Părintele Calistrat, intervenție în scandalul Gheboasă, de la Untold. Adorarea „răului” și cine îl promovează: „Am ajuns la asemenea grad de degradare”
Data actualizării:
Data publicării:
Părintele Calistrat a arătat vinovații care au realizat întregul scandal. Cine e de vină în opinia monahului.

Gheboasă, artistul de 21 de ani care a cântat în cadrul Untold și ale cărui videoclipuri au făcut înconjurul internetului, a fost comentat și de Părintele Calistrat. Făcându-se deja un lung șir de persoane care au ținut să se implice în acest scandal, Părintele Calistrat a concluzionat că nu este vina personajului în sine, ci a societății.

Vezi și: Gheboasă e acuzat că distruge cultura, dar adevărata lovitură vine de la Guvern chiar acum. Actrița Nuami Dinescu: Luați foc de la nimicuri în timp ce ni se pregătește ceva ca pe vremea ăluia

Vezi și: Gheboasă, amendat de Jandarmerie și analizat pentru fapte de discriminare de CNCD. Cum se apără artistul de 21 de ani

Vezi și: Gheboasă, primele declarații în urma scandalului de la Untold. Ce a spus artistul în apărarea lui: „Îi e frică. N-o să mai fie educat”

Vezi și: Marina Almășan intervine în scandalul de la Untold, în care e implicat Gheboasă: „Nu-i poți interzice. Ați vrut democrație”

Părintele Calistrat acuză societatea românească

Slujitorul Domnului a pus accentul pe lipsa unei atitudine preventive în legătură cu astfel de evenimente. Calistrat a acuzat cultura modernă ca fiind plină de obscenități, iar promotorul acesteia nu este nimeni alta decât societatea însăși.

„Toată opinia publică s-a oripilat și este crunt dezamăgită, că fiii lor și fiicele sunt duse cu sila la UNTOLD în Cluj, s-au umplut de cultura modernă, plină de obscenități și trivialitate. Oare cine promovează aceste produse ieftine, numite piese muzicale, iar pe autorii lor îi numesc artiști? (…) Cât am evoluat, cât ne-am cultivat, cât ne-am înțelepțit dacă am ajuns la asemenea grad de degradare să nu mai avem un sistem și criteriu de valori culturale și intelectuale după care să ne ghidăm în lumea socială? Vă dați singuri seama și să ne dăm singuri seama, la ce cote de inteligență am ajuns și noi și cei care ne conduc pe noi, dacă am atins performanța de a adora sexul și desfrâul și organele genitale în textele muzicale moderne.”, este o parte din mesajul transmis de preot, pe internet, potrivit Cancan.

Vezi și: Ce amendă riscă Gheboasă, dacă va fi găsit vinovat de discriminare. Cristian Jura, CNCD: „Va urma o bătălie juridică foarte interesantă privitoare la libertatea de exprimare artistică și limitarea ei”

Vezi și: ”De ce pe mine? De ce tocmai eu?”. Gheboasă, contrariat că a fost amendat după Untold. Victor Ciutacu și Norica Nicolai intervin. ”Ce e mai rău?”

Cu atât mai mult, trapperul de 21 de ani a fost amendat de Jandarmerie pentru deranjarea ordinii publice, iar în prezent este anchetat de Consiliul Național  pentru Combaterea Discriminării. Amenda dată de Jandarmerie se ridică la 1000 de lei. Acesta a luat decizia de a o contesta. Rămâne de văzut care va fi răspunsul CNCD, acolo unde trapperul riscă amenzi mult mai usturătoare.

Vezi și: Andrei Caramitru dă de pământ cu cei care l-au criticat pe trapperul Gheboasă, care a cântat versuri obscene la Untold: „Bătrânei și conservatori mai rău decât părinții voștri”

Vezi și: Scandal după prestația lui Gheboasă de la Untold 2023. Mircea Badea, prima reacție: „Păi despre asta e vorba!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: amenda  gheboasa  parintele calistrat  scandal  untold 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel