Oracolul Vedetelor. Larisa Iordache, viața după retragerea din gimnastică: „Treceam printr-o cădere psihică mare, după ce am pierdut-o pe mama” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Larisa Iordache este invitata săptămânii. 

Larisa Iordache, una dintre cele mai apreciate gimnaste din România, este invitata Andreei Cercel, în emisiunea Oracolul Vedetelor, de vineri, 31 martie, ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Larisa Iordache și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă. A intrat pentru prima dată în sala de antrenamente în jurul vârstei de 5 ani, iar de atunci nu s-a mai despărțit de acest sport. Au urmat extrem de multe competiții, momente istorice, iar prima medalie internațională a câștigat-o la vârsta de 14 ani. 

„Eu vin dintr-o familie de sportivi și mama și-a dorit să facem ceva cu viața noastră, nu să stăm în fața blocului să batem mingea degeaba. M-a dus la balet și nu prea mi-a plăcut. Într-o zi, întâmplător, eram în Parcul Carol cu fratele meu, iar prima mea antrenoare, doamna Mariana Câmpeanu, care m-a și văzut în parc a venit la mine și m-a întrebat dacă fac vreun sport sau dacă îmi doresc asta. I-am spus că eu nu vorbesc cu străinii și i-am arătat unde sunt părinții mei. Mama a fost foarte încântată să audă că este antrenoare de gimnastică și a acceptat să mergem la Dinamo. În prima zi de antrenament, nu am vrut să intru în sală, eram extrem de încăpățânată. După două zile am sunat-o pe mama și i-am spus că aș vrea să încerc să merg din nou. Din momentul în care am intrat în sală, nu m-am mai despărțit de ea.”, spune Larisa Iordache, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

După 20 de ani în care s-a dedicat trup și suflet acestei cariere, reușind să înscrie performanțe la cel mai înalt nivel, Larisa avea să se retragă din gimnastică. Sportiva a trecut prin mai multe operații grele, iar ultima accidentare a determinat-o să ia decizia finală. Acum este însă antrenoare, iar noul stil de viață pare că îi priește din plin. 

„Mi-e dor să practic gimnastica, mi-e dor să concurez. Am fost o fire luptătoare dintotdeauna, dar în momentul în care am luat decizia de a mă retrage, am luat-o liber, fără niciun regret. Nu m-a influențat nimeni în această decizie. O astfel de decizie nu se ia de pe o zi pe altă și corpul meu dădea de mult semne că nu mai poate, dar nu este un motiv principal pentru care m-am retras. Atunci treceam și printr-o cădere psihică destul de mare, mai ales după ce am pierdut-o și pe mama și aveam nevoie de liniște. Nu m-am simțit dezamăgită de mine deloc.”, ne-a mai declarat sportiva, în cadrul emisiunii. 

Larisa Iordache a făcut și alte confesiuni emoționante legate de pierderea mamei ei, ne-a dezvăluit detalii inedite din culisele emisiunii America Express, de unde s-a întors de curând, dar a răspuns și la o serie de „întrebări fulger”, de unde veți afla foarte multe lucruri interesante, doar dacă urmăriți întregul material. 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 31 martie, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Youtube video image

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania     


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/    

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en     

Site: https://www.spectacola.ro/    

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: america express  cariera  gimnastica  Larisa Iordache  mama  oracolul vedetelor  retragere 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel