PATRU zodii îşi schimbă NOROCUL în luna ianuarie. Astrolog Daniela Simulescu: „Există risc de ruperi de relaţii, există risc de divorţ”
Horoscop. Patru dintre semnele zodiacului vor avea parte de schimbări importante în această lună. Iată cum le va zâmbi soarta:

GEMENI / cei cu ascendent în GEMENI

 

Jupiter intrând în casa a 10-a, profesional s-ar putea să se întâmple lucruri. Unele o să vi se pară corecte, altele nedrepte. Cert este că e nevoie de o schimbare.

Şi dacă pe parcursul anului 2022 nu o să faceţi o schimbare, nu o să fie bine. Deci, lăsaţi lucrurile să vină şi vedeţi cum vă puteţi ajusta, cum vă puteţi adapta în funcţie de momentul respectiv.

Există risc de ruperi de relaţii, există risc de divorţ la voi, există riscul de a zice că 'nu mai pot să trag de relaţia asta' şi există conflicte. Cu Marte în casa a 7-a, sunt multe conflicte. Dar dacă sunteţi liniştiţi, dacă vă preocupaţi mai mult de partea profesională şi învăţaţi să puneţi limite cu ceilalţi, să daţi atât cât dau ceilalţi, lucrurile vor merge mult mai bine.

 

RAC / cei cu ascendent în RAC

 

Ar fi cazul, cu atât de multe planete în casa a 7-a, să nu mai aştepţi de la ceilalţi şi să vezi cum te raportezi tu la ei, să nu te mai victimizezi şi să nu vorbeşti doar despre ce au făcut ceilalţi. Vorbeşte despre tine, despre cum te simţi, despre ce ţi-ai dori. Plus că vă ştim, nici nu comunicaţi foarte mult. Aşteptaţi ca celelalte persoane să vă simtă, să vă audă, să vă înţeleagă.

Deci, pentru voi, luna ianuarie, indiferent de vârsta pe care o aveţi, relaţia este cea mai importantă.

Iar pentru cei singuri, cu atât de multe planete în casa a 7-a, vor apărea nevoi de interacţiune, de a discuta, de a vorbi, de afecţiune. Dar vedeţi, cât e Venus retrogradă, nu vă grăbiţi către o relaţie care să nu vă facă bine.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 03 ian, 23:02

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...


Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."