Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă
Data publicării:
Una dintre vedetele atent urmărite de internauți a dezvăluit care este mâncara sa preferată!

Gina Pistol, prezentatoarea de la „MasterChef” a vorbit recent despre mâncarea ei favorită. Mai exact, este vorba despre mazăre cu aripioare! Iar Nicolas Aesthetics, celebru pe TikTok pentru rețetele sale, dar și pentru sfaturile pe care le dă pentru o viață cât mai sănătoasă a arătat și cum se poate prepara rapid delicioasa rețetă mazăre cu aripioare!

Cum pregătim mâncarea de mazăre

 

„Pentru început, punem aripioarele la fript, pe ambele părți, iar când s-au aurit le punem deoparte”,a zis pe TikTok Nicolas. După ce carnea este pregătită, urmează următorul pas, respectiv preparea legumelor!

„Tăiem ceapa și morcovul, adăugăm mai întâi ceapa la călit, iar când s-a aurit adăugăm și morcovul”, a adăugat Nicolas. Totul trebuie să rămână puțin timp în tigaie, la foc. Ulterior, se vor pune și aripioarele, împreună cu puțină sare celtică, piper, dar și boia.

Este o rețetă ușor de pregătit

 

După ce ați pus toate aceste ingrediente în tigaie, a sosit timpul de a adăuga mazărea! „Mazăre cât să acoperim, apoi apă și lăsăm la fiert”, a zis  faimosul nutriționist. Odată ce ingredientele au fiert, trebuie puse și roșiile pasate, împreună cu puțin usturoi.

Acum se poate pune și mărar, iar apoi se vor amesteca toate ingredientele în tigaie. La final, va rezulta o mâncare delicioasă, de care nu ne vom mai sătura! De subliniat este faptul că această mâncare nu doar că arată foarte bine și este extrem de delicioasă, ci este o mâncare foarte sănătoasă!

Citește și articolul - Gina Pistol, gafă imensă la TV! Ce a făcut prezentatoarea - https://www.spectacola.ro/gina-pistol-gafa-imensa-la-tv-ce-a-facut-prezentatoarea_41497.html 

 

Citește și - Gina Pistol a arătat motivul pentru care a ales să fie gazda MasterChef

Gina Pistol a zis de ce a ales să fie gazda la cel de-al 9-lea sezon al celui mai așteptat show de cooking: MasterChef România. 

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare”, a spus Gina Pistol.

Prezentatoarea MasterChef România a mai declarat faptul că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o reîntâlnire cu prieteni apropiați. 

”Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a spus Gina Pistol. Vezi articolul aici!

Citește și articolul - Cum a schimbat-o viața de mamă pe Gina Pistol. Vedeta și-a deschis sufletul - https://www.spectacola.ro/cum-a-schimbat-o-viata-de-mama-pe-gina-pistol-vedeta-si-a-deschis-sufletul_41471.html 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel