Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Nu aș fi crezut că o să mă trădeze în halul ăsta”
Data publicării:
Ozana Barabancea a făcut dezvăluiri emoționante, vorbind deschis despre trădarea fostului soț și a celei mai bune prietene. Artista a împărtășit durerea prin care a trecut și cum a reușit, în timp, să găsească puterea de a ierta.

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ozana Barabancea a dezvăluit detalii dureroase din viața sa personală. Artista a povestit cum a fost trădată de soțul ei și de cea mai bună prietenă, Violeta. Deși cei doi divorțaseră deja, încă mai păstrau legătura, fapt pentru care nu s-ar fi așteptat niciodată la o astfel de trădare din partea celor doi. De asemenea, solista a mărturisit că l-a iertat pe fostul soț, dar spune că nu poate face același lucru în privința prietenei sale. În plus, Ozana Barabancea a menționat că problema sa cu gelozia este legată de traumele din copilărie, când tatăl ei a părăsit familia, influențând felul în care privește relațiile de-a lungul vieții.

„Nu aș fi crezut că o să mă trădeze în halul ăsta”

„Trebuie să rectific o treabă. Eu eram deja divorțată de el când l-am prins cu Violeta, prietena mea cea mai bună, dar aveam o relație foarte frumoasă, adică nu aș fi crezut că o să mă trădeze în halul ăsta. M-a durut foarte tare. Eu cred în prietenia între femei, între femei divorțate. Nu între femei, una măritată și alta divorțată. Eu cred în bun simț și cred că problema asta a geloziei mi se trage și din copilărie și din abandonul tatălui, de când a plecat el de acasă. Poate că dacă aș fi avut un alt parcurs al vieții poate că aș fi privit altfel lucrurile. Important este că pe el l-am iertat, pe ea nu cred. M-a deranjat pentru că aveam o relație foarte frumoasă cu el, el mai venea, mai pleca, dar nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea, putea să se ducă în orice altă parte. Nu este etic, nu este moral, nu este frumos. Am divorțat pentru că nu ne mai înțelegeam. Nu am fost în stare să am răbdare, am fost foarte impulsivă. Am regretat enorm. L-am iubit enorm și l-am considerat cel mai frumos și cel mai minunat bărbat și soț până să nasc”, a declarat Ozana Barabancea la emisiunea lui Denise Rifai.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

„Am iertat, dar nu am uitat”

În același interviu, Ozana Barabancea a vorbit despre împăcarea cu fostul soț, subliniind importanța iertării. După o perioadă de tensiuni și suferințe, cei doi au reușit să ajungă la un numitor comun, cel puțin pentru binele copiilor lor. Acum, copiii lor au o relație frumoasă cu tatăl lor, iar artista este de acord că viața este prea scurtă pentru a păstra supărările.

„Am iertat, dar nu am uitat. Aș vrea să uit. Mă bucură că acum copiii au o relație foarte frumoasă cu el. M-a sunat de ziua mea acum și mi-a zis „Hai să ne iertăm pentru că viața este prea scurtă ca să ne mai certăm”, și am zis că sunt perfect de acord cu el”, a adăugat Ozana Barabancea, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel