efectiv am zburat dedesubt, dar am continuat să cânt și am început să râd, povestindu-le oamenilor ce frumos e acolo, sub scenă! Noroc că nu m-am lovit, dar a fost destul de penibil!

 

7. SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

 Paul Surugiu - Fuego: Am citit o mulțime de lucruri interesante despre viața și activitatea lui George Enescu și am rămas fascinat, pe lângă ce știam, de personalitatea sa, de relația sa specială cu Maria Tescanu Rosseti și despre faptul că a iubit România, deși aceasta l-a dezamăgit! Am citit și lucruri interesante despre invitații mei, asta pentru că sunt în filmări acum pentru sezonul al șaptelea al emisiunii ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, de la TVR 2, din fiecare duminică, de la ora 15.00, care va debuta pe 10 octombrie, de la 15.00, la TVR 2 și va ține până anul care vine!

 

8. SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

 Paul Surugiu - Fuego: Păi nu știu dacă un talent poate fi inutil, atât timp cât e talent în sine! Cele pe care le am mă ajută, mă împlinesc și mi-au definit viața, fie că e vorba de muzică, de pictat sau de televiziune. Totuși cred că aici vorbim cumva despre îndeletniciri, iar cea mai inutilă a mea este aceea că pot curăța un măr dintr-o singură mișcare, fără a clipi, păstrând coaja intactă. Nu-mi ajută la nimic și am descoperit asta de mic copil când curățam toate merele de la prietenii familiei noastre, ca să le arăt ce știu eu să fac!

 

9. SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

 Paul Surugiu - Fuego: Doar trei? Alegerea e grea! Presupunând că nu ar fi semnal, Wifi sau alte povești legate de telnologie, o elimin din discuție și atunci mi-aș lua o carte, un dicționar masiv de istorie, ca să mă pot documenta așa cum trebuie. Mi-aș lua materiale de pictat, incluse toate într-o singură categorie, de la pensule, la culori și pânze, ca să pictez. Și în final, mi-aș ceva care să-mi cânte, orice, un gramofon, un casetofon, un player, orice poate să aibă muzică... În rest, aș fi cu sufletul meu și mi-ar fi bine!

10. SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată.

 Paul Surugiu - Fuego: Meniul perfect ar fi unul mai dietetic, fără pâini și cu puține grăsimi. N-ar fi neapărat cel care mi-ar fi mie pe plac cel mai mult! Din păcate, îmi plac mâncărurile gătite, calorice, bucătăria românească, pe care o și gătesc și dulciurile! Dar totuși, dacă-mi setez asta și-mi impun, pot renunța și mă adapta la un regim de viață mai sănătos, cu ore normale de masă și fără excese majore, fără a renunța neapărat la tot ce-mi place! Totuși, dacă ar fi să renunț la toate plăcerile culinare, aș face asta, dar niciodată n-aș putea renunța la gustul ... cartofilor prăjiți! Măcar așa .. de poftă...

 

11. SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

 Paul Surugiu - Fuego: Mi se pune mult prea des această întrebare, încât am și obosit să răspund ipotetic! Drumul meu nu a fost neapărat o alegere, a fost un dar! De mic am știut că am voce, m-am pregătit în acest sens, iubesc scena și asta știu să fac cel mai bine! Dar chiar și așa, dacă la un moment dat n-aș mai face muzică, aș putea face orice altă profesie cu plăcere! Dacă era să am alt drum, aș fi putut fi, după cum am mai spus de prea multe ori, preot și cred că mi-ar fi adus bucurii multe sau orice altceva are legătură directă cu artă sau cu un domeniu adiacent acesteia!

 

 

12. SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare.

 Paul Surugiu - Fuego: E plin pe la noi de oameni pe care camera îi iubește, care dau bine și care reușesc mereu să surprindă! Sunt multe nume, dar o să vă spun despre Lora, pentru că e o profesionistă, avem și-un duet amândoi și pentru că e una dintre puținele artiste cu atitudine, care știe cum să se joace cu imaginea, care reușește să capteze atenția de început până la final, care are voce, face și televiziune și muncește pe brânci pentru a se menține, de atâția ani, în top! Pe partea de televiziune, vor rămâne mereu ca etalon crainicele de cândva, de la Sanda Țăranu la Delia Budeanu, până la vedetele din anii 2000, Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu!

 

13. SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

 Paul Surugiu - Fuego: Lista e foarte lungă și aș putea vorbi la nesfârșit despre acest subiect, cu recomandări avizate, impresii și recenzii, pentru că sunt un mare cinefil, de ani de zile, pentru că încerc să nu ratez ce-i important și pentru că am văzut, în mare parte, tot ce e cu adevărat capodoperă în lumea filmului.... Treaba cu serialele e mai nouă și recomand ce am văzut ultima oară. Este vorba despre HOMELAND, o producție captivantă, bine regizată și montată, cu suspans, dragoste, acțiune, cu părți reale și cu intrigă care nu are cum să nu fascineze, dincolo de un joc actoricesc foarte bun. Mai recomand OZARK și desigur, The CROWN, cu povestea reginei Angliei. Iar la filme, de departe, pentru cei care nu au văzut, recomand LISTA LUI SCHINDLER!

 

14. SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Paul Surugiu - Fuego: Cred că mâncatul! Sunt un om pofticios, gurmand și rezist cu greu tentației de a gusta din preparatele preferate. Nu pot scăpa de plăcerea de a mânca dulciuri și desigur, de dependența de telefon, care ne acaparează continuu viețile!

15. SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

 Paul Surugiu - Fuego: Sunt indulgent, sunt bun, uneori prea prost de bun. Las de la mine și acord prea rapid încrederea celor din jur! Sunt coleric, mă aprind și-mi trece la fel de repede!

 

16. SPECTACOLA: Dar calitate?

 Paul Surugiu - Fuego: Sunt un bun ascultător, n-am vanități și sunt dornic de evoluție, dându-mi seama că nu le știu pe toate și mai am multe de învățat pentru a ajunge chiar la stadiul pe care mi l-am proiectat eu!

 

17. SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

 Paul Surugiu - Fuego: Pentru muzica și arta mea, pentru sensibilitate și pentru faptul că am muncit să impun calitate, să păstrez o linie și să ofer oamenilor parte din ce însemn. Pentru tablourile mele, cele pe care le realizez din pasiune și din care reușesc să sprijin tineri talentați. Nu sunt pictor, sunt un amator, dar sunt fericit că pot lăsa în urma mea un fragment din sufletul meu! Aș vrea ca oamenii să-și amintească că am iubit și-am oferit și că undeva, cândva, a existat un artist pentru care viața întreagă înseamnă artă și bucurie continuă!

18. SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României?


 Paul Surugiu - Fuego: Nu cred că mi-ar da mie cineva vreodată această șansă, pentru că aș fi radical și aș încerca să aduc țara aceasta măcinată de probleme, de oameni care n-o merită și de neșanse, pe linia de plutire. Dar totuși, pentru amuzamentul vostru, aș încerca să responsabilizez oamenii. Aș impune ca limba română să fie cântată și prețuită mai mult și dacă de vorbă bună se poate, atunci cu forța! Aș acorda o mai mare importanță valorilor, aș pune pe primul plan arta și cultura, aș investi în turism și aș încerca să nu vin cu gogoși și minciuni, doar pentru a face jocuri, ci aș fi sincer, cu riscul ca asta să-mi aducă, pe parcurs, și păreri contra și o atitudine mai ostilă din partea celor care nu sunt de acord cu mine! Aș pune pe primul plan meritocrația, aș sprijini oamenii care muncesc și aș lupta pentru ca țara asta să ajungă la strălucirea pe care o merită!

 

19. SPECTACOLA: Cine este persoana din viața ta care te-a motivat cel mai mult?


 Paul Surugiu - Fuego: Cu siguranță, dincolo de prieteni, de profesori, de oameni care mi-au întins o mână și mi-au acordat o șansă, mama este cea care m-a motivat cel mai mult, care mi-a dat încredere și m-a susținut în momentele în care aveam de gând să renunț! Și-ar mai fi o persoană, căreia n-o să îi divulg vreodată identitatea, care mi-a spus la un moment dat că nu voi reuși să fac ceva în viața aceasta și că nimic nu va putea să-mi aducă succesul! M-a dărâmat la momentul respectiv și deși n-am făcut nimic în viață cu scop demonstrativ, știu că asta m-a ajutat și mi-a dat un șut în fund pentru a merge mai departe și pentru a lupta să arăt că pot, că vreau și că am suficientă putere și talent pentru a ajunge unde vreau!

 

20. SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?


 Paul Surugiu - Fuego: Nu am regrete în viața mea! Mi-am construit un parcurs fără regrete și chiar dacă am dezamăgiri, nu consider că am făcut ceva în van sau n-am făcut ceva din tot ce mi-aș fi dorit! Sunt împăcat cu mine, nu se dau lupte interioare în sufletul meu și sunt puternic ancorat în ceea ce trăiesc! Cred că regretele ascund o oarecare nesiguranță și un strop de neîncredere în forțele proprii! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: fuego  oracol  paul surugiu  vedete 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel