Pactul neștiut dintre Viviana Sposub și George Burcea, după despărțire: „Treaba aceasta nu este naturală. El a acceptat”
Data actualizării:
Data publicării:
Viviana Sposub ar mai fi dispusă să-i ofere o a doua șansă lui George Burcea, însă cu doar o condiție.

George Burcea și Viviana Sposub au ales acum câteva luni să pună punct relației lor de iubire. Aceasta a fost femeia lângă care actorul și-a găsit fericirea la scurt timp după divorțul de Andreea Bălan, fiind convins că ea este dragostea vieții sale și următoarea pretendentă cu care va ajunge în fața altarului. Se pare încă că ce este frumos nu ține o veșnicie, chiar dacă toți fanii îi vedeau cuplul perfect, împreună până la adânci bătrâneți. Există tot felul de speculații, cu privire la motivele care au cauzat ruptura dintre cei doi și se pare că Viviana a fost cea care a decis această despărțire. Vedeta nu ar mai fi deloc de acord cu anumite obiceiuri pe care le are actorul, motiv pentru care aceasta i-a dat șansa să se schimbe. Între timp însă, cei doi nu mai sunt împreună, iar George Burcea ar face toate eforturile care îi stau în putință pentru a-i îndeplini doleanțele șatenei. 

“Au făcut un pact ciudățel. Ea i-a spus că vor rămâne un soi de prieteni până când se va decide dacă el s-a schimbat și dacă relația poate continua. Iar el, pentru că este un om foarte bun și pentru că o iubește foarte mult, a acceptat. Iar de atunci face tot ceea ce-i stă în putință pentru a o recuceri. Cumva, treaba aceasta nu este naturală, nu așa merg lucrurile. Iubești sau nu iubești un om, e simplu. Dacă-l iubești, nu-i dai ultimatumuri, cerându-i să se schimbe. George e un fel de cățeluș acum, dar spune că sunt schimbări pe care trebuia să le facă demult și le-a tot amânat din comoditate. Mie îmi pare rău să-i văd așa și îmi e greu să cred că vor mai rezolva ceva. Când s-a rupt, s-a rupt”, au declarat surse apropiate cuplului, pentru cancan.

Te-ar putea interesa și:Trucurile prin care Andreea Bălan se menține în formă, la 39 de ani: „Nu am voie să nu arăt bine”

Viviana a pus punct relației

Chiar dacă i-ar mai fi oferit o șansă actorului, apropiații cuplului spun că Viviana i-a mărturisit acestuia, încă de la întoarcerea din America, faptul că sentimentele nu mai sunt la fel de aprinse ca la început. Se pare că nu doar fanii au fost șocați să audă asta, ci însuși George Burcea, care credea că armonia și iubirea sunt cuvintele care le caracterizează povestea de dragoste.

“I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau si în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat ca ei îi va trece. Ba chiar bănuiește că Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei. George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp“, au declarat apropiați ai pentru sursa menționată anterior.

VEZI și: Fiica cea mare a Andreei Bălan îi calcă pe urme artistei. La doar 6 ani, Ela a înregistrat o piesă cu mama ei: „Am fost cu ea în studio și...”

Vedeta a fost cea care a confirmat despărțirea

Chiar dacă de la confirmarea veștii, George Burcea nu a oferit nicio reacție în acest sens, Viviana a fost cea care a pus punctul pe „i” și le-a dezvăluit fanilor săi că este, într-adevăr, o femeie liberă. 

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.”, este mesajul scris de Viviana Sposub pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: desparire  George Burcea  Viviana Sposub 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”




pixel