PATRU zodii vor trece prin provocări săptămâna aceasta. Ce li se va întâmpla?
Data publicării:
Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune prin ce provocări trec zodiile săptămâna aceasta. Unii vor avea dezechilibre pe plan financiar, alții pe plan profesional, dar nici planul amoros nu este trecut cu vederea. Care sunt zodiile afectate? 

Săptămâna aceasta vom avea mai multe evenimente astrologice care ne vor da peste cap. Va trebui să fim mai atenți la cum comunicăm și să avem răbdare cu tot ceea ce se întâmplă în jur. Cele mai multe dezechilibre le vom simți pe plan profesional și amoros, dar intrăm și într-o perioadă de maturizare, care ne va prinde bine în asemenea momente.

Când Mercur va tranzita pe 1 Decembrie semnul Capricornului, vom începe să abordăm lucrurile cu pragmatism. Capricornul este cel mai matur semn al zodiacului și avem nevoie de un profesor dur precum este el, mai ales că vine un nou an.

Pe 3 Decembrie, Venus din Balanță va face un Careu cu Pluto din Capricorn. Venus este planeta iubirii și a banilor, iar Pluto este planeta căreia îi place să dezgroape trecutul. O să avem parte de tensiuni, gelozii și crize în plan amoros. Totodată, vom asista la lupte pentru putere.

Iată previziunile pentru următoarele zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec - Conjuncția lui Venus cu Nodul Sud din casa a 7-a  s-ar putea să vă aducă revelații pe plan relațional. O să începeți să vă puneți întrebări, cum ar fi dacă este prielnic să mai stați sau nu într-o anumită relație. Acest aspect face referire și la zona profesională. Este posibil să vă doriți un alt parteneriat, altă afacere sau să vreți alți oameni cu care să lucrați. Astrologul vă recomandă să luați decizii în acest sens pe la sfârșitul săptămânii, nu la început. 

Pentru cei care merg la școală, au de dat examene sau de susținut prezentări, nu este o săptămână bună. Ideal ar fi să vă concentrați mai mult pe învățat, chiar dacă o să vi se pară că altii pricep mai repede decât voi. Discuțiile cu frații și surorile, cât și discuțiile despre sănătate, pot fi problematice. 

Citește continuarea pe ASTROSENS


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel