Oscar 2023: Totul despre „Everything Everywhere”, filmul cu cele mai multe nominalizări
În momentul lansării ''Everything Everywhere All at Once'', în martie 2022, Daniel Kwan, unul dintre regizorii peliculei, nu era sigur dacă publicul va adera la premisa referitoare la multivers a filmului, însă acest lucru s-a întâmplat totuşi

''Am încercat să facem un film în care să se regăsească toată lumea, dar am crezut că am dat greş'', a spus Kwan, care a colaborat la regia peliculei cu Daniel Scheinert. ''Nu am dat totuşi greş, căci toată lumea poate regăsi câte ceva în el, la propriu''.

Se pare că şi specialiştilor de la Hollywood li s-a părut interesant, iar filmul, distribuit de A24, a obţinut cele mai multe nominalizări la Oscar, anunţate marţi, şi va reveni de vineri în 1.400 de săli de cinema din Statele Unite după ce a obţinut încasări de 104,1 milioane de dolari la nivel global.

Pelicula a obţinut 11 nominalizări la premiile Oscar, decernate de Academia de film americană pe 12 martie, printre care şi în categoriile ''cel mai bun film'' şi ''cea mai bună actriţă în rol principal'', graţie interpretării lui Michelle Yeoh. Jamie Lee Curtis şi Stephanie Hsu au fost nominalizate pentru ''cea mai bună actriţă în rol secundar'', în timp ce Ke Huy Quan, este favorit în categoria ''cel mai bun actor în rol secundar''.

''Everything Everywhere All at Once'' spune povestea lui Evelyn Wang, interpretată de Michelle Yeoh, o imigrantă de origine chineză care are probleme cu fiscul, cu relaţiile de familie şi cu viaţa în general. Protagonista descoperă apoi că poate trece dintr-un univers într-altul sub forma unor versiuni diferite ale propriei persoane şi că poate astfel salva multiversul şi, eventual, relaţiile de familie.

Yeoh, care a fost răsplătită anul acesta cu Globul de Aur pentru rolul din ''Everything Everywhere'', a spus că, deşi a pus dragoste în acest film, nimeni nu ştie niciodată cum va fi primit produsul final.

''După ce e terminat şi iese în lume, nu mai există control asupra felului în care va fi receptat, iar câteodată cred că depinde de alinierea planetelor'', a spus actriţa, născută în Malaezia.

Daniel Kwan crede că fără Yeoh filmul nu ar fi avut succesul pe care îl are acum. Regizorul a spus că ea a tras după sine, asemenea unui magnet, alţi actori şi membri ai echipei de producţie atunci când nu erau siguri ce formă va lua proiectul.

Stephanie Hsu interpretează unele dintre cele mai complexe personaje din film, pe fiica lui Evelyn, Joy, şi personajul malefic al multiversului, Jobu.

Actriţa a declarat că este un rol unic în viaţă şi o experienţă uimitoare.

''Îmi amintesc când am filmat scena din hol, când Jobu îşi face pentru prima dată apariţia pe ecran'', a spus Stephanie Hsu. ''Schimb multe costume de parcă aş face kung-fu şi transform faţa unui poliţist în confetti'', notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 27 ian 2023, 17:46

Sursa foto: Radu Andrei Tudor, instagram

Scandal de proporții în TVR, după plecarea prezentatorului Radu Andrei Turdor: „Angajații sunt umiliți. E regim de teroare!”

Oana Roman și Mioara Roman. Sursa foto: Instagram Oana Roman

Mioara Roman, lecție pentru Oana Roman. Ce sfat i-a dat vedetei, în mijlocul despărțirii de Marius Elisei: „Nu am dreptul să fac asta"

Sursa foto: unsplash, autor Dayne Topkin

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 20 - 26 martie 2023

Camelia Pătrășcanu

Horoscop karmic, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de relații tensionate: „Pot apărea reproșuri”

Corina Chiriac. Sursa foto: captura video YouTube

File din poveștile de dragoste ale unei dive: Corina Chiriac. Ce spun despre ea, bărbații cu care s-a iubit: „Veniseră o sută de persoane la poartă”

Ramona Prodea, Jorge, captură video Youtube

Soția lui Jorge, de urgență la spital: „Suntem familia faultată. Să nu aveți impresia că viața noastră e roz”. Cu ce probleme se confruntă Ramona Prodea

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Ce personalitate ai, în funcţie de ziua de naştere. Mihai Voropchievici: "Cel născut pe 3 e unicul care îi atrage pe toți spre el"

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop rune 20-26 martie 2023. Mihai Voropchievici, veste colosală pentru o zodie

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, joi, 16 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, miercuri, 15 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, luni, 20 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile