Părinții Andreei Tonciu s-au împăcat. Cum au trecut cei doi peste episodul de infidelitate: „Se mai fac greșeli”
Data publicării:
Părinții Andreei Tonciu și-au mai dat o șansă, după ce tatăl vedetei a călcat strâmb.

Andreea Tonciu anunța în urmă cu câteva luni, chiar de ziua ei de naștere, faptul că părinții ei vor divorța. Vedeta a ales să facă acest anunț public în cadrul unei emisiuni, unde a izbucnit și în lacrimi. Chiar dacă familia ei era pe punctul de a se destrăma, bruneta a făcut acum anunțul care i-a uimit pe toți. Aceasta spune că în prezent mama și tatăl ei sunt foarte bine și nici nu mai încape în discuție separarea. Andreea este de părere că orice om mai greșește. 

Cum au trecut părinții Andreei Tonciu peste episodul de infidelitate

„Familia mea este foarte fericită, este acum, aici, cu noi, dar tatăl meu doarme acum, că altfel îl coboram să dea un interviu. Este cu mama, sunt foarte bine. În viață se mai fac greșeli, dar când cineva își bagă coada, mai ales femei de cea mai joasă speță, cum a fost femeia asta, n-are rost să mai dau detalii, pentru că nu vreau să dau valoare femeilor ușoare', a declarat Andreea Tonciu potrivit spynews.ro.

„Tatăl meu seamănă cu mine'

Vedeta a susținut că familia sa este foarte unită, în ciuda celor întâmplate. Mai mult decât atât, soțul ei are o relație foarte bună cu socrul lui.

„Tatăl meu se înțelege foarte bine cu soțul meu, pentru că tatăl meu seamănă cu mine, suntem foarte uniți, eu și la fizic semăn cu el, și la caracter, la tot. Noi oricum ne înțelegem foarte bine toți. Mai sunt mici certuri, ca în orice familie, dar trecem peste ele, nu avem certuri grave', a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

Andreea Tonciu o acuză pe menajeră de furt

Nu doar că această femeie a fost pe care de a-i destrăma familia, ci vedeta spune că i-a furat chiar și bani din casă, cât timp ea a fost plecată în emisiunea Survivor. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în contextul în care bruneta spune că o considera pe menajeră ca și pe sora ei, căreia îi împrumuta mereu diferite lucruri.

”În luna Martie, părinții s-au separat. Eu m-am purtat foarte frumos cu ea. Cât am stat la emisiune, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu el. Părinții mei au depus actele de divorț, sunt foarte tristă și de aceea am păstrat tăcere atât de mult timp.

Mi-a fost milă de ea si am considerat-o ca pe o soră, i-am dat hainele mele. Venea să facă curățenie la mine și la mama mea și ea a făcut numai prostii și apoi venea cu tupeu să stea la masă cu mine și mama mea în timp ce ea avea relații intime cu tatăl meu. Sunt dărâmată psihic și eu și mama mea”, spunea Andreea Tonciu, potrivit aceleiași surse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Tonciu  divort  parinti 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel