Pasul pe care nu ar trebui să îl facă Prințul Harry dacă mai vrea să se întoarcă în Familia Regală. Sfatul pe care i l-ar fi dat Prințesa Diana
Prințul Harry nu trebuie să facă acest pas dacă își dorește să mai aibă vreo șansă să se întoarcă în Familia Reglă, susține un expert regal.

Prințul Harry nu își va publica niciodată memoriile, deoarece nu va mai exista "o cale de întoarcere" la viața regală, a avertizat un expert. Tina Brown, un biograf regal, a spus că acum nu crede că acea carte "explozivă" a Ducelui de Sussex va vedea vreodată lumina zilei, după moartea Reginei Elisabeta a II-a, scrie The Sun.

Tina, autoarea cărților "The Diana Chronicles" și "The Palace Papers", a vorbit la Festivalul Literar Henley din Oxfordshire. The Telegraph a raportat că Tina a spus: "Ei au acum această problemă. Au luat toți acești bani și Harry a încheiat această afacere în privința cărții care ar trebui să dezvăluie totul despre viața lui oribilă în calitate de membru al Familiei Regale. Dar acum este de fapt torturat pentru că înțelege că nu există cale de întoarcere dacă o face".

Ea a adăugat: "Dacă cartea continuă, nu cred că există vreo modalitate ca Harry să se întoarcă. Deci, părerea mea a fost întotdeauna că această carte nu va vedea lumina zilei. Fereastra începe să se închidă, dar întotdeauna m-am gândit că la un moment dat se va face o înțelegere și Charles va trebui să plătească avansul pentru a-l opri pe Harry să scrie această carte".

Sfatul pe care i l-ar fi dat Prințesa Diana lui Harry


Tina, care este fost redactor la Tatler, Vanity Fair și New Yorker, a fost una dintre ultimele persoane care a văzut-o în viață pe Prințesa Diana, la un prânz în New York, în vara lui 1997.

Când a fost întrebată ce sfat crede că i-ar fi dat Diana fiului ei dacă ar fi fost în viață, Tina a spus că Prințesa l-ar fi sfătuit să se întoarcă în familie.

Tina a spus: "Diana a fost foarte pragmatică. Cred că i-ar fi spus lui Harry: "Asta nu merge nicăieri. Trebuie să faci o înțelegere și să găsești o modalitate de a te întoarce"

Se spune că Harry lucrează în secret la memoriile sale de cel puțin doi ani, dar a vorbit public despre asta abia anul trecut. Luna trecută, în zilele de după moartea Majestății Sale, mai multe surse au dezvăluit că Prințul Harry a amânat lansarea cărții din cauza perioadei de doliu regal. Unii au spus că aceasta nu va fi lansată decât anul viitor, în timp ce alții au spus că va fi lansată luna viitoare.

Citește continuarea pe Dc News.

Data: 10 oct 2022, 13:32
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: International
Tagurile articolului: familia regala  printesa daiana  Prințul Harry 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...