Ozana Barabancea, confesiuni despre relații și lecțiile vieții: „Eu cred că bărbatul trebuie să te aleagă”
Data publicării:
Ozana Barabancea a vorbit deschis despre preferințele sale în materie de bărbați, dar și despre posibilitatea de a se căsători din nou.

Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Ozana Barabancea a vorbit despre anumite schimbări care au avut loc în viața ei când vine vorba de felul în care își alege partenerii. Aceasta a mărturisit că nu își mai alege persoana cu care dorește să aibă o relație, ci consideră că bărbatul este cel care trebuie să facă acest pas. De asemenea, solista a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ciprian Parghel, un bărbat cu 7 ani mai tânăr decât ea. Ozana Barabancea a recunoscut că nu îi plac în special partenerii mai tineri și că relația cu acesta a fost una foarte frumoasă, din care a avut de învățat multe lucruri utile.

„Eu cred că bărbatul trebuie să te aleagă”

„Nu îmi mai aleg de mult bărbații. Se poate și fără. Nu vreau să îmi epuizez energia pe care o pot folosi în creativitate. Sunt foarte discretă cu viața mea intimă și în momentul în care îți alegi bărbatul, eu cred că nu mai ești femeie. Eu cred că bărbatul trebuie să te aleagă și să fie un consens. Așa ar trebui. Atâta timp cât nu s-a concretizat relația și nu a dus nicăieri, înseamnă că a fost un alt examen pe care l-am picat. Nu îmi plac bărbații mai tineri. Eu m-am înțeles foarte bine cu Ciprian Parghel, ne plăcea să călătorim. Am învățat multă muzică și de la el, nu numai de la mama lui. Era o familie foarte ancorată în artă. Ceea ce m-a surprins la Ciprian a fost faptul că mi-a spus că nu trebuie să imit pe nimeni, trebuie să fiu eu. El avea 19 ani. A fost o relație foarte frumoasă”, a declarat Ozana Barabancea, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Daniela Gyorfi, mărturisiri emoționante despre greutățile vieții și legătura specială cu mama sa: „Când ești sărac, ești la mila oamenilor”

„Este examenul pe care l-am picat”

De asemenea, Ozana Barabancea a vorbit despre posibilitatea de a se căsători din nou. Deși consideră că o relație are nevoie de binecuvântarea preotului, aceasta nu crede că va mai face acest pas. Cu toate acestea, recunoaște că i-ar plăcea să aibă pe cineva alături de care să călătorească și cu care să poată vorbi deschis. Solista a mărturisit că ar fi putut fi o soție mai bună și că i-a lipsit foarte mult răbdarea, fapt pentru care consideră că a picat testul căsniciei.

„Sunt adepta unei relații cu binecuvântarea preotului. Cred că mi-ar fi greu să mă căsătoresc cu cineva, dar mi-ar plăcea să am un prieten cu care pot să vorbesc, să călătoresc. Dar cam atât. Privind în spate, nu am avut răbdare și cred că o soție trebuie să aibă răbdare cu soțul ei. Este examenul pe care l-am picat. Consider că aș fi putut fi o soție mai bună. Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună”, a precizat Ozana Barabancea.  

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”




pixel