Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”
Data publicării:
Ozana Barabancea nu s-a mai abținut și i-a dat replica Iuliei Albu, după ce creatoarea de modă a spus public că din punct de vedere vestimentar este o catastrofă umblătoare. 

Ozana Barabancea este  fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, fiind cunoscută drept o solistă și profesoară de canto renumită și foarte îndrăgită. Totodată, soprana cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la TV sau la evenimentele mondene.

Te-ar putea interesa și: Alex Bodi a șters-o definitiv din viața lui pe Ema Uta. Decizia radicală a omului de afaceri / Foto

Ozana Barabancea, desființată de criticii de modă: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Ozana Barabancea are o pasiune deosebită pentru pălării și accesorii de păr, despre care spune că dau un aer de eleganță și rafinament. De-a lungul anilor, în emisiuni sau la evenimente mondene a purtat ținute în culori puternice și nu de puțin e ori a fost criticată de stiliști. În cadrul unei emisiuni, Ovidiu Buta a catalogat-o ca fiind tot timpul îmbrăcată aiurea.

„Ozana Barabancea ar trebui să înțeleagă că și forma sprâncenelor ține de modă! Dar am și eu o întrebare: ați văzut-o vreodată pe Ozana Barabancea relativ bine îmbrăcată? Este tot timpul aiurea îmbrăcată. Îmi pare rău pentru ea, pentru că ea, fiind un personaj atât de exotic și atât de asumat, lucrurile ar trebui să fie mai simple dacă s-ar cenzura puțin mai mult”, spunea Ovidiu Buta, în cadrul emisiunii „Poliția Modei”.

Iulia Albu a fost ceva mai dură și a declarat că: „Pare că e o pensionară care s-a dus la Vegas să își joace pensia. Poșeta ei nu este o poșeta, este o paporniță. Din punct de vedere vestimentar este o catastrofă umblătoare”. Atunci, Ozana Barabancea a spus că acceptă părerea Iuliei Albu, însă se pare că a a ținut cont de spusele creatoarei de modă și s-a afișat în continuare în ținute extravagante.

Te-ar putea interesa și: Cum a reușit Mariana Anghel să slăbească 43 de kilograme. Alimentele pe care nu le mai consumă

Te-ar putea interesa și: Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse

Ozana Barabancea nu a rămas indiferentă la aceste comentarii și a oferit o replică în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. În ceea ce privește criticile aduse de Iulia Albu și Ovidiu Buta, artista a afirmat că aceștia „își fac meseria” și că nu va ține cont de părerea lor decât atunci când va decide să îi întrebe personal. Deocamdată, artista nu a considerat necesar acest lucru, preferând să-și urmeze propriile alegeri vestimentare.

„Eu mă simt bine în hainele mele, de aceea le-am ales. Îmi place să port mereu ceva pe cap, indiferent că este o bentiță, o fundă, o pălărie, o șapcă. Mi se pare că îmi dă o notă de mister și o notă de eleganță. Departe de mine orice alură frivolă. Cât despre cei doi amintiți mai înainte, probabil că au fost întrebați. Își fac meseria. E treaba lor. Când o să-i întreb, atunci o să țin cont de părerea lor. Deocamdată nu i-am întrebat”, a spus Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel