Pasiunea neștiută a lui Dan Negru: ”Sunt un foarte bun...”. Asta face de fiecare dată când se retrage din lumina reflectoarelor
Data publicării:
Dan Negru a dezvăluit cu ce-și ocupă timpul liber, atunci când se retrage din lumina reflctoarelor.

Dan Negru este, fără doar și poate, una dintre cele mai vechi prezențe de pe micile ecrane. Totuși, puțini oameni știu care sunt activitățile pe care celebrul prezentator obișnuiește să le facă atunci când se retrage din lumina reflectoarelor. Acesta este destul de pasionat de agricultură, ba chiar are și o producție spectaculoasă de roșii, pe care le îngrijește cu mare grijă. 

„Am o grădină cu legume, mă pasionează. Sunt un foarte bun cultivator de roșii, trebuie să știi cum să le uzi. Nu mă pricep foarte tare la agricultură, tata era bun aici.”,a declarat Dan Negru în interviul exclusiv acordat canalului WOWnews.

Când vine vorba despre gătit totuși, Dan Negru mărturisește că acesta nu face parte dintre preocupările sale, chiar dacă acum este ”la modă”.

„La noi în familie gătește soția mea, nu mă pricep la bucătărie, chiar dacă e moda asta acum ca toți băieții să fie chefi, dar nu mă pricep, n-am treabă. Nu mă bag. Știu să fac doar ceai și ouă. Decât să-mi fac, mai bine nu mănânc. Vin dintr-o generație în care eu dacă i-aș fi spus lui tata că vreau să fui bucătar, n-ar fi fost fericit. Nu mi-ar fi plăcut să fiu bucătar. Nu e o meserie ușoară. În schimb, sunt mare mâncător, mănânc și noaptea la 2,3. Nu țin dietă, dar săptămânal joc baschet, fac asta de la 10 ani. Dar cred că am un metabolism bun. Nu beau sucuri acidulate, dar mănânc mult, cantități mari. Finul meu Răzvan Popescu mănâncă foarte puțin și se îngrașă mult.”, a continuat prezentatorul TV. 

 

Dan Negru, fotografie de colecție din copilărie. Cum arăta prezentatorul TV

 

De ce soția lui Dan Negru nu apare la televizor

Chiar dacă el este foarte cunoscut publicului larg, puțini sunt cei care îi cunosc soția. Dan Negru explică astfel faptul că meseria ei este una care nu are nicio legătură cu televiziunea, drept urmare aceasta nu are niciun motiv pentru care să apară în spațiul public.

„Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog. Ce să facă la televizor? La emisiuni cu dinți?! Trebuie să-ți cunoști limita. Am văzut mulți oameni în showbiz care zic <<Mă deranjează paparazzi!>> Poți să vorbești de paparazzi într-o țară cum e America, în care Brad Pitt, ca să ajungi la el, e securizat de tot felul de bodyguarzi. Are o vilă cu 4.000 mp în jur doar curtea.

Îți trebuie ditamai tunul foto doar ca să-l prinzi pe Brad Pitt în chiloți sau în budigăi. Aici te duci și-i vezi pe toți, la orice benzinărie, că pun benzină. Nu e țara care să aibă noțiunea aia de showbiz grandios.”, a mai spus acesta.

Dan Negru merge în fiecare an pe litoralul românesc

Chiar dacă foarte multe persoane publice au scos în evidență anumite nereguli ale litoralului românesc, printre care și Dan Negru, acesta mărturisește totuși faptul că se întoarce aici în fiecare an, încă din copilărie, pentru că îl leagă multe amintiri de locul acesta.

„Mie mi-e drag litoralul românesc și mă întorc acolo cu drag. Toți cei care suntem în online arătăm nereguli nu pentru a judeca, ci de dragul de a ne întoarce la realitate. Am lucrat ani de zile la Mamaia, la radio vacanța, eu am multe amintiri acolo, și copiii mei au. Mă întorc cu drag acolo. Nu a fost niciun an în care eu să fi lipsit de la marea litoralului românesc.”, a mai spus el.

Dan Negru, dezamăgit de condițiile din gara Eforie Nord: „Cod roșu de nepăsare!”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dan negru  familie  pasiuni  prezentator 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel