Părinții Cristinei Șișcanu, internați în spital. Tatăl vedetei are probleme de sănătate: ”Nu am putut să-i vizitez”
Tatăl Cristinei Șișcanu este internat în spital din cauza unor probleme de sănătate. Mama vedetei se află alături de acesta.

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Recent, vedeta a mărturisit că tatăl său se află în spital din cauza unor probleme de sănătate. Alături de părintele său se află și mama ei. Din cauza pandemiei, Cristina Șicanu a precizat că nu a putut să-i viziteze, însă totul este sub control și nu este vorba de ceva grav. 

”Mama este internată în spital cu tata (nu e nimic grav), dar nu am putut să fim împreună din cauza pandemiei...nu am putut să-i vizitez”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

Mama Cristina Șișcanu și-a sărbătorit ziua de naștere în spital, și, deși vedeta nu a putut să o strângă în brațe, i-a trimis un buchet frumos de flori chiar în rezerva unde  se află internată cu tatăl său.

”Astăzi este ziua de naștere a mamei mele. La mulți ani plini de sănătate și fericire”, a fost urarea pe care a scris-o Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, critici DURE după ce s-a apucat să predea gramatică online

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a ajuns ținta criticilor, după ce a început să predea gramatica pe rețelele de socializare. Sătulă de răutățile din jur, vedeta nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

„Eram sigură cu unele persoane se vor simți lezate după ce voi începe să predau gramatică online. Voi în loc să vă folosiți de munca mea, pe care o ofer gratis, aruncați cu noroi. Comentează unele persoane că de ce să ofer eu lecții de gramatică. Înseamnă că voi faceti greșeli gramaticale, înseamnă că aveți probleme grave de exprimare. Gramatica limbii române nu e ușoară, este grea. Vă rog frumos să nu mă confundați cu orice personaj de pe Tik Tok”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina Șicanu: „Am ajuns cu degetul acesta imobilizat”

„Eu știu ce am învățat, cât de mult mai am de învățat. Totuși am niște rezultate pe care nu mi le poate contesta nimeni. Am venit cu dovezi de necontestat, aceasta este una dintre diplomele mele la care țin foarte mult. Am muncit foarte mult, nici nu am avut profesori care să mă pregătească pentru etapa națională la Limba și Literatura Română. Înainte de olimpiadă nu am mai fost aproape o lună la școală, am scris zeci de caiete cu opere, pentru a putea face față.


Vreau să vă spun că am ajuns cu degetul acesta imobilizat, din cauza pixului efectiv nu îl mai puteam mișca, atât de mult am scris, dar a fost cu rezultat. Știți cine mi-a creat greutățile? Oameni ca voi, care comentați împotriva proiectului meu din online. Nu-i nimic, nu înseamnă că mă voi opri din cauza asta. Din păcate, pentru orice lucru bun pe care îl faci trebuie să te justifici. Nu este o laudă, eu mă apăr”, a mai spus soția lui Mădălin Ionescu, potrivit Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 09 aug 2022, 10:46

Cum știi dacă ai depresie. 11 semne la care să fii atent

Depresia, cauze, simptome, tratament. Cum știi dacă...


Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram, Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Cătălin Botezatu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis la funerariile Reginei: ”E inadmisibil!”

Theo Rose, Anghel Damian, captură video Youtube/ Codin Maticiuc

Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună: „Mi s-a schimbat viața cu totul”

Claus Iohannis și Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Carmen Iohannis, gafă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a României a fost taxată imediat

A murit Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman. Catinca Zilahy, mesaj sfâșietor

Captură video YouTube

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: Video emoționant cu momentul în care câinii reginei își iau adio de la suverană, pentru ultima oară

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu, despre boala incurabilă cu care a fost diagnosticat. Dezvăluirile șocante ale fostului sportiv: ”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Cum ar reacționa Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV: „Dacă mă dau afară..”

Bianca Drăgușanu/ Captură video Youtube, theXclusive

Bianca Drăgușanu, despre conflictele cu alte femei: „M-am mai ciufulit și eu”

Mugur Mihaescu, foto Facebook

Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică: „Noi suntem sclavi”

Minodora și mama ei, Captură foto Vorbește Lumea, Pro Tv

Minodora, în doliu. Mama artistei s-a stins din viață: „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”