Pasul important făcut de Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi le-au dat vestea cea mare fanilor
Data publicării:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut un nou pas important pentru viitoarea familie pe care vor să o clădească curând.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt din ce în ce mai aproape de momentul în care vor face pasul cel mare. Cei doi vor spune vara aceasta marele „Da” în fața stării civile, după care vor petrece alături de cei mai apropiați prieteni și de familie. Chiar dacă multă lume nu le dădea șanse la începutul poveștii de dragoste, fanii fiind siguri de faptul că actorul se va întoarce la fost iubită, Cristina Ciobănașu, alături de care s-a maturizat și a crescut, cei doi le-au demonstrat tuturor că iubirea învinge și că, într-adevăr, sunt făcuți unul pentru celălalt. Astfel, de această dată, actrița vine cu o nouă veste importantă pentru urmăritorii din comunitatea celor doi. 

„Noi, după ce tocmai am depus actele pentru cununia civilăăăă.
Am crezut că nu o să fie nimic special, dar ne-am dat seama că fiecare pas, oricât de mic, care ne aduce mai aproape de “DA”-ul spus vieții noastre împreună, ne entuziasmează și emoționează.
Swipe la ultima poză, vă rog.
Ce zice fața mea?”, a scris Oana Moșneagu pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: „S-a dovedit a fi un eșec total”. Noi probleme pentru Oana Roman: „A fost o perioadă foarte grea, despre care nu am vorbit”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Câți invitați vor avea cei doi la nuntă

Chiar dacă cei doi își doresc un eveniment destul de restrâns, lista invitaților numără aproximativ 200 de persoane, dezvăulia acum ceva timp Vlad Gherman. Din ei fac parte membrii familiei, prietenii apropiați, dar și colegii de scenă. Marea absentă de la fericitul eveniment este însă chiar Cristina Ciobănașu, pe care actorul spune că nu o va invita, chiar dacă și-a petrecut ani de zile alături de ea, iar cei doi au rămas chiar în relații de prietenie bune. 

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva „Nunta anului, fast și opulență”. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma.

Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar venit. Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat.”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

VEZI și: Cristi Brancu, informații explozive despre Oana Zăvoranu. Cât ar cere bruneta pentru o singură apariție TV: „Habar n-am dacă îi mai dă cineva vreodată banii aceștia”

Cristina Ciobănașu se gândește și ea la nuntă

Pe de altă parte, Cristina Ciobănașu vorbea și ea recent despre pasul cel mare, pe care, la rândul său, se gândește să-l facă alături de noul său iubit. Chiar dacă confirmă faptul că nu este într-un stadiu la fel de avansat precum e fostul iubit și Oana Moșneagu, colega sa de platou și de serial, aceasta spune că se vede să pășească alături de Alex în fața altarului în viitor.

„Am vorbit și noi, da (n.r. de nuntă). Nu la fel de avansați, ei au pus și data nunții. Sunt niște detalii pe care vreau să le păstrez pentru mine, pentru noi. Cert este că niște discuții au existat, dorința există de ambele părți. Acum suntem atât de relaxați și ne este atât de bine și confortabil unde suntem, încât nu ne grăbim nicăieri”, a mărturisit și Cristina Ciobănașu, în cadrul emisiunii Extra Night Show.

Citește și: Boala de care suferă Alexandra Ungureanu: „Sunt momente în care sunt îngenuncheată de durere”. Nu poate avea copii din această cauză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel